.
Затворена тема
Страница 39 от 62 ПървиПърви ... 2935363738394041424349 ... ПоследнаПърви
Резултати от 951 до 975 от общо 1542
    Добро утро деца Аз си сърбам кайфету и след малко фтифам да ме няма, така че лек ден ви желая

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Добро утро лапе Ще стискам палци за контролното

По темата:Мии след малко изчезвам на даскало Спи ми се ... Амааа като знам,че след малко ще се лигавя на макс ... Освен това съм объркана ,нооо то за мен е нормално през последните 2 месеца Сега постоянно мисля за него Пффф имам чувството,че всяко момче,с което някога сме имали някаква авантюра се връща в живота ми

valdesbg мерси за изслушването вчера и да стискаш палци утре заради оная даскалка ( )
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Град
    Улицата
    оххх спи ми се та две не виждам а пък жена ми ме сабуди преди 30 мин да ме чуе кво права а пък съм за 3ти час ама тея от класа казахе че ме чакат в едно кафе и се оправям и излитам айде лека и приятен ден на сички
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    ееее,най-накрая петък...нека е невероятен за всички,защото за мен определено ще е
    Да сии починете и да се запасите с положително настроение за идните 4 почивни дни :P
    Иначе съм си надула музиката и обикалям да избера какво да нося днес,че гардероба прелива от дрешки всякакви ама ми трябва нещо по-така
    Айде лек ден,мушмороци

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Болна... иначе ми е някакво объркано и весело същевременно

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от xplay
    Exxx алкохолици сти се родили, алкохолици сте се събрали и алкохолици ще си останете! Еми сънена съм, а след малко (1 час) ими класно по френски език Зори, Иве, Боби, Миме за вас едно ГОоОоОоОЛямо добро утро!
    Добро утро,на всички мишоци от нашата компания. Спи ми се още,обаче... Към 12:30 тря да се разкарвам до даскалото.. Толкова е топло,че още малко ще се разтопя като шоколад. Искам дъжд,хораааааааааааа :P А,на теб ти скискам палчета за класното по моя любим език!Имам 6-ца, все пак!

напрегнато ми е

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    ^^По добр известен пияница отколкото анонимен алкохолик.
    По темата:бе пийвам си,кво да прая.
    Престани да се наливаш бе, Боби... Ще ти се карам, вече.Пий,но с граници.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Перфектно Днес се очертава много як и натоварен откъм срещи ден ;d След малко трябва да отида да взема от даскало най-добрата ми приятелка, после ще ходим на кафе с още една нейна приятелка, след това сме на кино, а вечерта имам среща с една бивша съученичка и още една мацка, с които в Събота се разбихме в диското :P И помеждудрегото трябва да намеря време да се видя в движение с още една приятелка Общо взето доста готин ден ще бъде
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Аааа мразя когато има фиести,за които не знам и не съм на работа .Само си ставах рано както всеки път не съм разбрал.Ся се чудя кво да прая толкова рано.....

тоя ден си е куц..първо ме изпитаха точно за една част която не ми беше ясна, след това ме поляха с вода, вживях се в ролята на линейка понеже едно момче се контузи много сериозно, и накрая един бакшиш ми вдигна кръвното такива майни не съм теглил до сега...при това деня още не е свършил..какво ли следва?

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Измислих го.Ше ида в Макдоналдс да ям нещо,ше мине време,едно приятелче ше свърши работа,ше мина да го зема иииии предполагам пак ше се забием на бира и хек в парка.Лек ден на всички.

Град
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    ^^По добр известен пияница отколкото анонимен алкохолик.
    По темата:бе пийвам си,кво да прая.
    Престани да се наливаш бе, Боби... Ще ти се карам, вече.Пий,но с граници.
    На него границата му минава,когато започне да звъни в 03:30ч. сутринта и да говори несвързано по телефона,а и естествено на другия ден не помни

По темата:Баааси жегата ... Сварих се направо На всичкото отгоре последния час правих класно по Математика и последната задача не я реших до край ... Сега ако класната се заяде и ми напише 5 заради нея ... просто ще я убия

Аа, и на Валдес ДобРо утРо

Пропуснах кръжока по физика А уж щяхме да правим изходно ниво ... Сега ще ходя да си взема бележка за училище от лекарката, че ще ме четат па радиото за неизвинени отсъствия
    Класното мина добре, супер даже!
    А снощи на астрото щяха да ме метнат през терасата, ими синини от едно момченце, и на всичкото отгоре ми се ИЗВИНЯВАХА за лигаво държание
    ОоОоО... и между другото май почнах да се отказвам от оня дето е с над 20г. по-голям от мене, харесах си едно момче, и май е сериозно Да видим дали ще се получи нещо ...
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Мразя се ...
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Град
    Цитирай Първоначално написано от xplay
    Аа, и на Валдес ДобРо утРо

Пропуснах кръжока по физика А уж щяхме да правим изходно ниво ... Сега ще ходя да си взема бележка за училище от лекарката, че ще ме четат па радиото за неизвинени отсъствия
    Класното мина добре, супер даже!
    А снощи на астрото щяха да ме метнат през терасата, ими синини от едно момченце, и на всичкото отгоре ми се ИЗВИНЯВАХА за лигаво държание
    ОоОоО... и между другото май почнах да се отказвам от оня дето е с над 20г. по-голям от мене, харесах си едно момче, и май е сериозно Да видим дали ще се получи нещо ...
    Това момченце да не е онова от моя блок

По темата:Преписвам едни планове по философия и нервнича

ядът ми се курабии

Град
    Цитирай Първоначално написано от Re5peC7
    ядът ми се курабии
    Ти не заслужаваш

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    ядът ми се курабии
    Ти не заслужаваш
    Аз мога,но няма да ти направя... :P

ядът ми се курабии
    Ти не заслужаваш
    тцтцтц..големи сте диванета ще ви кажа аз на вас

Град
    ядът ми се курабии
    Ти не заслужаваш
    тцтцтц..големи сте диванета ще ви кажа аз на вас
    И ние те обичаме - спокойно

По темата:Още 5 листааа След това може да направя още 1-2 презентации пък току-виж оная реши да ми оцени всички по отделно

Мега фен Аватара на Hilary_
    Лелееееееееее ебаси жегата... То пък бива бива...ама слънчо става нахален вече... Застанала съм и викам на тия мойте "Леле хора топло ми е!" и това за тях явно значеше нека всички задружно залеем Ивето... и по средата на центъра ме заляха с ледена вода!!!! Поне да имаше полза...изсъхнах за има няма 15 минути... Иначе ми липсва моето момче... ама няма се сдух!

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    http://www.vbox7.com/play:1f155c8f
    Такам..като цяло тази песничка ми отговаря на настроението Супер ми е весело,хубаво,позитивно и усмихнато..Обичам си моите мушмороци,злато тебе също Обаче ако мошехме да сме малко по-НЕлигави,щеше да е добре Поне се посмяхме от сърце :P
    Жорко (не е от форума),мойто момче-злато си просто.Видяло се е ,че с Диди няма да се разберем за подялбата ти
    Утре с компанийката от класа и с веселягите от физиците сме на витоша малко,после вечерта отиваме да гледаме звездичките ииии доста късно ще се прибера,но ми се полага малко почивка,след тея контролни :P
    Хъх жега ми е ,а в нас уж е течение Остава да отворя само входната-иначе няма неотворен прозорец или врата...Решението е един хладен душ+сладолед и кола-действа безотказно
    http://www.vbox7.com/play:f33bf4e7
    Айде още едно сладко поздравче-enjoy

Леко притеснена, т.к. след 2 дни съм на матура. Иначе като изключим това се чувствам добре.

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    ядът ми се курабии
    Ти си една цяла КУРАБИЯ.... :P :P :P :P
    По темата добре съм, даже в много добро настроение, надявам се някой или нещо да не го развали
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си