.
Затворена тема
Страница 44 от 62 ПървиПърви ... 3440414243444546474854 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 076 до 1 100 от общо 1542
    Супер фен
    Ядосвам се, че нищо не направих.
    nicolepcd

като цяло съм объркана... а за днес само се чувствам самотна, и весела в същото време, защото бях с приятелите си и си.. пркарахме сравнително добре
    усмихвам се на живота, дано и той да ми се усмихне след време... =)

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от xplay
    Супер съм ЙеЕеЕСсС!! Поздравявам всичките си приятели и познати от форума с Offer Nissim ft. Maya - Be my boyfriend.mp3
    Не те познавам ( ) ,но ще си пусна песничката ,макар че не съм поздравена ) Пък да се надяваме, че в бъдещето ,ще те познавам

Иначе как се чувствам ,сега съм малко по-добре, но пак ми е объркано :С

xplay аз също смятам да се самопоздравя нищо че не ми тр бойфренд (не бих отказал гърлфренд :P )
    та... вмомента се чувствам леко зле тъй като имам чувството че съм ужасен
    и все пак винаги имам приятели които знаят какво да кажат и как да ме успокоят и точно затфа са ми приятели
    и се чувствам мокър тъй като току що излизам от банята

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Никак
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Забравих че hottie има рожден ден днес.Понеже е НЕучтиво да се пита жена на колко години е ще го кажа аз (с риск да ми се скара разбира се )Айде честит ЦЕНЗУРА -и рожден ден.Да си ни жива и здрава и не само 1 бира да изпиеш както ми каза а минимун 4 .Аз ше ти помагам,за сега съм на третата.

( moderated by: hottie)

hottie
    Guest
    мерси хаха

Град
    И геееее и ми цензурира поста .Е лоша си .Аз мислех че се обичаме ти уби всичко детско в мен..... .(бирата ми влияе зле,цял ден се наливам с нея)
    Усещам,че ще ми се карааааат .

Супер ми е някакво лигаво .. Спи ми се и ми се пие вода, ама нашите спят и може да ги събудя ако изляза от стаята
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

hottie
    Guest
    Амиии аз затова си те контролирам. После да не съжаляваш

Град
    Ето къде бил ключа от бараката.Трябваше да ме уведомиш по рано .Кажи на коя бира стигна,че аз 4-та гоня вече.Само мезенце липсва.

hottie
    Guest
    Е как бе? Нали по-горе написа, че спираш да пиеш окончателно????

Град
    Ех тия модераторски привилегии....... .
    Искам да отбележа,че това не е писано от мен.Aз,че ше ставам добър,ше ставам амаааа за пиенето.....тука има бая да се мъча (което нямам намерение да правя.Отказал съм отказването отдавна)
    Меги защо така ме провокираш?

hottie
    Guest
    айде сега оправдания. Обеща, съжалявам. Не можеш да си върнеш думите.

Град
    Дали? Виж как си ги върнах. само не ми се карай пак баси
    ЗА ДА НЕ Е СПАМ:бе стана ми супер весело и забавно.Жалко че скоро трябва да лягам,утре съм на тъпата работа ииии.....

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Супер съм в момента
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Добро утро
    Миии как да съм Станах адски рано днес и мислех да побягам малко амааа времето е доста хладно,а и не ми се ходи сама
    Иначе съм супер!!!2 дена без даскало След малко ще си надуя и музиката и ще става шоу
    Приятен ден на всички!!!
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората

Нямате си и на представа какво е денят ви да започне с това създание. Ама наистина буквално е посрещна сутринта на стената. събуждам се аз и тъй като бяхме оставили прозореца отворен, защото беше много топло явно е влязла. Лампата мъждукаше лекичко. Останах като гръмнат може би 5 минути не можах да се освестя и да направя каквото и да е. Просто седях и я гледах в захлас...Страхотно красиво животно е, направо...не мога да го опиша. Още не мога да повярвам че точно в нас беше влязла. Оставих я на стената и казах на съквартирантката да не я пипа. Довечера ще я пусна навън. Цял ден в квартирата няма да има никой, така че пеперудата няма да мърда. Обаче няма да мога да я снимам.

Чувствам се....невероятно!

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Леле стреснах се като видях тая пеперуда
    Иначе екстра,за сега никой не ме тормози на скайпа,радвам се на слънцето,защото казаха,че днеска щяло да вали
    Иначе се чувствам страхотно,нещо ми е весело,така е всеки понеделник,в който не съм на училище и нашите не са си вкъщи. И аз мислех да тичам,ама нещо ме домързя и викам да си остана във вкъщи и да попиша тука,защото отдавна не се беше случвало.
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    йес,поредният ден без училище Почвам супер яко да се радвам,че не съм 12 клас и не съм на матури или ,че не съм 7ми
    Станах преди малко и вкъщи е една хладинка,че чак се кефя...в такова време си е точно за почивка..
    Иначе днес ще си видя златото и една приятелка също и така..лошото е ,че имам да уча,което да видим кка ще си го вместя в програмата от излизания
    Бтв само за морето си мисля вече..просто тоя 1 месец не знам как ще изтрая,тук в прашната софия ,на училище А и предстоят всички класни,контролни и изпитвания и е малкаааа фантазийка
    Айде лек ден,съфорумници иии весело изкарване на почивния ден за неработещите

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    valdesbg страхотна пеперуда,нооо дано НИКОГА нещо подобно не влезе в нас,защото ми се наложи да си търся квартира докато някой не го разкара Имам страшна фобия от подобни хвърчащи,бръмбари и разни други подобни гадинки [-o<

По темата:Зле съм Преди малко така ми пречерня пред очите,че за малко да се свлека на земята Вдигнах температура и ми е адски зле Пффф мамка му само вчера да не съм слънчасала,че като знам колко трудно се оправям после ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Град
    Враца
    Добре съм, очертава се хубав ден

Град
    Улицата
    супер се пак отивам при женичката мииии
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Супер фен
    Всичко ме боли, сънена съм и е баси жегата.
    nicolepcd

Супер съм и си пиша с онова момченце

DevilWish, виж си ЛС

Зори, да се оправяш по-бързо какоооо

Иве, а ти то давай по-ведро!!

Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си