- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.3
Боже чуствам се повече от отлично... туко що се прибрах играх до сега волейболлИ сега ще порешавам малко тестове и към 4 съм на урок и после на фитнес страхотно
![]()
![]()
И довечера ще му мисля. Лек ден на всички....
![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Ооо идялно се чувствам .. Следобеда се изнасям да се видя с разни приятели, ще си обуч късите панталонки най-накрая.. А довечера ще спя в най - добрата ми приятелка.![]()
Stay up all night with the stars *
Тъпата даскалка по философия замина за София заради матурите и не можа да ми види презентацията - БЯСНА СЪМ!!!
Като изключим това ... Супер ми е веселоЛигаво
Забавно
Спи ми се
Чудя се,защо бившия ми ми звъня днес
Аххх живот,живот
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Същия Ивенце...Първоначално написано от xplay
![]()
![]()
Не ме остави цяла нощ...?!?!?! Не го е срам...
![]()
![]()
По темата: Добро утро на всичкииии!!!!![]()
![]()
![]()
Ами как да съм...още ми се спи... и се чудя какво да правя... то половината ден е минал!!!!
![]()
Иначе като цяло все още ми е мъчно за един човек...
![]()
Опитвам се да не мисля за това...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Липсва ми ужасно![]()
Еми... добре съм,леко изморена обаче.![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
ПерфектНОоооооо
Койййй е шампионнннннннннннннннннн ннннннн![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Ми малко ми е гадно..
Вчера бях в Плд да ми вадят оперативно и 2рия мъдрец и докато ме държеше упойката още ми пломбираха и кътник.. И общо 2 часа седях с отворена уста.. видя се успожнение при мъдреца.. и го вади 1 час..
Устата ме боли където съм я държал отворена.. венеца ме боли където е рязано.. абе шитава работа..![]()
Ся тука пия антибиотик, витамини и прахчета някакви..
И да не забравим че ми се е подула едната буза..![]()
Върнах се от зеленотонезабравимо беше просто не мога да опиша...супер се чувствам
![]()
Изпаднала съм пак в някви депресии![]()
ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ
Тhisavros.. <3
Като убит съм.Легнах си сутринта във 6 часа и ме събудиха в 11.Искам не искам трябваше да стана.Преди малко се прибрах от едно кафенце и ми се спииииииии.
Злеее...прецака ми се лаптопа и сега без скайп и без мойте нещица![]()
![]()
Зов стон, отворено писмо към себе си,написано за днес,
но с букви от онези дни,
на нов фон, изтрива всички стари белези,
замества ги с чисти подредени в стремежа ни.
DNB
Ако можех...перфе ама не мога![]()
Зов стон, отворено писмо към себе си,написано за днес,
но с букви от онези дни,
на нов фон, изтрива всички стари белези,
замества ги с чисти подредени в стремежа ни.
DNB
Оф целия ми ден напълно се скапа... просто нямам думи искам туко що се прибрах и искам по най-бързия начин да се махам от къщи... .![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Идеално съм![]()
![]()
Излизах и на срещата, супер беше
Дано се окаже поне, че това момче е сериозно, че вече и аз не знам какво искам
Иначе - яко си изкарах днес, супер ми е веселоОоОоО!!... ~**~*~*~*~*~*~*~
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Било е и по - добре... Иначе на даксало биваше да не повярва човек почти рпез целия ден момчиетата всичките бяхме заедно ,а не на друпи както обикновенно... пяхме и танцувахме по музика заедно седяхме в двора. А плановете , които имах за днрес се провалиха и много ме е яд , защото тая вечер я чаках от около 2 седмици и накрая нъц. Да не говоря ,че тъпия цербер по химия първо онзи ден ми вика ,че ще ме изпитва за 6 сега че съм вървяла към 5 ,а ако имам 5 за втория срок ще ми остави 5 за годината макр че първия имам 6... И това ще ми провали дипломата от сега .... ако имам 5 медизина ще видя ма нанай ,а наще ще ме изселят ако имам 5 по нещо различно от немски!
Ами изморена се чувствам... малко ме болят отново ръчичките от тоя волей...![]()
Иначе като цяло бивам с липсата на един човек...
P.S. Иве вземете се...![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Много съм изморена, ама като настроение съммм горе-долу добре![]()
nicolepcd
Емоционално изтощена. Преди малко си намерих талисманчето, което търся цял ден. Колко нерви и сълзи бяха не е истина.![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
мале идеално ми е-напоследък няма ден,който да не ми е страхотен.
Въпреки това доста съм изморена и ми се спи ужасно...Бях на пазар днес,малко шопинг терапийка,глезотии..После с мама засякохме една позната,която иска да излезем на кафе и тамън ще ме запознае със сина си.![]()
Жена ми не спря да се лигави цял ден,а и аз покрай нея.Вече сме се организирали за морето и трябва да излезем на последен пазар и да дооправим списъка с нещата-коя какво ще влачи и така..Абе,много ми е якооо![]()
Изморена съм...![]()
![]()
Липсваш ми,мишле...
![]()
![]()
![]()
супер видях се с едни фр. дето от одавна не съм се виждал![]()
нямаше такава лигня и такъв смех
![]()
![]()
![]()
![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори