Цитирай Първоначално написано от w0lf
Цитирай Първоначално написано от alone83
Ми сегааа... Сега седя и мисля за това коооолко ми е трагичен живота.. Колко се мразя.. Какви идиоти може да има по света.. Как може човек да се трепи за някой, а този "някой" да не го оценява... От къде да набарам пари, защото ми трябват много спешно поне 150-200 лева... Чудя се дали ще ми провърви с едно момче, с което се обичаме, или пак ще си остана с разбито сърце.. (Да не се хвърли някой да вика, че като се обичаме ще се вземем, имаме си причини, заради които може всичко както е дошло, така да си замине...) Надявам се да съм с него... Надявам се всичко да се оправи... Надявам се, но и надеждата ми се губи вече...
neva give up mdfk ^^
Относно парите - тегли заем от банка, поискаи от вашите или от приятел

Навън слънцето пИче и е мноо топло затва кеса в нас по боксерки .... после незнам дали ше събера сили да поизляза че е яко скука.
Ам, не се предавам, ама всичкото това малко по малко ме убива... Бавно, но славно.. И болезнено.. За парите не мога да тегля, от нашите мога да получа 2-3-4-5-6 юмрука, задето отново съм затънала до шията, а от приятел.. Надали някой ще има да ми даде, а и кога ще му ги върна...
Иначе по темата... Същото ама поне спрях да плача.. (Сигурно, защото пресъхнах и няма какво да се излива вече...)