- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.3
излиза ми се на среднощна разходка
вместо това гледам трейлъри на любими филми
чувствам се... самичка
Чувствам се дооста преяла.. И много ми се спи, а имам да върша още куп глупости преди да си легна..
Бахти колко ти е яко на душата,когато не си влюбен![]()
Дано не ми се случва повече !
Иначе ми е шибано,щото не мога да си усиля музиката в 12 часа ...
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
мм някво ми е никво .. всеки ден разбирам нещо ново и осъзнавам колко заблудена съм била преди .. отделно в училище яката съм се издънила на всички класни , не че точно ся ми пука особенно ама покрай тва и наще мрънкат .. пък само те ми липсват .. ии едвам чакам ваканциятаа.. иам чувството че тоя месец е цяял век
![]()
Чувствам се чужд в моя си град хората минават и ме поздравят но не знам защо в мен се е загнездило чувството че нито аз тях нито те мен познават.Сериозно трябва да поспа вече почнал съм да получавам някви психични изкривявания явно.
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Нервна и тъжна,така се чувствам.![]()
![]()
супеееееееееееееееР![]()
![]()
след 1 час пътувам към В.Търновооо
![]()
ще си почина от сички тъпаци и от всички простотии с който ме занимават абе от сичко0
![]()
![]()
само момиченцето мноу ще ми липсва
надул съм си музика и си се кефа и чакам да стане време да палим
![]()
![]()
чао0 на сичко0 до 1ви
и бъдете по усмихнати погледнете слънцето и се радвайте на живота
![]()
![]()
![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
А бе бива, оправих си градинката, и ми е екстра![]()
Озлобена..![]()
Амм.. малко ми е тъпо..![]()
Естествено заради един глупак.. който не ме заслужава..![]()
![]()
![]()
Ами горе долу съм добре обаче има едно нещо немога да си разпределя времето днес... ако си легна да спа няма да мога да отида на фитнес и като стана трябва да уча и да не си гледам филма...
ако пък отида на фитнес и не си легна и после се върна и уча и гледам филма ще ми се спи зверски .... и май ще стане така сега ще гледам филма ще чета малко книга и ще си легна и като стана да остане само да уча...![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Чувствам се идеално!!!![]()
Моите шошита днес се връщат от Трявна и довечера задължително ще се видим и ще си ги нацелувам и напрегръщам![]()
![]()
![]()
Освен това днес ще ходим в центъра да гледаме абитуриентите от нашето даскало и нямам търпение да видя един приятел в костюм:P
![]()
Оффф изморена съм,но имам само 3 часа на разположение преди да изляза![]()
Лек ден на всичкиии![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
... И като говорим за ГРАДИНКАТА...Първоначално написано от Kostadin_682
![]()
![]()
(ти си знаеш) ...
![]()
По темата: Мии некво забавно ми е... лигаво ... иска ми се да остане такова... иначе ми е все още мъчничко за няколко човека ии се надявам нещата да се подредят ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
злеее...![]()
Бахти тука сички сте някви щастливи и веселии и ме депресирате![]()
![]()
Sha_ля..ля!
It's summer.time!
аз съм депресиран заради жена, яко тъпо...![]()
чакам съботата да пиина с пряители и да се оправя![]()
![]()
Оригинални хранителни добавки на възможно най-ниските цени skype: supplements_buki
подтиснат, защото напоследък се случиха доста неприятни неща, основно на мене, но както и да е...![]()
Live now, this is your time!
Оххх зле![]()
От вчера постоянно ми се яде,направо откачам и ако не ям ме боли стомахааааа![]()
След малко почвеа концерта на Лили Иванова и е точно до нас,има да ми надува главата,а трябва да уча мн по информатика.Отделен въпрос е ,че не ми се учи......Искам да гледам и мача![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
ами бива току що се върнах от лекции и така![]()
Много тъпо и сдухано![]()
--------------------------------------------------------
малко тъпо,очаква се да стане много тъпо...![]()