- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.3
Първоначално написано от 3oPuTy
Това аз ли го казах?![]()
По темата ...
ИдЕ мИ дА рЕвНаА ...![]()
![]()
![]()
![]()
ДнЕс Установих, че всъщност харесвам едно момче, въпреки тъпото му държание и т.н. ..
още повече, че когато се опитам да говоря сериозно с него той се лигави страшно много .. Чувствам се като пълна идиотка
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Развълнувана, притеснена, в очакване на утрешния (както се очертава) невероятен ден. Тия дни не знам просто как ще оцелея![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
тотално брутално съм сдух...в момента май почти нищо не би могло да ми оправи настроението...искам да избягам от реалността за няколко дни,но и това дори не може...сериозно се замислям дали да не тръгна по лошия път и да не ми дреме за нищо и никoй...толкова съм отчаяна,че дори най-малкото нещо ме кара да се срина на земята, безпомощно да гледам в една точка и да мисля и обмислям отново и отново и...може би моите проблеми не са нищо особено,но за мен са огромни(не не са от типа \"уф вече нямам какво да облекаа...толкова съм дебелаа...\" или нещо като това-\"ама той наистина ли е казал такива неща за мен пред маги,деси,венци...??(през сълзи)\" знам,че не са добри примерите,но в момента не мога да мисля много много...whatever...ще поспя и всичко ще се подреди и ще е отново хубаво(докато не се събудя) ...мразя да пиша такива депресантски коментари,но просто ми идва отвътре в момента...
МОМИЧЕ СЪМ!!!
от няколко дни сам сдух на макс....
Ти луда ли си?!Това го чух от комшийката ...Първоначално написано от xplay
Естествено,че за теб говоря
А иначе - аз ти казах да не се захващаш с него ама като не ме слушаш
По темата:Грррррррррр то не беше един от Испания преди време (да бе Боби сори,че пак те намесвам ама се налага),след това не беше първата ми любов ... после не беше едно почти непознато момче,а сега и още един сладур,когото си харесвах преди няколко години и когото отрязох 5-6 пъти за последните няколко (3-4) години![]()
![]()
Определено липсата на сериозен приятел ми се отразява
и това ме дразни
......... Хммммммм сега остана да реша с кой от всички (хмм без първия де щот с него даже и "здрасти" не искаме да си кажем
![]()
![]()
) искам да съм
![]()
![]()
Еййййййййй това "женските" сме много сложни същества
![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Преди малко го поотрязах в скайп, но все пак мисля, че поне малко му стана гадно и на негоИ пак ми е кофти, даже не знам какво намерих в него
![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
малко съм самотна... (липсват ми моите буфти) ... ама след малко ще се оправя...![]()
иначе като цяло ... от всичко по - малко...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
От няколко дни съм сдухана ... излизам насам натам ама ... ае липсва ми моето момче, което замина на майната си![]()
![]()
"Dream what you want to dream; go where you want to go; be what you want to be, because you only have one life to live and one chance to do all the things you want to do."
Тук съм па ти беПървоначално написано от Hilary_
.
По темата:пийвам си биричка и ми е добре.Наздраве!![]()
Толкова съм изморена, че не знам как се чувствам.
никак.
Един приятел ми липсва,а е чак в Търново ...
Втори приятел ми липсва,а е ... толкова далече ...
Третия ми липсва и знам,че в близките няколко години няма да го видя (в случай,че нещата,които се говорят за него са верни)
Като за капак ми идва да си тегля ножа и за к'во?!...Миии,защото ми писна от тази каша в главата миДобре,че психиката ми е здрава (
![]()
![]()
) и няма да го направя
![]()
![]()
![]()
Едит:slun4ice_90 айде бе КАКООО къде се загуби и ти![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
qko oburkan
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
а аз се бях запритеснила...Първоначално написано от x3eme
![]()
![]()
![]()
По темата: мм с моите буфти...![]()
![]()
Priceless .. <3
уморена,сънлива,даже бих казала заспала на стола и пиша с 1 отворено око![]()
иначе щастлива,усмихната и доволнанай-накрая желанията ми се сбъдват лека полека
![]()
супер ужасно съм притеснен... трябваше преди 2-3 часа да се е прибрала... не отговаря на телефона си... изключен е ... немога да се свържа с нея... незнам... откачам...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
незнам помагайте![]()
![]()
![]()
..прибра ли се вече![]()
не знам за кого говориш,но която и да е не се шашкай....![]()
не... а уж е с майка си и трябваше да си е в къщи.. и е 1ва смяна на даскало изобщо незнам какво да мисля.... супер съм притеснен...
...недей се притеснява,спокойно..щом пък е и с майка си ....излизай от филмите....ако се притесняваш толкова звъни на домашния и дочакай докато някой ти вдигне....но казвам ти мисля че излишно се тормозиш....споко
Мамка му преядох,ше раждам.
...аз пък гледах адския филм и съм надъхана!
розовотоо прасенцееее...Първоначално написано от x3eme
![]()
а не свинче..
![]()
![]()
мм супер ми е...![]()
![]()
Priceless .. <3