- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.3
Първоначално написано от glymo14
хей,хей,горе главата..всичко с времето се оправя
![]()
http://www.vbox7.com/play:9b56c16d
поздрав специален за теб,а и за всички съфорумници![]()
аз съм добре.имам да чета,а ме мързи..реших да не ходя на училище днес и съм се разложила тукамързела не мори,а мъчи както са казали старите хора,ама мен направо ще си ме погуби..почивките дето ни дават напоследък хич не ми се отразяват добре на тонуса и желанието за учене
![]()
![]()
Днес се чувствам страхотно
http://vbox7.com/play:7de43d16
Не особено добре, губя ги един по един..![]()
Супер съм![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Днес се обадих на моите шошита за да ги чуя как си прекарват и се издадоха,че са ми взели нещо![]()
Утре вечер ще се приберат и вече нямам търпение да ги видя
![]()
Хммм като цяло ми е много готино днесИмах свободен при директорката и при заместник директорката и направо си умрях от кеф :P Сега мисля да похапна и да легна малко,защото снощи почти не съм спала
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Добре,като изключим че имам да уча за клана по немски :P
Мързеливо се чувствамИииначе перфектно. Чакам поне малко да ме отмързи, за да метна поглед на тетрадката, че да направя по-малко за преписване ии си пускам филм
Stay up all night with the stars *
mnogo sum oburkan .. vluben sum po edno momi4e i mi e mnogo tejko zashtoto tq strani ot men .... sry za taq latinica sa vlizam da tegla FLEX TYPE![]()
![]()
![]()
Като примерен човек,днес вместо обичайното,бира и хамбургер,си взех ФАНТА и хамбургер.Малко НЕобичайно за моя милост,но намалям алкохола
.
В много лятно настроение съм.![]()
За утре мисля да не уча,а направо да излизам сегааа.Че и на фитснес трябва да ходя после.![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Боби,т'ва исках да чуя.Първоначално написано от x3eme
П.С. В момента, обмислям една оферта на Владо...
![]()
![]()
Преди бях в много добро настроение,но сега разбрах някой неща и се ядосах леко....
Ми сегааа... Сега седя и мисля за това коооолко ми е трагичен живота.. Колко се мразя.. Какви идиоти може да има по света.. Как може човек да се трепи за някой, а този "някой" да не го оценява... От къде да набарам пари, защото ми трябват много спешно поне 150-200 лева... Чудя се дали ще ми провърви с едно момче, с което се обичаме, или пак ще си остана с разбито сърце.. (Да не се хвърли някой да вика, че като се обичаме ще се вземем, имаме си причини, заради които може всичко както е дошло, така да си замине...) Надявам се да съм с него... Надявам се всичко да се оправи... Надявам се, но и надеждата ми се губи вече...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
neva give up mdfk ^^Първоначално написано от alone83
Относно парите - тегли заем от банка, поискаи от вашите или от приятел
Навън слънцето пИче и е мноо топло затва кеса в нас по боксерки.... после незнам дали ше събера сили да поизляза че е яко скука.
madafaka
Ам, не се предавам, ама всичкото това малко по малко ме убива... Бавно, но славно.. И болезнено.. За парите не мога да тегля, от нашите мога да получа 2-3-4-5-6 юмрука, задето отново съм затънала до шията, а от приятел.. Надали някой ще има да ми даде, а и кога ще му ги върна...Първоначално написано от w0lf
Иначе по темата... Същото ама поне спрях да плача.. (Сигурно, защото пресъхнах и няма какво да се излива вече...)
Не съм доволна от себе си.Имам проблеми и не правя нищо по въпроса и после "Ама мн ме боли..." .Вече почвам да си мисля,че подсъзнателно искам вниманието на околните...странна работа...
Иначе се чувствам превъзходно въпреки всичко.Всеки ден се радвам,че има нещо,което осмисля живота ми и това ме кара да продължавам да се боря и да гоня целите си.Мисля,че повече не мога и да искам.![]()
![]()
![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Пфф нещо ми е много тъпо,отказах предложение да изляза,защото мислех,че ще излизам с един идиот,но явно сама съм се прецакала...![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Амии в добро настроение съм днес, но в Неделя имам изпит и не съм учила, нямам и намерение да го правя, ще разчитам само на преписване и силно се надявам да успея... Честно казано беше ми адски спокойно ама нещо взех да се притеснявам![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
как ли съми аз вече нзм
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хем ми е някакво весело че скоро ще го видя хем ми е някакво криво и не искам да го видя
![]()
![]()
![]()
май съм доста объркана вече
![]()
![]()
![]()
по добре да спра да мисля за него и може да си по оправя малко настроението и чуствата
![]()
Малко ми е притеснено :С Но съм щастлива, преди малко си тръгна милото от нас +)
И трябва да уча, а съм като труп :С
супеееееРцял ден си бях с момиченцето мии
![]()
лигавихме се дразнихме се
супер якоо ми е
![]()
а и утре заминавам във Велико Търново
на републиканскоо
![]()
най - накрая да се махна малко от тая софия
и да си почина от сички дето ме дразнат абе некво мноу ми е якоооо0
![]()
![]()
и мноу си обичам лиглатааааа
![]()
![]()
![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
... Абе нещо ми е скучно...![]()
Лигаво ми е ...
![]()
И все пак ми липсва...![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Супер странно. Угаждам си на ината, а всъщност не знам какво искам и става... весело. Търся го и после го режа и въобще се държа хладно и се убеждавам, че не ми пука и, че нищо не значи за мен, пък в същото време ме е страх да му плясна въпроса: С мен или без мен? и ми е едно такова... шантаво...