.
Затворена тема
Страница 30 от 62 ПървиПърви ... 2026272829303132333440 ... ПоследнаПърви
Резултати от 726 до 750 от общо 1542
    Супер съм ... Е, може би не съвсем Сега се замислих за пореден път защо по дяволите трябваше да се караме компанията ... преди си беше супер яко ... т.е. преди да се появят някои момчета Липсват ми старите времена... и стискам палци да и дойде акъла в главата на 1 момиче.
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

всичко е един голяяям провал

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от Re5peC7
    всичко е един голяяям провал
    + 1 ....

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от xplay
    Супер съм ... Е, може би не съвсем Сега се замислих за пореден път защо по дяволите трябваше да се караме компанията ... преди си беше супер яко ... т.е. преди да се появят някои момчета Липсват ми старите времена... и стискам палци да и дойде акъла в главата на 1 момиче.
    Това момиче си ти,нали?!

Росенеее,лапееее не всичко е един голям провал Важното е,че мухата вече я няма

По темата:Най-после ония диваци се събудиха и ще ходим на разходкаааааааа Ще се правя на катерач Само да не стане така,че да се кача и да ме е страх да сляза Супер ми е готино бееееееее А и ще се видя с едно момче ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Цитирай Първоначално написано от xplay
    Това момиче си ти,нали?!

По темата:Най-после ония диваци се събудиха и ще ходим на разходкаааааааа Ще се правя на катерач Само да не стане така,че да се кача и да ме е страх да сляза Супер ми е готино бееееееее А и ще се видя с едно момче ...
    Баа го вие живот си живеете

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Ще ти кажа аз на тебе, диване такова само, че в тоя случай само аз ще те пера с възглавница

Град
    ^ Какъв живот бе Коце
    Чакам ги от 2 часа да станат ... Кога ще ходим до крепостта,после до язовира,после до скалните манастири и на края на скалните пещери,а-а-а?!И това всичкото за един ден ... Как я мислиш ти тая работа,а-а-а?!

Росенеее ... Диването си ти бе Лигльо такъв Ще ядеш бой от кака си май,а-а-а?!

По темата:Имам 10-тина минути да се оправя и изчезваммммммм Стискайте палци да не завали някой дъжд,че ще ни се наложи да стоим в колата

Мега фен Аватара на babity
    Ми... точно ми е няк'во ник'во... Искам да си свърша работата за деня по най - бързия начин и да си остана сама. Искам да си почивам без никой да ме занимава с глупости.

не си спомням кога съм била по-зле
    I can't stop myself from loving you <3

Ухх гадно ми е ... Нещо ми се зави свят . А да не говорим колко ,че съм доста разочарована от 1 човек , който уж имаше сериозни намерения , но като гледам възнамерява само да си играе с мен и тая няма да стане !!! Но вчера поне като бях на бала на един съсед се запознах с едно момиче много е мила и готина като характер и си разменихме номерата да се видим някой път , че и на всичкото отгоре живее много близо до нас Имаме доста общи неща и мисля че ще си допаднем .... Поне за сметка на неуспеха сред момчетата срешнах може би нова приятелка.

ми добре съм, малко ме боли главата, почти не съм спала, но докато мине бала така ще е. :P 1..2..3..4..5..6..7..8..9..10..11..12.... за-вър-шва-меееееееееее!

Град
    НЕ,НЕ,НЕ ... Просто не е истина Тъкмо стигнахме пред пещерите ... Качихме се в едната,в която имаше барбекю,настанихме се ала-бала и изведнъж - дъжд!!!!!Така хубаво ни намокри,че просто не е истина Като за капак стълбите и скалите станаха хлъзгави и щях да падна от 50-тина метра височина Баааси късмета,баааси чудото Само дето изхабихме един час ...

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    Хъх,ми някакво странно ми е...хем ми е супер супер весело,хем усещам липсата на някого дълбоко в себе си... Искам просто 2-3 реда от въпросния човк,за да ми стане деня невероятен,но предполагам е зает,а да му досаждам не искам Но ако чете тука,той си знае кой е-може да пише..Ако не-здраве
    Иначе ми е супер жегаво и съм се разфърляла надула съм музиката,сипала съм си количката с мноого лед ии ровичкам в нета..обикновен почивен ден в общи линии

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Смазан съм....12 часовото пиене приключи .Трябва ми сън.
    hottie почвам с въпросите след малко .

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    ЗЛЕЕЕЕЕЕ
    Имам да уча, а ми се гледа мача и после филма, а и времето е прекрасноооо Как да учА някфи уравнения по химияя ?
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Град
    при мама
    още по-тъпо,сиг няма да излизаме и днес....

Супер фен
    Чувствам се ...
    1) Уморено - ей сега бях навънка в жегите :P
    2) Мързеливо- имам да учаааа адски мн
    3) хм.. Съжалително- сетих се колко работи съм направила, които не е трябвало и които са щели тоооолкова да променят живота ми (към по-добро) и сега ми е адски тъпо

ами .. бих казала добре
    Surcet0 mi.. izr0nen0.. 0tr0wen0 smali se bawn0 den p0 den.. n0 w neg0 wse te imaaa.. Otrichah te ubiwah te,n0 s wremet0 prewyrnah te w chast 0t men-Nai loshaaa.. Nai liubima..

Град
    Дълбините на канала :D
    Утре сутрин в 7 заминавам на зелено и ми иде направо да подскачам от кеф баси якото всичките ми фр,мойто си момче ще е там,абе баси кефаааааа

Град
    Инкогнито
    Цитирай Първоначално написано от hottie
    Бях. сега се прибрах
    ще чакам ЛС с разказа а бразилката по пощата

ядосан съм..цял ден ми е така..добре, че малко сега имах занимавка, ама свърши...

Пак ми е безразлично всичко
    Все едно всичко е в сиво , в сиво бе хораааааааа

Но пък от друга страна , като ми е безразлично ми е някакво спокойно ..

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

По-гадно през живота си не съм се чувствал...
    Не щем Mаc Donalds,не щем KFC ,не искаме вашите шибани храни!!! Дайте ни кръчми ,народни механи и в тях да си ходим с български жени!!!

По-гадно през живота си не съм се чувствал...
    Не щем Mаc Donalds,не щем KFC ,не искаме вашите шибани храни!!! Дайте ни кръчми ,народни механи и в тях да си ходим с български жени!!!

Град
    Цитирай Първоначално написано от Re5peC7
    ядосан съм..цял ден ми е така..добре, че малко сега имах занимавка, ама свърши...
    К'во стана с пералнята на МАЙКА ТИ Донесоха ли я

По темата:Писна ми!!!До преди месец-два се оплаквах от липса на мъжко внимание,а сега не мога да се оттърва от няколко образа ... Като за капак,както е тръгнало може да скарам двама братя и то без да съм го искала

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си