.
Затворена тема
Страница 51 от 62 ПървиПърви ... 4147484950515253545561 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 251 до 1 275 от общо 1542
    Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Почти идеално..
    Тъкмо се прибирам от концерт на Йоана където беше в евровизия с песента DJ Take me away.. под патронажа на ДПС, а после се снимах с Петьо Шайбата..
    Беше доста готино

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Адски ми се спи ,главата ме заболя от тъпите теми,но имам още.....Ако пак спя 4-5 часа нз..... офф....
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Бтр - Елмаз И Стъкло

Беше един хубав ден...
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Ами... честно казано покрай тия балове ме е налегнала една носталгия ;( Утре става 1 година от моят бал и вечерта ще се събираме с класа Мъчно ми е и не усетих изобщо кога мина 1 година... Така бързо лети времето
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Зле , тя е кучка без никакви чуства , 1 година я поставях на пиедестал ,а тя просто иска да сме приятели ... , ми добре нека сме приятели тогава

Един ден изпълнен с различни по вид и естество емоции, в края на вечерта премислям всичко и пия бира под звуците на спокойна и бавна музика. Лека вечер от мен, и дано утрешния ден е 23 пъти по-добър и успешен от днешния!

Супер фен
    Леко алергична,но пък и много влюбена
    хубав ден си беше

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Цитирай Първоначално написано от mehasnoname
    Зле , тя е кучка без никакви чуства , 1 година я поставях на пиедестал ,а тя просто иска да сме приятели ... , ми добре нека сме приятели тогава
    заеби я.. жени на тоя свят много!! Достойни мъже - малко!

Град
    Somewhere...in The sea...
    Избягвам да влизам в тъпия раздел...но сега го направих и мога да кажа, че се чувствам ужасно заради това. УЖАСНО !

She watch the sun-thats all she needed to let go
    She held the sea-thats all she needed just to Be Free !

Причина да не съм добре реално погледнато нямам, но уви (: Никак не съм добре. Шибан пубертет ;д

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Добро утро
    Миии как да се чувствам?! От сутринта ми е страшно весело :P Днес имам класно по БЕЛ и най-вероятно ще има въпроси от тазгодишната матура амааа не ми пука
    Хммм друго,друго ... Решила съм от днес до неделя да се покрия малко от света и само утре вечер ще изляза с едно приятелче,което се прибира от Варна,а през останалото време - ни вест,ни кост от мен
    Абеее днес се очертава да е един забавен ден
    Айде едно поздравче за ранобудните

[vbox7]http://www.vbox7.com/play:57b88dda[/vbox7]
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Добро утро на всички деня ми започва със силно главоболие от това че не съм доспал още по силно объркване заради снощните случки и днес се очертава да е е*ати странния ден 3oPuTy мерси за поздрава
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Ами... очертава се един свободен ден. Поне ще си почина
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Добро утро и от мене!

Еми днеска ... лошо,лошо Имам външно изпитване по математика,учих почти цяла нощ,но въпреки това се притеснявам. И ми се спи супер много,кафето вече не помага
    Надявам се поне като отида на училище да чия добри новини (че госпожата по немски я няма ).Иначе се скарах със майка ми преди малко и то пак заради матиматиката. аве дано се справя днеска.

Цунки по муцунки от мене и приятен ден!
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Днес, ми е балааа! Много съм нервна,но и много щастлива.Приготвям се и така.

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    ^
    Слънчице,да си изкараш много много добре и после да разказваш как е минало всичко..успех с приготовленията,че цялата работа сигурно е туткава
    аз съм весела.Днес изпращаме и нашите 12токласници иии след 2 годинки ние ще сме на тяхното място Иначе сме с намалени часове и ще имаме време да се пошматкаме с компанийката след училище -ес южуал хъх трябва да ходя да купувам подарък,че скоро най-добрата ми приятелка има рд и още не съм се спряла на нещо конкретно,нооо ще го измисля все някак за тея 2 седмици или поне се надявам..
    Лек и успешен ден на всички ,мушмороци от форума

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Бъгаво ми е. Искам да пречукам някой, та да ми мине.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Мерси,отивам сега да ми правят прическа и да ме гримират. После в 12:30 трябва да отида да си посрещна гостите в ресторанта.

Голям фен Аватара на krisence
    Нямам причина, но днес се чуствам особено добре. Приятен ден на всички И приятно прекарване на абитуриентите

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Ебахти перфектния ден... леле дано цял ден да ми е така веселооо
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Отново ежедневното бездействие ме налегна....

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Имам мускулна треска В даскало ме хванаха лудите и в часа по физическо се хванах да правя коремни преси ... Една от моя клас ме разсея и вместо да напраяя 3х50 направих 2х50 и 1х80 Сега не ми се мисли как ще си направя следобедните серии Освен това едни приятели ме ядосват Бях им обещала на първи юни да отида в Бургас за да се видим,но нещата се прецакаха и сега се мъча да ги накарам те да дойдат ...
    Хммм като изключим това ... Миии криво ми е Днес си трих част от съобщенията в телефона и се натъкнах на едни СМС-и от преди няколко месеца ... За малко щях да ревна като прочетох един от тях
    Сега съм си надула едни песнички на DenYo и се опитвам да си оправя настроението,нооо едва ли ще успея
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Сдухано ми е, мисля си колко много време мина без него и все повече и повече ми липсва, а го няма...

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Ох най накрая се навиха да излизаме,верно че е жега ама.....с моите настоятелни покани не можаха да ми откажат .Ае дано се разведря малко,че напоследък съм много негативно настроен за всичко.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си