- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Съществували според вас истинско приятелство ?
имали истински приятели
Ich habe nichts nur eine Liebe
Вече има такива теми
Но все пак ще кажа, че според мен съществува.
НЕ
Да
Don't worry, be happy!
Може би има..
някои хора просто не ги намират..
те са рядкост.
Има,но не се уцелват лесно,даже много рядко бих казала.
За да се изгради такова приятелство трябва да си зададем въпроса какво ние можем на помогнем на приятелите си, а не как да се възползваме от тях.
http://n0nam3.mybrute.com ==> Ако някой смее нека се пробва да ми победи човечето :П
Истински приятели са тези,които си помагат винаги,вярват си,не се лъжат,споделят си всичко,мнооого рядко се карат,винаги са готови да се защитят....Това са приятелите,истинските приятели!!!![]()
"Най-лесния начин да се отървеш от изкушението е да му се отдадеш изцяло!"
Няма вечни приятели, има вечни интереси!
http://pleasehelp.hit.bg/
~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~
С едно аверче сме приятели от както се помним. Бяхме на 6 години , когато за първи път се запознахме и от тогава сме неразделни. На него мога да кажа истински приятел.
Но все пак , зависи от гледната точка на човека.
ROODE OF THE CHAIN
Разбира се
Първоначално написано от LittlePrincess
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
[quote="justbebsi"]Първоначално написано от sweet_nothings
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Има истинско приятелство.
Който търси, намира. [ в някои случаи и да не търсиш, намираш]
Има естествено.Лично аз имам най-добра приятелка от 10 години вече.Макар от 2 години съм в друга страна, нашият контакт не спира и чакам с нетърпение да я видя.Тя е единственият човек, който ме разбира 100%![]()
разбира се;че съществува![]()
моите приятели са истински пр![]()
да аз имам истински![]()
Не. Няма приятелство, както няма и любов- съществуват единствено временни интереси.![]()
Жена + Жена - няма приятелство.
Жена + Мъж - няма приятелство.
Мъж + Мъж - има приятелство.
Жена + Гей - има приятелство.
Мъж + Лесбийка - има приятелство.