Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
Полудявам ли?!
Станала съм толкова влюбчива,че се плаша!!!
Има едно момче (поредното) - характера му е на 6+,музиката -6+,държанието - 6 ............. Мамка му беееееееееееееее ...
Зори,не си само ти така,мацко... П.С. Още ми се спи и на мен...А,от тъпи и злобни лумперчета ми е писнало...Баси пишлеменцата,след като те не са щастливи искат и другите да са като тях.Ненавиждам такива жалки същества!!
Mиме знам,че не съм само аз,нооо това моето минава всякакви граници вече Остави онези 2-та индивида,за които си говорехме ами сега се появи и един трети ( ) иии направо не знам ...

По темата:Лигаво ми е Гледам тука едни снимки на "батко ми" от вчера и се кефя Бяхме в магазина на една приятелка и го накичихме с гердани и гривни,че и като за капак го овихме с едни шалове (защото отказа да обуе пола ) и такава фотосесия си направихме,чеее ... (xplay може да потвърди,колко са шантави снимките ) .... Не,не,не просто наистина ми е изключително лигаво
Мацко,избирай третия...От опит ти го казвам... И не се ядосвай толкова.Всичко ще се нареди рано или късно! П.С. Спи ми се,а не мога да заспя...