.
Затворена тема
Страница 50 от 62 ПървиПърви ... 4046474849505152535460 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 226 до 1 250 от общо 1542
    Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    ^
    Ти ако знаеш какви гадинки има на панчарево..ще се изселиш някъде далеч от всякакви водоеми..

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    еми не знам какво се намира във Панчарево,въпреки че живея там някъде.
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от miss_asi
    еми не знам какво се намира във Панчарево,въпреки че живея там някъде.
    Не искаш да знаеш..

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    Сигурна съм
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Зле имам някакйв мега голям апетит сиг е от това,че ще ми идва.Дано де Имам пак мн работа а спах едва 4 часа и сгета трябва да ходя да бягам по фкс каквао съм бърза пак ще имам 4 или 5.А и днес всички говореха за умрялото момиче и е адсски кофти .
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Ми добре ... днеска ми беше кластоно по математика за което и 1 задача не реших но го направих все пак... да се надявам де. И сега ще почета малко и ще тегля 1 душ и ще излизам сигурно, ммм очертава се добър ден май май
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Град
    София
    Екстра...Наспах се хубаво и ми е яко гот
    Май е време за разходка на хубавото време

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Жегааааааааа

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    Жегааааааааа
    Айде айде ще търпиш... закакво е измислена тази жега трябва да се потиш !
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    Жегааааааааа
    ... не си мисли че само при теб е така...
    Иначе... бих казала същото...печеее мн здраво... Честит имен ден на всички Елени и Костадиновци (особено на един по - специално... ) ... амм чувствам се малко изморена ама иначе горе долу добре...

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Майка му да е*а Как да съм в тази жега?!Зле естествено ... От горещото ОТНОВО ми стана зле ... Добре,че в заведението бяхме с един приятел,който дойде с колата иначе сигурно пак щях да стоя поне 2 дена в спешното Тааа ходих в бърза помощ ... Пак ме надупкаха яко ... Сега трябва да се наливам с минерална вода,защото се обезводних ... Като за капак ми е забранено да излизам преди 20:00ч.,а днес трябваше да ходя за подарък
    Аххх как мразя,когато се стопли така МРАЗЯ ГИ ТИЯ ЖЕГИ!!!
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Град
    Улицата
    мноу жега бее напраоо0 ме сасипваааа
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Град
    Излизам и ми предстои нещо много важно.Стискайте палци да мине гладко,лек ден на всички.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Утре ми е бала. Купих си готина рокля,обувки и чанта.Много съм нервна,но дано всичко бъде перфе. Много щях да съм щастлива,ако едно момче бъде с мен.Знам,че постъпих глупаво. Знам,че ще го прочете.Искам само с него да съм утре,а той не иска и да чуе за мен вече...

^ Да си прекараш незабравимо, ей! Пусни и снимков материал да се радвам, че моя, докато дойдеее....

Иначе..
    Чувствам се добре. Пооправям се от настинката, която не ми е минавала от месец вече. В любовен план всичко е.. ами, всъщност нищо няма. Нямам приятел, никого не харесвам, никой не ме харесва. Толкова. Няма нищо интригуващо откъм любовни преживявания и трепети, но ми е добре така. В момента по-скоро съм склонна да си флиртувам, но дотам. Имам нужда повече от приятел, отколкото от гадже.

Абе сичко е точноо Екстра ми ее

Град
    Изморена съм!А трябва да уча защото утре имам външно изпитване по математика,ще ни изпитват и по биология и по всичко,което имаме утре.Направо ужас.Аз си го казах и сутринта!Иначе като ден,супер ден,лигнята беше на мах.!!!

Град
    Живота е страхотеннн
    Адски ми е весело Не знам,на какво точно се дължи,но ми е страшно весело Като по чудо този път виновника не е някое момче или някой/я приятел/ка ... Не съм получила и някоя готина новина,но въпреки това се чувствам повече от идеално
    Толкова ми е готино,че просто няма как някой да ми развали настроението днес Никой,Н-И-К-О-Й не може да ме изнерви просто
    Поздрав за всички с една страхотна песен И най-вече специален поздрав за няколко човека от форума,с които имаме "общи спомени" (ако въобще чатовете в скайп,телефонните обаждания,СМС-ите и имейли-те могат да се нарекът спомени) (мечкиии)

[vbox7]http://www.vbox7.com/play:53f996f0[/vbox7]

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    живота е прекрасен,невероятен и ми е много много весело и позитивно..супер якия ден имах,като се почна от ненормалното лигавене на сипа по био ,та до кисненето в Борисовата след даскало..ама в тея жеги си е точно за биричка и за сенчеста пейка у парка..голям кеф си е-прераждаш се цъкнахме малко карти,понаучиха ме на белот,че както съм на ти с картите просто... иии така...после на прибиране с една приятелка от компанийката се помайтапихме с едни пичове и пак сме се хилили 5мата и така..
    В любовен план май пак ще си загубя ума не по който трябва..една и съща грешка за 4ти път няма да допускам пък ккавото ще да става

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    ^ Да си прекараш незабравимо, ей! Пусни и снимков материал да се радвам, че моя, докато дойдеее....

Иначе..
    Чувствам се добре. Пооправям се от настинката, която не ми е минавала от месец вече. В любовен план всичко е.. ами, всъщност нищо няма. Нямам приятел, никого не харесвам, никой не ме харесва. Толкова. Няма нищо интригуващо откъм любовни преживявания и трепети, но ми е добре така. В момента по-скоро съм склонна да си флиртувам, но дотам. Имам нужда повече от приятел, отколкото от гадже.
    Ще има,спок. Толкова се кефя,но съм и малко тъжна.Ще се кефя на макс! Нямам търпение, вече да дойде утреееее.

Град
    Благодаря (знае си коя)

Град
    Хммм днес определено ме избива на спомени свързани с форума ...
    Айде още три песнички,които ми напомнят за петима много скъпи хора (шматки въпреки всичко аз си ви обичам адски много )

DenYo - Обичам Те (Момичето)
    DiS

И една МНОГООО стара песен

Мега фен Аватара на Hilary_
    хах ами ето кво се получава... от една страна ми е суупер весело (само аз си знам заради кой) ... от друга ми е странно щоту се чувствам някакси използвана ... ( пак аз знам от кой човек) ... Иии сега се чудя в крайна сметка как се чувствам...

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    Ужасен ден един от най-кофти дните в целия ми живот.Скарахме с най-добрата ми приятелка,тя не иска и да ме погледне супер гадно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си