- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.3
Ами сдухано, от снощи ме държи..
Глупоста и днес ме узорпира....
Била съм и по-добре![]()
Стивън Кинг е написал: ”Времето отмива всичко независимо дали го искаш или не. Времето отмива всичко,времето отнема всичко и накрая има само мрак. Понякога намираме другите в този мрак,а понякога ги губим в него.”
Ужасно съм изнервена и натъжена ... Нашите са станали мн подозрителни напоследък и постоянно ме подпитват разни неща ... ще кажеш ,че съм суепр изпаднала . Няколко дни като излзиам малко повече и пак се почва с " ти не учиш" " за срока не искам да виждам никакви петици" ... Бахти не издържам , а излизам в пъти по - малко от връсниците ми ... Тия хора се побъркаха нз кво искат от мен .
скучно ми е,нета ми е толкова бавен,че направо заспах докато го чакам,кецовете не са ми изсъхнали,а исках утре да съм с тях,панталона ми се скъса,тряа ходя за нов утре,утре пак на дск,3h англ.![]()
после разни тестове,глупости,класни,на раво толкова ме марзи
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
скучно ми е,нета ми е толкова бавен,че направо заспах докато го чакам,кецовете не са ми изсъхнали,а исках утре да съм с тях,панталона ми се скъса,тряа ходя за нов утре,утре пак на дск,3h англ.![]()
после разни тестове,глупости,класни,на раво толкова ме мързи
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Тъпо ми е и се чувствам като идиотка![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
И на мен ми е тъпо, скучно, нервно... затова мисля след малко да си легна и да гледам телевизия![]()
![]()
nicolepcd
Пф някво странно.Всичко върви супер и трябва да съм уникално щастлива, но ме е страх.Не искам да го изгубя каквото и да става.Не ,че имам повод да мисля ,че ще го изгубя, той е толкова влюбен, но нещо в мен не е спокойно.
+1Първоначално написано от xplay
![]()
Зов стон, отворено писмо към себе си,написано за днес,
но с букви от онези дни,
на нов фон, изтрива всички стари белези,
замества ги с чисти подредени в стремежа ни.
DNB
Що като,след като ...Първоначално написано от xplay
![]()
![]()
По темата:Съгласна съм с лапето ...![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Тъпо,трябваше да излезем днес,но той реши да празнува имения си ден с фр ....
утре сме на даскало,не ми се мисли ...![]()
Правя се на готвач и чесно казано ми се отдава.Щом още няма екзплозия от кухнятя значи всичко е наред
.
Преди малко се върнах от бирения фест и ме е мързел да гледам , а и утре съм на училище ...
Ако и аз дойда ще стане експлозиятаПървоначално написано от x3eme
![]()
![]()
![]()
охх... така ще го опиша...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и още нещуу...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Стой си там,на 20 години ми е рано да умирамПървоначално написано от MrBlinD
.
Една приятелка ми вдигна настроението с една песничка![]()
Пффф сдухах се![]()
Търсих едни клипчета от преди 100 години и се натъкнах на едни снимки ...Сега се чувствам адски скапано и ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ в главата ми е каша ...
![]()
![]()
Имам нужда от една силна приятелска прегръдка ... Имам нужда да се махна за няколко дена от Силистра
Далеч от приятелите ... от познатите ... от всички,с които съм имала контакт през последните 2 години
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Гледам мача и пийвам биричка след успешното готвене в кухнята.Айде наздраве.
P.S 1:0 за Челси,моят фаворит.Дано спечелят.
утре тряя се ходи на даскало. как да се чувствам?![]()
![]()
![]()