- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.3
Спомни си какво си говорехме преди време за положителната страна на нещата.Първоначално написано от Hilary_
...Спомни си ти какво ми беше казал ... а на къде отиват шибаните неща...Първоначално написано от x3eme
![]()
Само не ми ясно къде аз обърках нещата...
![]()
![]()
Влудява ме...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Поздравявам ви всички със тази песничка http://www.youtube.com/watch?v=Vmw-rmUWQKk .Иве спокойно,рано или късно всичко се нарежда от само себе си.Търпението му е майката.
вайй наи-сетне го написах тоя лис,ох олекна ми![]()
![]()
![]()
ся хапнах и ми е супер яко,сл музика иии се надявам утре по Физика да не ме изпита
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
бива
Емовско ми е.
Скарах се с всички...Сама се чувствам...Ужасно самотна, продължавам да правя грешки.На 22-ри ще се кефя на макс.Моят ден и моят бал ще е.Продължавам,нанякъде и т'ва е.
Ще ми кофти утре и други ден.В петък,се надявам да съм перфе.
![]()
В момента точно.. Никак. Спи ми се, уморена съм, скучно ми е, самотно ми е.. -__-
Миии тъпо ми е ... Сънувах един съфорумник и ми се скапа настроението ... Сега нямам търпение да отида на даскало и да си го пооправя,чеее ...
Приятен ден на всички и до по-късно![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Влюбенооо![]()
![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Хапвам тука една болна баничкаи се готвя да отивам да си взимам цигари и да чертирам към работата където ще прекарам поредния ден в който ще лъжа себе си и другите че всичко ми е ок и не ми е празно без нея
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Притеснена съм ...Имам 2 контролни,а и за двете научих снощи.Цяла нощ се опитах да науча нещо и все пак не успяхна всичкото отгоре днеска е сряда,тоест съм на училище,а не ми се ходи изобщо ама изобщо заради тоя скапания ми съученик.Като изключим всичко това съм екстра,даже днес са ни намалени часовете,все пак днес е бала на големите от НТБГ.
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Все така,зле...Днес ще се видя с едни приятелчета,които отдавна не съм виждала.Дано успеят да ме разсеят и си прекараме суперр.
много ми е тъпо...пу дано се оправя![]()
Не се прави,че ме обичаш...не се измъчвай да отричаш...не си осъден да оставаш...ти решаваш!
ppromeenlivo nastroenie kakto обикновено ..
Пф ... в града ми има митинг на ДПС мале и щях да се самоубия сериозно ... докато минавах покрай центъра.![]()
![]()
Сега ям бисквитки и ще гледам филмммм...
![]()
![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Ами супер-правихме контролно,за което всъщност аз не знаех,но си написах всичко,даже реших две задачи и на съседчето-горда съм. Сега ще гледам филм ии после тренировки ии абе стрехотен ден![]()
Наумил съм днес да си купя една топка,супер много ми се рита,а не съм ритал от миналата година.С едни приятелчета сме се навили да спретнем един мач и да се позабавляваме.Стига толкова хек,време е за футбол.
Пффф в шок съм ... Преди малко в даскало гледахме "Умирай лесно 1" и направо щях да ревна на края като видях момичето с превързана глава в ковчега![]()
А и непукизма на момичетата от затвора ме разтърси
Ужас просто ...
![]()
![]()
![]()
Като изключим тоя шок ... Миии супер съмХодеше ми се на фитнес днес,нооо никой не ми се върза на акъла,а сама не ми се ходи
Хммм мисля малко да полегна,че довечера ще излизам с един приятел (когото вече 4-5 дена лъжа все,че имам няк'ва работа и отлагам срещата) ... Дано поне с него да дойде и брат му ()
Както и да еСега си пия натуралния сок и си търся някое филмче за приспиване
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Тва мъжете не са хора... Начи от един чат дори беше бъзик ( но сега ще разбере че не съм говорела на сериозно) и си направил нашия великите изводи изнервих се на макс.... А тва на страна ще го преживея , но най - добрат ами рпяителка пак заминава и нз кво ш правя без неяСупер гаден ден е и направо ми иде да се гръмна ;(
Чувствам се супер объркана и незнам на къде да ходя вече...![]()
Всеки си знае неговото а мен ме влудяват...
![]()
и искам да угодя на всички...а тва което аз искам... на никой не му дреме!!!
![]()
Бааааааааааааси смотанотооо..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ми като знам какво ме чака и ми става зле![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.