.
Затворена тема
Страница 37 от 62 ПървиПърви ... 2733343536373839404147 ... ПоследнаПърви
Резултати от 901 до 925 от общо 1542
    Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от xplay
    Споко бе Иве .. Ако е заради момче не си струва Е, не знам как е в твоя случай, но .. по-добре вдигай горе главата! А пък аз съм ... объркана ... Малко ми е криво, защото приятел за пореден път ми намеква (и скоро ще си признае), че ме харесва, а аз ще трябва да го отрежа ..
    Мерси Иве... Ами кво да се прави за това е живота да те прецаква и ти да се нервиш излишно... иначе и ти горе главата! Няма се даваме я...

ЛЕКА НОЩ, МАЦКИ И ПИЧОВЕ!
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Drink all day
    Play all night
    Let's get it poppin'
    I'm in Miami bitch
    Drink all day
    Play all night
    Let's get it poppin' I'm in Miami bitch
    simply kanar

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Баси ... не се видяхме и защо?!Заради оня тъпак (най-добрия ми приятел) ... Бясна съм!!!Бясна съм,защото не го видях ... Бясна съм,защото в последния момент теглих по едни п*тки майни на всички,а само двама човека имаха вина Бясна съм и защото се страхувам да призная чувствата си ... Бясна съм и заради един стар приятел,чието приятелство загубих заради някаква проста авантюра ... (пффф като се замисля не едно приятелство съм губила така)
    Иначеее ... До някъде ми е готино,защото видях един приятел,когото не бях виждала от (има-няма) 3 години,нооо така и не посмяхме да си кажем "Здрасти!" ... Явно и двамата не бяхме на 100% сигурни дали това е същия човек,когото познаваме ... (все пак стават и грешки )
    Абеее като цяло ми е куцо,защото в мен бушуват смесени чувства

Като за капак и милите и успокоителни думи на един стар приятел ми липсват
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Баси ... не се видяхме и защо?!Заради оня тъпак (най-добрия ми приятел) ... Бясна съм!!!Бясна съм,защото не го видях ... Бясна съм,защото в последния момент теглих по едни п*тки майни на всички,а само двама човека имаха вина Бясна съм и защото се страхувам да призная чувствата си ... Бясна съм и заради един стар приятел,чието приятелство загубих заради някаква проста авантюра ... (пффф като се замисля не едно приятелство съм губила така)
    Иначеее ... До някъде ми е готино,защото видях един приятел,когото не бях виждала от (има-няма) 3 години,нооо така и не посмяхме да си кажем "Здрасти!" ... Явно и двамата не бяхме на 100% сигурни дали това е същия човек,когото познаваме ... (все пак стават и грешки )
    Абеее като цяло ми е куцо,защото в мен бушуват смесени чувства

Като за капак и милите и успокоителни думи на един стар приятел ми липсват
    Баси ужаса,Зори... Тря да ми разкажеш по-подробно,за да ти помогна. ...Тия момчета,тотално ни подлудяват...П.С.За сега съм добре...пък ще видим к'во ще стане днес...

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    подлудяват ни ако им позволим..ако сме им показали,че да ни разиграват и смачкват няма да стане-не го правят..все пак всяка жаба да си знае гьола както са казали старите хора тъй,че горе главата и само напред
    Що се отнася до мен ок съм-притеснена за контролното по математика,щастлива за това по био-динозаврите нямат избор да не ме слушат
    Смешно ми е и съжалявам една мацка,но тя като се е вързала лесно,проблема не е мой..пък и не ми е приятелка да й го разрешавам и така..В общи линии напоследък съм в стихията си

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от lipsvashh_mi
    подлудяват ни ако им позволим..ако сме им показали,че да ни разиграват и смачкват няма да стане-не го правят..все пак всяка жаба да си знае гьола както са казали старите хора тъй,че горе главата и само напред
    Що се отнася до мен ок съм-притеснена за контролното по математика,щастлива за това по био-динозаврите нямат избор да не ме слушат
    Смешно ми е и съжалявам една мацка,но тя като се е вързала лесно,проблема не е мой..пък и не ми е приятелка да й го разрешавам и така..В общи линии напоследък съм в стихията си
    Мерси,за подкрепата... И ние ги подлудяваме,не сме лесни... Дано нещата при Зори най-накрая си дойдат на мястото...При мен,също...Времето ще покаже! Успех,по математика на теб!

Град
    ^ Мименце ... Аз съм добре амааа снощи направо ми идваше да убия някого Казвам ти - бясна съм!!!Дидо мислел да идва и казал на "батко ми" (така викам на един приятел) да му се обади като сме в заведението ... До тук добре ама тоя моя батко забравил и ми казва "Еййй аз трябваше да се обаждам на Дидо преди 4 часа ..." Абеее ужас просто ... А така исках да се видим и да си ме гушне
    Както и да е ...

По темата:Току-що се прибирам от даскало ... След малко се преобличам и отивам в една съученичка,после по магазините ... и после не знам Очертава се да е един мааалко по-интересен ден от вчера

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    А ние се потим,на крак стоим с теб приятелю мой......

Life sux... друго няма какво да кажа...

Град
    Улицата
    добре с изклучение че един боклук в рейса ми дигна нервите трябва да се радва че един мъж ме спре иначе щях да го утрепам
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Абе някво весело ми е, а дори не знам защо...

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    ^ Мименце ... Аз съм добре амааа снощи направо ми идваше да убия някого Казвам ти - бясна съм!!!Дидо мислел да идва и казал на "батко ми" (така викам на един приятел) да му се обади като сме в заведението ... До тук добре ама тоя моя батко забравил и ми казва "Еййй аз трябваше да се обаждам на Дидо преди 4 часа ..." Абеее ужас просто ... А така исках да се видим и да си ме гушне
    Както и да е ...

По темата:Току-що се прибирам от даскало ... След малко се преобличам и отивам в една съученичка,после по магазините ... и после не знам Очертава се да е един мааалко по-интересен ден от вчера
    Успокой се,мацко. Просто е трябвало да с разбереш ти с Дидо...Никога не намесвай други хора в отношенията си с момче!!!Било то и само за уговорка за среща.Аз съм си патила,затова ти казвам. П.С Кофти ми е...

ПОВЕЧЕ ОТ УЖАСНО!!!!!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Боли ме венеца, най-вероятно ми расте мъдрец....Баси гадното е, на никого не го пожелавам.

А утре ще пътувам.. Супер

И така. Някой да има болкосупокояваща песен?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Почвам да се ядосвам на себе си..
    Оставил съм всичко по течението и е ужас...

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от LizZz
    Често,така е по-добре...

Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Често,така е по-добре...
    Ааааабе, рядко може, но често не е хубаво, мисля.
    Свикнал съм да водя стадото, а не така - каквото стане...

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Често,така е по-добре...
    Ааааабе, рядко може, но често не е хубаво, мисля.
    Свикнал съм да водя стадото, а не така - каквото стане...
    Може и така да е...Като се замисля и е по-логично.

Град
    Миме те двамата са имали уговорка,т.е. не съм намесвала никого

По темата:Изморих се С една приятелка направихме лек ремонт в тях

Блах,мъчи ме кръвното нещо и си релкасирам в нас..САМ ! Абеее и нашия апартамент има нужда от ремонт май,Зори имаш специална покана с приятелката ти да дойдете да барнете тук там 'ич нема да ми е излишно

Град
    Улицата
    оооо и в нас айде зори пристигайте обещамвам след тва да изпиеме по 1-2-3-4-5-6-7-8-9-.. бири
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

едно ми е едно такова никакво маи че започвам да харесвам едно момче а не трябва да се случва това и аз нзм вече какво трябва и какво не трябва а иначе утрре ще ходя на гости на една приятелка чак в търговище с още 10 тима човека

Мега фен Аватара на babity
    Объркана, смачкана, наистина не знам какво да правя, толкова е объркано всичко. От друга страна съм трогната до сълзи... не очаквах точно този човек да ми даде рамо.

Град
    Цитирай Първоначално написано от False
    Блах,мъчи ме кръвното нещо и си релкасирам в нас..САМ ! Абеее и нашия апартамент има нужда от ремонт май,Зори имаш специална покана с приятелката ти да дойдете да барнете тук там 'ич нема да ми е излишно
    Не я искаш във вас ... Повярвай ми
    Като отидох в тях и к'во да видя Цялото ъглово канапе разглобено,и нашата тръгнала да го претапицира,защото старата тапицерия й писнала После пък ходихме да купуваме релси за щори,защото й писнало да стои няколко месеца без пердета заради ремонта ... Че после ги рязахме,закачахме И на края реши да разглоби секцията в хола и да прави ей такива рафтове

По темата:Изморена съм,нооо ми е рано за лягане

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си