- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.3
Me tooПървоначално написано от alkoxolizmo_0
![]()
Сдухано ми е, чувствам са сама и ми трябва нещо, къдет да ме повдигне душевно, а съм си дала задачата нищо да не барвам :#
Ъмм, бива, но може и по-добре (винаги може де)
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
След малко излизам на биричка и пържени картофки,чуствам се супер.Деня ми беше повече от хубав и нямам търпение,да разбера как ще завърши.
Весела![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
още малко и ще се върнеПървоначално написано от ELiTyYy
дръж се
по темата: квото такова, след малко отивам да се подготвям за мача. Ще има бира, чипсове, мипсове, а и добра компания..какво му трябва повече на човек?
Объркана ... изморена от всички и всичко ... искам да се подреди по начина по който аз искам...А и още нещо...самотна
![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Не знам какво ми става.Просто не знам...Държа се много студено със всички и то без те да са виновни.Най-лошото е ,че не знам каква е причината за държанието ми...![]()
![]()
![]()
![]()
...
МОМИЧЕ СЪМ!!!
гадно ми е, дразнещо ми е защото точно в момента искам да поговоря с него а тои го няма![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Развалиха ми се плановете мамка му.Явно ще си остана в нас и ше гледам мача.
Радвам се, че си гледам филма :Д кат бабка :Д
и се радвам, че ше ям :Д
ама нещо ми е притеснено :С
....той се върна вчера..видяхме се вечерта...Държеше се малко странно..нз дали го държеше още от алкохола...или е направил нещо..и му казах директно..ако е направил нещо там да си каже сам,не да разбирам от други хора....Първоначално написано от Re5peC7
днес се държи спр гадно...нито ми писа да се видим,нито нещо смислено ...само някакви тъпотии по skype...![]()
оф...
Супер уморено ми е. И продължава да ми е инато и злобно.
Kурви върнете ми парите и белото веднага!!!!
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Ядосвам се!Може ли такова нещо?!?Какви са тия хора ве?!?Ще те изядат за някви си глупости там.
Ако не им кажеш истината в очите после ще има "що не ми каза?!?",а ако им кажеш-"по-добре да ис беше мълчала!"
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Ами.. не се чуствам много добре неможах да отида на бала на моето момче а знам, че изключително много искаше да отида но за огромно съжеление не успях, гадно разстояние.И сега вместо на бал имам да уча 5 континента и 3 океана... Ох отивам да уча и си лягам
![]()
Приятна вечер на всички....
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Аватара направо къртиПървоначално написано от tuzaro
![]()
Радвам се че я има тази тема,защото в момента тя е единственното място кадето мога да си кажа как се чувствам.
Объркан съм.И това объркване може би го поражда момичето което навлезе в живота ми,отново(но като нещо повече от приятелка).
Объркването се състой в това че не съм сигорен в чувствата си към нея,дали искам да сме само приятели както досега, или искам нещо повече от нея...
леко съм подпийнал и пак ми е некво шибано, празно отвътре..не иска да ме напусне смотаното чувство![]()
Гадно ми е за Манчестър.
Безпарична съм ... и за една бира нема![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Бааахти сладкия пич![]()
![]()
Само ме е яд,че трябваше да се прибера и нямах време да го забия
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Е поне се уговорихме след седмица да отидем заедно на мореХммм нещо много бързо започнах да ги сменям
Явно наистина ми липсва човека,когото мога да обичам истински
![]()
Лека нощ на всички![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Първоначално написано от 3oPuTy
супер си
![]()
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
^ Аха супер ... Направо не мога да се трая вече![]()
![]()
![]()
По темата:Спи ми сеееОния шматки ми звъняха в 4 сутринта да ходя да ги видя в диското ама ми се спеше и се отказах
Сега се чудя да си легна ли или да погледам ТВ
![]()
Оффф ще ги убияМразя ги тия излизания през седмицата,защото после в даскало съм супер неадекватна
![]()
Иначе като цяло ми е суууперГледах част от снимките от екскурзийката на моите шошковци и дори започнах да съжелявам,че отказах поканата на един приятел и не отидох
Както и да е ... Лягам си,че не издържам![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
ужасно.... плаче ми се.. (любовна мъка)
someone else...