.
Затворена тема
Страница 58 от 62 ПървиПърви ... 848545556575859606162 ПоследнаПърви
Резултати от 1 426 до 1 450 от общо 1542
    Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    Цитирай Първоначално написано от glymo14
    с разбито сърце ...
    хей,хей,горе главата..всичко с времето се оправя
    http://www.vbox7.com/play:9b56c16d
    поздрав специален за теб,а и за всички съфорумници
    аз съм добре.имам да чета,а ме мързи..реших да не ходя на училище днес и съм се разложила тука мързела не мори,а мъчи както са казали старите хора,ама мен направо ще си ме погуби..почивките дето ни дават напоследък хич не ми се отразяват добре на тонуса и желанието за учене

Днес се чувствам страхотно
    http://vbox7.com/play:7de43d16

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Не особено добре, губя ги един по един..

хтра
    kakvo ako taka iskam taka jiveq

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Супер съм
    Днес се обадих на моите шошита за да ги чуя как си прекарват и се издадоха,че са ми взели нещо Утре вечер ще се приберат и вече нямам търпение да ги видя
    Хммм като цяло ми е много готино днес Имах свободен при директорката и при заместник директорката и направо си умрях от кеф :P Сега мисля да похапна и да легна малко,защото снощи почти не съм спала
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Град
    ПлОвДиВ
    Добре,като изключим че имам да уча за клана по немски :P

Мързеливо се чувствам Иииначе перфектно. Чакам поне малко да ме отмързи, за да метна поглед на тетрадката, че да направя по-малко за преписване ии си пускам филм
    Stay up all night with the stars *

mnogo sum oburkan .. vluben sum po edno momi4e i mi e mnogo tejko zashtoto tq strani ot men .... sry za taq latinica sa vlizam da tegla FLEX TYPE

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Като примерен човек,днес вместо обичайното,бира и хамбургер,си взех ФАНТА и хамбургер .Малко НЕобичайно за моя милост,но намалям алкохола .

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    В много лятно настроение съм.
    За утре мисля да не уча,а направо да излизам сегааа.Че и на фитснес трябва да ходя после.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    Като примерен човек,днес вместо обичайното,бира и хамбургер,си взех ФАНТА и хамбургер .Малко НЕобичайно за моя милост,но намалям алкохола .
    Боби,т'ва исках да чуя. П.С. В момента, обмислям една оферта на Владо...

Град
    при мама
    Преди бях в много добро настроение,но сега разбрах някой неща и се ядосах леко....

доспа ми се ама няма да спъ

Ми сегааа... Сега седя и мисля за това коооолко ми е трагичен живота.. Колко се мразя.. Какви идиоти може да има по света.. Как може човек да се трепи за някой, а този "някой" да не го оценява... От къде да набарам пари, защото ми трябват много спешно поне 150-200 лева... Чудя се дали ще ми провърви с едно момче, с което се обичаме, или пак ще си остана с разбито сърце.. (Да не се хвърли някой да вика, че като се обичаме ще се вземем, имаме си причини, заради които може всичко както е дошло, така да си замине...) Надявам се да съм с него... Надявам се всичко да се оправи... Надявам се, но и надеждата ми се губи вече...

Повече от фен Аватара на w0lf
    Цитирай Първоначално написано от alone83
    Ми сегааа... Сега седя и мисля за това коооолко ми е трагичен живота.. Колко се мразя.. Какви идиоти може да има по света.. Как може човек да се трепи за някой, а този "някой" да не го оценява... От къде да набарам пари, защото ми трябват много спешно поне 150-200 лева... Чудя се дали ще ми провърви с едно момче, с което се обичаме, или пак ще си остана с разбито сърце.. (Да не се хвърли някой да вика, че като се обичаме ще се вземем, имаме си причини, заради които може всичко както е дошло, така да си замине...) Надявам се да съм с него... Надявам се всичко да се оправи... Надявам се, но и надеждата ми се губи вече...
    neva give up mdfk ^^
    Относно парите - тегли заем от банка, поискаи от вашите или от приятел

Навън слънцето пИче и е мноо топло затва кеса в нас по боксерки .... после незнам дали ше събера сили да поизляза че е яко скука.
    madafaka

Цитирай Първоначално написано от w0lf
    Цитирай Първоначално написано от alone83
    neva give up mdfk ^^
    Относно парите - тегли заем от банка, поискаи от вашите или от приятел

Навън слънцето пИче и е мноо топло затва кеса в нас по боксерки .... после незнам дали ше събера сили да поизляза че е яко скука.
    Ам, не се предавам, ама всичкото това малко по малко ме убива... Бавно, но славно.. И болезнено.. За парите не мога да тегля, от нашите мога да получа 2-3-4-5-6 юмрука, задето отново съм затънала до шията, а от приятел.. Надали някой ще има да ми даде, а и кога ще му ги върна...
    Иначе по темата... Същото ама поне спрях да плача.. (Сигурно, защото пресъхнах и няма какво да се излива вече...)

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    Не съм доволна от себе си.Имам проблеми и не правя нищо по въпроса и после "Ама мн ме боли..." .Вече почвам да си мисля,че подсъзнателно искам вниманието на околните...странна работа...
    Иначе се чувствам превъзходно въпреки всичко.Всеки ден се радвам,че има нещо,което осмисля живота ми и това ме кара да продължавам да се боря и да гоня целите си.Мисля,че повече не мога и да искам.
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Град
    при мама
    Пфф нещо ми е много тъпо,отказах предложение да изляза,защото мислех,че ще излизам с един идиот,но явно сама съм се прецакала...

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Амии в добро настроение съм днес, но в Неделя имам изпит и не съм учила, нямам и намерение да го правя, ще разчитам само на преписване и силно се надявам да успея... Честно казано беше ми адски спокойно ама нещо взех да се притеснявам
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

как ли съм и аз вече нзм хем ми е някакво весело че скоро ще го видя хем ми е някакво криво и не искам да го видя май съм доста объркана вече по добре да спра да мисля за него и може да си по оправя малко настроението и чуствата

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Малко ми е притеснено :С Но съм щастлива, преди малко си тръгна милото от нас +)
    И трябва да уча, а съм като труп :С

Град
    Улицата
    супеееееР цял ден си бях с момиченцето мии лигавихме се дразнихме се супер якоо ми е а и утре заминавам във Велико Търново на републиканскоо най - накрая да се махна малко от тая софия и да си почина от сички дето ме дразнат абе некво мноу ми е якоооо0 и мноу си обичам лиглатааааа
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Мега фен Аватара на Hilary_
    ... Абе нещо ми е скучно... Лигаво ми е ...
    И все пак ми липсва...

Мега фен Аватара на babity
    Супер странно. Угаждам си на ината, а всъщност не знам какво искам и става... весело. Търся го и после го режа и въобще се държа хладно и се убеждавам, че не ми пука и, че нищо не значи за мен, пък в същото време ме е страх да му плясна въпроса: С мен или без мен? и ми е едно такова... шантаво...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си