- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.3
Мерси Иве ще се опитам...![]()
![]()
![]()
![]()
По темата: Ми некво никво ми е...добре че от даскало ни дадоха да правим някъв проект... да се занимавам с нещу ...![]()
И все още чакам един човек да се сети за мен...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Мързеливо от 1 час се каня да ходя на фитнес, а имам и да пиша 6 геми по литература.
А трябваше да излизам
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
^^^ Лапеее кака ти ще се оправи чак на лято като отиде в Кранево,нали знаеш![]()
![]()
По темата:Едно диване (valdesbg) ме стресна преди малко с един бръмбар и още не мога да се успокояОсвен това се чудя как може малката ми главица да измисля подобни планове за разни форумни срещи на морето
![]()
![]()
![]()
Хммм като цяло съм малко по-добреНяколко човека успяха да ми повдигнат настроението,за което адски много им благодаря
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Днес се прибрах по рано.Имах някакви планове за деня,но курса по испански ги провали.Предполагам ше ида на курса после ше изляза...надявам се.
Скучно ми е и съм в адски заядливо настроение![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Знам бе како, знам![]()
![]()
Стягай си чантичката, че някоя събота от юни месец ще те запозная с шофьора
Демек ще се ходи в Русе
Още 2-3 момчета може да дойдат с нас
![]()
Чумствам се .. мм ... странноИскам да свършваме даскало
![]()
![]()
![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
изтощен човек съм днеска![]()
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Идеално... върнах се от училище пф... и сега времето е прекрасно ще излезна да си видя едно обувчици и след това отивам на кафе после на фитнес после да играя баскет и волей ... вчера беше перфектния ден дано и днес е такъв... Времето е прекрасноооо...![]()
![]()
![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Чакай първо батко ми да замине (Първоначално написано от xplay
![]()
![]()
![]()
![]()
) и после ще мислим за ходене в Русе
Пък и не се знае как ще стоят нещата с квартирата ... и ако няма място за мен и (евентуално) още някой просто да забрави,че ще му ходя на "свиждане"
Хммм момчета викаш
И кои са те ... Бързо да чуя трите им имена,дата и година на раждане,дали са криминално проявени и прочие
(личи си,че съм щерка на полковник,а?!
)
По темата:Стресирах сеЦял ден стоях с вързана коса и ся като я пуснах направо щях да се разрева ... Така ми се е накъдрила косата,че няма на къде повече
![]()
тъпо ми е,защото шибания ми крак ме боли ужасно и едва се добрах до нас сутринта след урока![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Антоний, Калоян и ЛюбоС тях ще ходим
Търсим си кака да ни отрака
![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Чувствам се безкрайно самотна...![]()
![]()
Никой и нищо не може да ми оправи настроението...!!!!
![]()
Priceless .. <3
Хммм ... А някой като за кака ти няма ли да има или аз сама трябва да си търсяПървоначално написано от xplay
Щом е така ще взема Дидо ... Хем ще му видиш сладката прическа (
![]()
![]()
![]()
) ... Ммм ама ако дойде той ще дойде и брат му,което ми напомня,че не съм ти се оплакала за вчера
![]()
![]()
Айде когато можеш пиши в скайп,защото съм в шок от снощи
![]()
![]()
По темата:До преди малко си подреждах шкафовете и даже си стегнах сака за морето ... Наблъсках си всички хавлии и дрехи за морето ... Сега остана само да дойде лятото и да се махам![]()
Никак......още имам да пиша 6 теми по лит а толкова ме мързи и са толкова тъпи и скучнииии![]()
Да ви информирам и най-вече Зори - пеперудата още си е в нас, на топло и сухо. Навън вали и добре че е тук.
Иначе аз съм си горе долу добре. В работа ме ядосаха и определено ще си тръся друга, писна ми да ми излизат с едни и същи номера. И така![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
възмутена от това което ми причини епилаторачувствам се употребена
гадната машинка се наяде кс крака ми
![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
Никак.
Точно както през последните 124 дни.
ох,сега се прибирам и съм леко като мокро котеБеше весело със златото под 1 чадър де си крепим,при положение,че този път аз си бях забравила моя
![]()
Тая гинкобилоба по-често ще я пия,че ми изхвърчат нещата от главата напоследък :P
Иначе ми е супер весело,готинко,положително и стоя с тая мойта идиотска усмивка вече час откакто съм се прибрала![]()
Утре ще виждам сестричето и ще ходя на уроци по химия и така..ангажиментите нямат край![]()
Първоначално написано от valdesbg
Веднага да го пращаш тоя дъжд при мен,че ми писна от тия жеги
![]()
А иначе леко с оня звяр да не го събудиш,че току-виж те изял ... Опссс те пък възрастните от тоя вид не се хранеха - забравих![]()
Я си представи к'ъв кеф ще е ако си те е харесала и ти стане "любимец" и ти народи 30-тина малки бъдещи "паунови очички"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
По темата:Лакирам сеи се чудя к'во да си надраскам на ноктите после
Амааа сигурно пак ще си направя по една странична лента
![]()
От около 3 дни се чувствам супер тъпо и никво ... започвам да се замислям...![]()
Зов стон, отворено писмо към себе си,написано за днес,
но с букви от онези дни,
на нов фон, изтрива всички стари белези,
замества ги с чисти подредени в стремежа ни.
DNB
Много отчаянааааааааа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Еми злее ... то темата,която съм написала си казва всичко.Просто не знам отчаяна съм и мисля,че последните 30 дни от училището ще са ад за мен.
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Мииии самотно ... отчаяно... скучно...Тука се опитват едни мои приятелчета да ме развеселят...ама няма брате налегнала ме е ебати смотаната простотия...
![]()
Ай дано тия дни мине че взе да ми писва...
![]()
Priceless .. <3