- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.3
ужаснo....
кофти
горе долу добре![]()
Мии за сега може да се каже, че добре...Иначе днес беше малко напрегнат ден...ама кво ти пука...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Излиза ми се някъде навън.Времето е чудесно,слънце грее,птички пеят ден само за разходка или игра на хек в парка.
Е айде де Боби, хващам самолета ти ме чакай на летищетоПървоначално написано от x3eme
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Много съм уморена от изпити и зубкане и .т.н.На всичкото отгоре ме боли кръста...и се чудя къде да ходя и какво да правя...![]()
![]()
Ела насам :РПървоначално написано от slun4ice_90
Dr. Gregory House
valdesbg нямам време днес да ходя до летището,прекалено много ангажименти поех а не знам как ще се справя със всички.Обаче ми намирисва че повечето ше ги отложа за утре и цял ден няма да се прибирам.Излиза ми се накъде а моите приятели още са на работа.Толкова рано съм се прибрал аз че ми е някво странно сега в нас
.Чудя се кво да прая и като че ли ше си пусна някое филмче докато стане време за излизане.
Хъх...баси мъртвилото.
Нещо ми е никакво, искам да си ходя от работа вече. Изпростявам тук...
Dr. Gregory House
самият аз ако знаех щеше да е добре![]()
![]()
![]()
![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
и аз се чувствам добреПървоначално написано от ThePowerOfLove
![]()
![]()
И аз и азПървоначално написано от myNameIsImmortal
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Излиза ми се , не ми се кисне в нас :[[[[[[[[[[[[[[[
чувствам се гадно.1 на 1000000 е наще да ги няма от 1 до 6,както и брат ми и да мога да съм сама в над.ще е просто вълшебство.стискайте палци да заминат и да ме оставят сама,моля ви![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Много добре.
Даже супер.![]()
![]()
Суетата.Моят любим грях.
Добреее![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
ужасно![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Спи ми се,но знам,че след час-два ще ми се обадят да излизам
![]()
Освен това и една носталгия пак ме е налегнала![]()
Подреждах едни снимки в албуми и се сетих за старите времена
Как искам пак да съм малка (не,че сега съм много голяма,но...)
Когато бях на 12-15 годинки не мислех толкова за бъдещето си,нямах толкова проблеми ... Живеехме си за мига и си прекарвахме много яко,а сега?!Сега е тъпо
![]()
....
На всичкото отгоре има още седмица докато една приятелка от Добрич дойде в Силистра,а вече нямам търпение да я видя,защото не сме се виждали от 06.09.08г.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
....
Като за капак и момченцето ми снощи ми е звъняло в 00:15ч.,но телефона ми беше само на вибрация и не съм го чула ...![]()
![]()
![]()
Аххх БЯСНА съм просто![]()
![]()
Дано поне довечера да си го видя и да ме поуспокои,че не знам ...
![]()
След фитнес.. ИДЕАЛНО![]()
![]()
![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Уморена![]()
Преди малко се прибрах от у-ще и след малко отново започвам да уча ...
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
едно никакво ми е![]()
с една дума безразлично ми е към в
сичко и всеки
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
както беше написано в един по-горен пост и на мен адски много ми се излиза.Природата е повече от чудесна за разходка в парка или водно колело в Арианата![]()
Настроението е на 6 плюс-уроците по химия имат смисъл-вече съм доста по-добре в материятаИначе съм фул от енерджи..тича ми се,скача ми се,само не ми се виси на едно място
![]()
Тотално разбита от всякъде...![]()
![]()