- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.3
Ядосвам се, че нищо не направих.![]()
nicolepcd
като цяло съм объркана... а за днес само се чувствам самотна, и весела в същото време, защото бях с приятелите си и си.. пркарахме сравнително добре
усмихвам се на живота, дано и той да ми се усмихне след време... =)
Не те познавам (Първоначално написано от xplay
) ,но ще си пусна песничката ,макар че не съм поздравена
) Пък да се надяваме, че в бъдещето ,ще те познавам
![]()
Иначе как се чувствам ,сега съм малко по-добре, но пак ми е объркано :С
xplay аз също смятам да се самопоздравя нищо че не ми тр бойфренд![]()
(не бих отказал гърлфренд :P )
та... вмомента се чувствам леко зле тъй като имам чувството че съм ужасен![]()
и все пак винаги имам приятели които знаят какво да кажат и как да ме успокояти точно затфа са ми приятели
![]()
и се чувствам мокър тъй като току що излизам от банята![]()
![]()
Никак
![]()
![]()
![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Забравих че hottie има рожден ден днес.Понеже е НЕучтиво да се пита жена на колко години е ще го кажа аз (с риск да ми се скара разбира се)Айде честит ЦЕНЗУРА -и рожден ден.Да си ни жива и здрава и не само 1 бира да изпиеш както ми каза а минимун 4
.Аз ше ти помагам,за сега съм на третата.
![]()
(![]()
![]()
moderated by: hottie)
![]()
![]()
мерси хаха
И геееее и ми цензурира поста.Е лоша си
.Аз мислех че се обичаме ти уби всичко детско в мен.....
.(бирата ми влияе зле,цял ден се наливам с нея)
Усещам,че ще ми се карааааат.
Супер ми е някакво лигаво ..Спи ми се и ми се пие вода, ама нашите спят и може да ги събудя ако изляза от стаята
![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Амиии аз затова си те контролирам. После да не съжаляваш![]()
Ето къде бил ключа от бараката.Трябваше да ме уведомиш по рано.Кажи на коя бира стигна,че аз 4-та гоня вече.Само мезенце липсва.
Е как бе? Нали по-горе написа, че спираш да пиеш окончателно????![]()
Ех тия модераторски привилегии........
Искам да отбележа,че това не е писано от мен.Aз,че ше ставам добър,ше ставам амаааа за пиенето.....тука има бая да се мъча (което нямам намерение да правя.Отказал съм отказването отдавна)
Меги защо така ме провокираш?![]()
айде сега оправдания. Обеща, съжалявам. Не можеш да си върнеш думите.![]()
Дали?Виж как си ги върнах. само не ми се карай пак баси
ЗА ДА НЕ Е СПАМ:бе стана ми супер весело и забавно.Жалко че скоро трябва да лягам,утре съм на тъпата работа ииии.....![]()
Супер съм в момента![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
![]()
![]()
Добро утро
![]()
![]()
Миии как да съмСтанах адски рано днес и мислех да побягам малко амааа времето е доста хладно,а и не ми се ходи сама
Иначе съм супер!!!2 дена без даскалоСлед малко ще си надуя и музиката и ще става шоу
![]()
![]()
Приятен ден на всички!!!![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Нямате си и на представа какво е денят ви да започне с това създание. Ама наистина буквално е посрещна сутринта на стената. събуждам се аз и тъй като бяхме оставили прозореца отворен, защото беше много топло явно е влязла. Лампата мъждукаше лекичко. Останах като гръмнат може би 5 минути не можах да се освестя и да направя каквото и да е. Просто седях и я гледах в захлас...Страхотно красиво животно е, направо...не мога да го опиша. Още не мога да повярвам че точно в нас беше влязла. Оставих я на стената и казах на съквартирантката да не я пипа. Довечера ще я пусна навън. Цял ден в квартирата няма да има никой, така че пеперудата няма да мърда. Обаче няма да мога да я снимам.
Чувствам се....невероятно!
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Леле стреснах се като видях тая пеперуда![]()
Иначе екстра,за сега никой не ме тормози на скайпа,радвам се на слънцето,защото казаха,че днеска щяло да вали![]()
Иначе се чувствам страхотно,нещо ми е весело,така е всеки понеделник,в който не съм на училище и нашите не са си вкъщи.![]()
И аз мислех да тичам,ама нещо ме домързя и викам да си остана във вкъщи и да попиша тука,защото отдавна не се беше случвало.
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
йес,поредният ден без училищеПочвам супер яко да се радвам,че не съм 12 клас и не съм на матури или ,че не съм 7ми
![]()
Станах преди малко и вкъщи е една хладинка,че чак се кефя...в такова време си е точно за почивка..
Иначе днес ще си видя златото и една приятелка също и така..лошото е ,че имам да уча,което да видим кка ще си го вместя в програмата от излизания![]()
Бтв само за морето си мисля вече..просто тоя 1 месец не знам как ще изтрая,тук в прашната софия ,на училищеА и предстоят всички класни,контролни и изпитвания и е малкаааа фантазийка
![]()
Айде лек ден,съфорумници иии весело изкарване на почивния ден за неработещите![]()
valdesbg страхотна пеперуда,нооо дано НИКОГА нещо подобно не влезе в нас,защото ми се наложи да си търся квартира докато някой не го разкараИмам страшна фобия от подобни хвърчащи,бръмбари и разни други подобни гадинки
![]()
[-o<
По темата:Зле съмПреди малко така ми пречерня пред очите,че за малко да се свлека на земята
Вдигнах температура и ми е адски зле
Пффф мамка му само вчера да не съм слънчасала,че като знам колко трудно се оправям после ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
супер се пак отивам при женичката мииии![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Всичко ме боли, сънена съм и е баси жегата.
nicolepcd
Супер съм и си пиша с онова момченце![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
DevilWish, виж си ЛС![]()
Зори, да се оправяш по-бързо какоооо![]()
Иве, а ти то давай по-ведро!!
![]()
![]()
![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]