.
Затворена тема
Страница 55 от 62 ПървиПърви ... 545515253545556575859 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 351 до 1 375 от общо 1542
    Мега фен Аватара на Hilary_
    Айде и тук ще ти го кажа... ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на myNameIsImmortal... всичко най най буфто!!!! Духай смело и помни ... ще духаш на още весели рожденни дни!!! (без лоши помисли) ...

^^ Е и от мен честито. Не знаех, че е зодия близнаци.

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Мерси братлетаа Довечера ще пийна по една водка/ракия/коняк/шот/узо или каквото и да е измежду останолото за ваше и мое здравее

^^На 18 ставаш, нали?

Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
    Мерси братлетаа Довечера ще пийна по една водка/ракия/коняк/шот/узо или каквото и да е измежду останолото за ваше и мое здравее
    ... де да можех и аз да пиййна с тебе... ама не мога...

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    ЧРД мило Всичко, което ти пожелах да ти се сбъдне
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    myNameIsImmortal честит рожден ден и пълнолетие човек жив и здрав да си много късмет и всичко да ти върви като вода и помни вече като направиш някоя простия носиш съдебна отговорност
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Мерси на всичкии!
    Дамм, на 18 станах вече, пълнолетен

АА, да това го знам вече, ама ся идва кефа с якото пиене и купони до късна нощ, а не когато беше тука Licueur (подвижната дискотека където обикаляше България с едни камиони) и нямаше кой да ми е придружител, щото искаха родител, а майка не искаше, а татко се прибра късно и си умряхххххххх от яд..

Ама ся вечее няма такива работии

айде честит рожден ден жив здрав и много щастие

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    ааййде честито

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Ооо чувствам се супер
    Чудех се какво да ям и си поръчах една пица,която пристигна току-що Сега си я хапвам и си пия студена кока-кола
    Освен това се наспах и съм готова за нови подвизи
    Радвам се и за едни приятели,които утре заминават да си празнуват абитуриентската,но като знам,че ще ги видя чак след 4 дена (най-малко) и ми идва да ревна

myNameIsImmortal айде честито пенсиониране :P Много здраве,щастие,късмет,любов ...
    И не им се радвай толкова много на тия 18 годинки Не са нищо особенно
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Кофти ми е защото направих нещо, което не трябваше

myNameIsImmortal Ч.Р.Д. Всичко най-най!

Голям фен Аватара на blader
    Град
    Нова Загора
    гадно ми е...
    самотата ме съсипва...
    имам нужда да обичам някого и поне малко да бъда обичан...
    и все пак...радвам се за mynameisimmortal...
    а мен ми остават още година и 5 месеца(роден съм на halloween...'бахти кефа...) и бягам от нас...
    както и да е..въпреки факта че ми е невероятно гадно ще пожелая на пича да си се накефи на празника и на всеки следващ ден...
    и да внимава с пиенето...
    'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett

'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...

echii <3

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    ЧРД на рожденника.Жив,здрав и много много щастлив Само хубави неща от сега нататък и всичко,което си пожелаеш да се сбъдне
    Иначе ми е нещо притеснено и ми е гадно...една от най-добрите ми приятелки заминава на 28 за Америка и няма да я има известно време и в даскало ще си седя само мрън...ще ми липсва супер много дори тя да не ми вярва мн мн,но е гадно де..дано поне се забавлява
    идва ми класното по БЕЛ и математика и още 5-6 контролни и на тях пак ще съм си самичко щото са баш,в тоя период когато я няма,но ще ги пребора
    Поне ще си я видя утре за повечко време и ще си поприказваме и тъй

Супер фен
    Ч.Р.Д. и от мен!

По темата: Боли ме главата.
    nicolepcd

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    честито на рожденика! дано си изкараш страхотно и с готина компания и да се веселите до припадък!!!

по темата:добре съм засега.малко се дразня,че всички изпаднаха в паника заради земетресеието,но...няма зачение.важното е да е весело
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Уффффф, много ми е гадно! Скарах се с приятеля си и сега не знам...
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Мега фен
    бе не знам.. едно никакво ми е. щяхме да излизаме тука с едни приятели, ама аз се отказах. сега ще си търся някой хубав филм и ще забозвам до към 10.30, когато моооже и да поизляза за малко, ама само в квартала, че съм се разбрала с 1 момче...
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Осещам как си прецаквам вс.Днеска мислех да не излизам,даже на бала да не ходя,а не съм се прибрала от обяд.Не си усещам крраката.На центъра заради баловете бешеееееее.....Видях ВСИЧКИииииии ,който НЕ исках да видя,всеки ме дърпаше от всякъде.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Много як ден!!!
    Просто супер беше. Празнувахме именния ден на една приятелка(малко със закъснение ама нищо!).Понаваль ме дъжда,ама няя знямение.Като цяло съм разлигавена и щастлива днеска! И не знам защо,което е най-странното!
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Супер фен
    Вече не ме боли толко главата, ама...
    nicolepcd

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    това земетресение ме изправи на нокти..баси и гадното чудо,още ми се вие свят..като за капак жена ми е в едно самосъжаляващо се настр и полудявам в опитите си да й кажа,че това,което мисли са само глупости..а тя не вярва и това е..мрън не ме бива много май в доводите,ама нейните са безпочвени пък
    http://www.youtube.com/watch?v=90GR25U8qtc
    пз с тая песен

нещо не ми е както трябва

... Тия земетръси ще ме побъркат... Отделно ... всички почнаха пак да се сърдят за пълните простоии и ме изнервят на макс ...

Чувствам се ужасно .. днеска се озовах на един и същи бал с бившия .. Имах огромното желания да го напсувам заради всичко което ми причини - обаче не можах .. Все още го обичам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си