- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.3
Почти идеално..
Тъкмо се прибирам от концерт на Йоана където беше в евровизия с песента DJ Take me away.. под патронажа на ДПС, а после се снимах с Петьо Шайбата..
Беше доста готино![]()
Адски ми се спи ,главата ме заболя от тъпите теми,но имам още.....Ако пак спя 4-5 часа нз..... офф....![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Бтр - Елмаз И Стъкло![]()
Беше един хубав ден...
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Ами... честно казано покрай тия балове ме е налегнала една носталгия ;( Утре става 1 година от моят бал и вечерта ще се събираме с класаМъчно ми е и не усетих изобщо кога мина 1 година... Така бързо лети времето
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Зле , тя е кучка без никакви чуства , 1 година я поставях на пиедестал ,а тя просто иска да сме приятели ..., ми добре нека сме приятели тогава
![]()
Един ден изпълнен с различни по вид и естество емоции, в края на вечерта премислям всичко и пия бира под звуците на спокойна и бавна музика. Лека вечер от мен, и дано утрешния ден е 23 пъти по-добър и успешен от днешния!![]()
Леко алергична,но пък и много влюбена![]()
хубав ден си беше![]()
заеби я.. жени на тоя свят много!! Достойни мъже - малко!Първоначално написано от mehasnoname
![]()
Избягвам да влизам в тъпия раздел...но сега го направих и мога да кажа, че се чувствам ужасно заради това. УЖАСНО !
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Причина да не съм добре реално погледнато нямам, но уви (: Никак не съм добре. Шибан пубертет ;д
Добро утро![]()
Миии как да се чувствам?!От сутринта ми е страшно весело
:P
Днес имам класно по БЕЛ и най-вероятно ще има въпроси от тазгодишната матура
![]()
![]()
амааа не ми пука
![]()
![]()
Хммм друго,друго ... Решила съм от днес до неделя да се покрия малко от света и само утре вечер ще изляза с едно приятелче,което се прибира от Варна,а през останалото време - ни вест,ни кост от мен![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Абеее днес се очертава да е един забавен ден![]()
Айде едно поздравче за ранобудните![]()
[vbox7]http://www.vbox7.com/play:57b88dda[/vbox7]
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Добро утро на всички деня ми започва със силно главоболие от това че не съм доспал още по силно объркване заради снощните случки и днес се очертава да е е*ати странния ден3oPuTy мерси за поздрава
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Ами... очертава се един свободен ден. Поне ще си почина![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Добро утро и от мене!![]()
Еми днеска ... лошо,лошоИмам външно изпитване по математика,учих почти цяла нощ,но въпреки това се притеснявам.
И ми се спи супер много,кафето вече не помага
![]()
Надявам се поне като отида на училище да чия добри новини (че госпожата по немски я няма).Иначе се скарах със майка ми преди малко и то пак заради матиматиката.
аве дано се справя днеска.
![]()
Цунки по муцунки от мене и приятен ден!![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Днес, ми е балааа!![]()
![]()
Много съм нервна,но и много щастлива.Приготвям се и така.
^
Слънчице,да си изкараш много много добре и после да разказваш как е минало всичко..успех с приготовленията,че цялата работа сигурно е туткава![]()
аз съм весела.Днес изпращаме и нашите 12токласници иии след 2 годинки ние ще сме на тяхното мястоИначе сме с намалени часове и ще имаме време да се пошматкаме с компанийката след училище -ес южуал хъх
трябва да ходя да купувам подарък,че скоро най-добрата ми приятелка има рд и още не съм се спряла на нещо конкретно,нооо ще го измисля все някак за тея 2 седмици
или поне се надявам..
![]()
Лек и успешен ден на всички ,мушмороци от форума![]()
![]()
![]()
Бъгаво ми е. Искам да пречукам някой, та да ми мине.![]()
Мерси,отивам сега да ми правят прическа и да ме гримират.После в 12:30 трябва да отида да си посрещна гостите в ресторанта.
![]()
![]()
Нямам причина, но днес се чуствам особено добре.Приятен ден на всички
И приятно прекарване на абитуриентите
![]()
Ебахти перфектния ден... леле дано цял ден да ми е така веселооо![]()
![]()
![]()
![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Отново ежедневното бездействие ме налегна....
Имам мускулна трескаВ даскало ме хванаха лудите и в часа по физическо се хванах да правя коремни преси ... Една от моя клас ме разсея и вместо да напраяя 3х50 направих 2х50 и 1х80
Сега не ми се мисли как ще си направя следобедните серии
Освен това едни приятели ме ядосват
Бях им обещала на първи юни да отида в Бургас за да се видим,но нещата се прецакаха и сега се мъча да ги накарам те да дойдат ...
Хммм като изключим това ... Миии криво ми еДнес си трих част от съобщенията в телефона и се натъкнах на едни СМС-и от преди няколко месеца ... За малко щях да ревна като прочетох един от тях
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Сега съм си надула едни песнички на DenYo и се опитвам да си оправя настроението,нооо едва ли ще успея![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Сдухано ми е, мисля си колко много време мина без него и все повече и повече ми липсва, а го няма...![]()
Ох най накрая се навиха да излизаме,верно че е жега ама.....с моите настоятелни покани не можаха да ми откажат.Ае дано се разведря малко,че напоследък съм много негативно настроен за всичко.