- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.3
самотна.![]()
Дали си гад или тарикат - все тая ... пак ще мога с душата ти да си играя
Дъъъ как да се чувствам тъпо.Трябва да уча малко, да се къпя и още мнооого много ,а нямам желание за нищо :#
Б-Я-С-Н-А С-Ъ-М!!!![]()
![]()
![]()
С xplay обикаляхме като луди магазините ... Харесах си САМО един чифт обувки и точно от тях да няма моя номер![]()
![]()
![]()
![]()
Харесах си и една чанта,но майка ми ОТНОВО ми каза,че щом я искам трябва сама да си събера пари,защото й "писнало да ми дава пари само за ненужни вещи,които нося само 2-3 пъти" ... Харесах си и един бял панталон и сега се чудя кога ще ми остане време да си напазарувам при условие,че събота наближава
![]()
Аххх мразя,когато стане време за пазар и не мога да си харесам нищо![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Никак
nicolepcd
Ох боже...Първоначално написано от 3oPuTy
![]()
![]()
е това са големи ядове дето ги имаш
![]()
![]()
![]()
![]()
За теб ако пазаруването и липсата на голям избор не е проблем,за мен е и то МНОГО голям!!!Първоначално написано от Kostadin_682
По темата:Говорих с моите шматки![]()
![]()
Казаха,че пътуването е минало супер и са решили от днес да започнат с празнуването на бала (а трябваше да е от утре вечер)
Адски готино ми стана като си ги чух
Оффф минали са само няк'ви 14 часа,а вече ми липсват
Още само 3 дена ... Само 3 дена и ще си ги видя и ще си ги напрегръщам и нацелувам
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Ми от една страна съм щастлива,че се видях със приятелите си,от друга се ядосвам на нашите,за дето ме накараха да се прибера във 7:30,защото сме имали гости.![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
адски ми е неориентираноако ме разбирАТЕ
![]()
Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!
адски ме мързи, а имам супер много за ученеднес яко ме напече слънцето, искам само да легна и да спя, но май няма скоро да ме огрее..
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Като ти скивам ника,те разбирам вече.Първоначално написано от padnaloblak
![]()
![]()
Ми и аз незнам как.Утре имам да върша мн неща и не мога да си разпределя времето.А и трябва да реша как да преглътна гордоста си и да се оправя с една фр,че да не пропусна събота. Да чувствам се леко прецакано, на вс отгоре утре трябва да ходя сама на даскалоооо. :P.
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
За сега добре ... и в добра компания ...А и скоро ще лягам да спинкам...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Немога да определя добре ли е или зле.. напоследък нещата ми се струват различни ... хората също
имам чуството, че и аз съм се променила и се надявам само да не напрая някоя глупост за която ще съжелявам. В общ план днес беше пак един горе долу хубав ден мм нямам търпение да свърша училище да ми минат изпитите и да дойде лятото... скара,бира,плаж,море нямашш грижа лято ееее![]()
![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Едно такова никакво...![]()
Екстра .
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
На ръба...
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Спи ми се... Днес не ми е много добре.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
след един вчерашен разговор с майка ми - доста по-добрезнам, че нещата ще се наредят, просто трябва време
е така съм![]()
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
... Некво и аз незнам...От една страна вчера осъзнах на кой му пука за мен и на кой не... ама все още имам една празнота в сърчицето, която никой не може да запълни...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
![]()
с разбито сърце ...
![]()
Първоначално написано от glymo14
broken hearted
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Наспах се и се събудих в готино настроение.От днес,започвам всичко от начало.
![]()
![]()
![]()