- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.3
Адски ми е тъпо и скучно и времето е някфо мега топло.Оффф тъпа Неделяяяяяя![]()
Добре че поне излизам Малко пффф.Ще се побъркам в нассссс
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
супер..много съм красива..както обикновено :P ..ии скромна
Сънено ми е,преди малко станах от сън.На идея си нямам кво ше правя днес.Дано някой се сети да излезем,времето е чудесно,само за излизане.
Ами принципно се води, че ми е кофти...Ама тука има едни лигльовци дето не ме оставят намира...
![]()
![]()
![]()
към myNameIsImmortal: няма да ме спреш да го убия ...![]()
![]()
[14:10:20] Тупан каза: ti ne znam govori6 li si sama oba4e az kato kihna vikam,nazdrave i mersi...
към Бобчо: Продължавай все така Бобчо...с теб сме![]()
Хубаво е човек да се грижи сам за себе си!
към Re5peC7: Мързел!!!![]()
![]()
към мене си: Еми няма какво повече да добавя!!!![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Оффф за последните 24 часа имам почти 2 часа сън и започна да ми се отразяваСега мисля да полегна малко,че иначе може да не успея да издържа довечера
... Оффф като знам,на колко места ще ходим тази вечер и направо ме хваща мързела
![]()
![]()
Айде лек ден на всички будни и сладки сънища на мене си!![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Посрана.
добре![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
хъх,сънена съм...тамън се излюпвам от следобедния си сън и едва гледамВремето е страхотно просто-малко хладинка в тая ужасна жега...Иначе днес цял ден си решавам задачи по химия дето ми излизат по 1000 листа едната,но пък ми е интересно(все още) да се занимавам с тях...
![]()
Айде лек ден на всички и приятни сънища на Зори![]()
весело ми екато за 20 става
![]()
Скучно,самотно и топло![]()
Амии вмооментаа многоо ми е скучн0 , ноо принципно мнгоо щастливаа защото постоянно си мисля за моят приятел и това ме кара да се усмихвам.![]()
![]()
![]()
DobriteArmin van Buuren - Fine Without You (feat. Jennifer Rene) *
Плача,защото винаги прецаквам всичко...![]()
![]()
и лека, полека нещата си отиват към редовното педераско положение в което аз съм прецакан от всякъде![]()
![]()
![]()
![]()
офф всеки с проблемите си![]()
на един му се реве, на друг му е готино...като някоя сапунка
![]()
![]()
![]()
Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!
пф...какво да кажабахти и тъпият ден
![]()
Наспах се и съм готова за нови подвизи... Хммм обаче май ще пропусна,защото все още си ме мързи да се оправям и да излизам
Миме,Росене ... ще ви бия ей!!!К'во се цупите пак!!!
К'ви са тия отрицателни мнения
![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Не мисля,че на някой му е приятно да чете идилията ми с Росен!Всичко свърши,преди да е започнало...![]()
![]()
зле....но ве4е свикнах да не ми пука
I can't stop myself from loving you <3
Супер съм![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ЙеЕеЕСсС!!
![]()
Поздравявам всичките си приятели и познати от форума с Offer Nissim ft. Maya - Be my boyfriend.mp3
![]()
![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Ш*бано... смотано ... тъпо ... скучно ... амм нещо забравих ли?!Ааа да самотно... и то много...
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Беше много готин следобед.Излизах с едно приятелче по мъжки.Пихме по биричка,разхождахме се и не спряхме да се смеем.Играхме малко хек обаче стомаха ми се беше подул от бирата и не направих добра игра.