- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.3
Беше интересен следобед.Вместо хек и бира си организирахме филмов парад.Мойто момиченце се лигави 2 часа.И естествено ми вдигна кръвното.Сегаааа отново се чудя кво да правя и пак не измислям нищо.
Ами ... разцъкахме волейболче... заболя ме пак ръката ...![]()
Иначе ми е мъчно ама... ще мине!
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Скучно ми е. Уж щях да уча ама нещо...![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Страхотно не съм си прекарвала по добре от днес от много време
СупеРрР сЪъЪм!Пиша си с онова момченце и нещата май започват да стават .... странни
![]()
Познаваме се от 26 часа някъде, а вече почнахме с неща за по-напреднали
![]()
![]()
Определено това не съм аз
![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Точно един час,от както си лафя с един приятел по телефонаи все още не можем да се разберем къде ще ходим другата седмица
![]()
Добре,че картите ни са в група,в която всички говорят НАПЪЛНО безплатно,че иначе не ми се мисли к'ви сметки щяхме да плащаме![]()
На всичкото отгоре батерията ми падна и си сложих телефона на зарядно.
Лелеее свърших с преписването ... Сега е време да се поровя малко из нета,защото имам тежката задача да измисля къде ще ходим,после трябва да звъня за да запазвам места ... Абеее тежка вечер ме очаква![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Нещата се нареждат вече...да чукам на дърво де.Като цяло денят никак не е лош.
![]()
Бивам, най-сетне...![]()
nicolepcd
Кво мога да правя аз във подобен час......пийвам биричка естествено.И се смея със една шанаджийка.![]()
На мен пък тотално ми се скапа настроението..а преди 5 мин. ми беше толкова весело..ах как бързо се променят нещатаа...![]()
... Коя ли е... ?!Първоначално написано от x3eme
![]()
![]()
По темата: Супер забавно ми е ...![]()
![]()
Няма такава простотияя...
![]()
![]()
![]()
Priceless .. <3
След малко май ше си лягам баси.....ама поне па беше яка вечерта.
Днеска беше перфектния ден,обожавам си класа,ще ми липсват определено.Не ми се мисли за неделя и вторник,искам да минават и след тва да идва бала най наакрая,поне днеска беше идеално
Първоначално написано от angellove
... [-o< [-o< иееееей...![]()
изкарахме цяла нощ с буфтата (Шаната) ...
![]()
Еееее тва беше много готинаааа нощ... само глупости!!!
![]()
Айде време е за спинканеееее.... или не?!?!
![]()
![]()
Priceless .. <3
Лелеее разбита съм
Снощи едни приятели идваха до нас и ме изкараха за да ходим на едно купонче1 час им обяснявах на тъпаците,че днес съм на даскало ама те нали са 12 клас и свършиха и хич не им пукаше
Прибрах се преди 5 мин. за да си взема нещата и след малко пак изчезвам ама тоя път на даскало
Хич не ми е ясно как точно ще издържа днес ама ... к'во да се прави
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
А това да не е Боби случайно?Първоначално написано от Hilary_
![]()
Еммм не съм много добре, боли ме главата, гърлото, мускулите и т.н ...Изчезвам на спортен полуден и после на среща може би, ако не ми се влоши състоянието
![]()
ух,валя из ведро у квартала и като цяло в софия и плановете за витоша малко отпаднаЕ,друг път ще се отиде,явно...Днес си е ден за мен явно-малко гледене,после да изляза със златото в квартала и така...все ще запълня времето
![]()
^
Бе ти на коя планета си?Тук само леко покапа.
Аз се чувствам страхотно!!! Вчера беше перфектния ден, всичко мина идеално. Още ме държи това настроение.... киндерче, благодаря ти![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
супер супер кофти ми е![]()
![]()
![]()
![]()
Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!
Пфф ... нещо не съм много добре![]()
![]()
^^
На марс съм очевидно..тук наистина сутринта доста поваля,но времето се оправи и слънчо поизгря![]()
Хаха,сутринта много съм се смяла с това изказване на Жорката..уоманайзърче малко тц тц![]()
Отделно жена ми не успях да си я видя,но има време тея дни...Жена ми,обичам си те
![]()
![]()
![]()
![]()
жена ти сигурно е късметлийкаПървоначално написано от lipsvashh_mi
![]()
az sam edna me4tatelka zagubila sebesi.........
sadme,хъх мерси за милото изказване...по-скоро аз съм късметлийка снея-такъв човек като нея 2ри не познавам![]()
Иначеееееее сега си пиша с жената и тя както винаги есупер шашавата-настроението е на 7 плюс![]()