- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- conQUIZtador
споко подадох му го без вазелин да го боли повечеСтига ми за тази вечер
![]()
I'm not a little pervert..., I'm a big one!
тва да те рагроми бот не си е ралта![]()
и на мен ми писна
това е щото се влюби в мен и се разсейваше![]()
e до преди малко друго говорешеили те е страх че гаджето ти че те форума
Споко базиках се
да е спокоен аз не си падам по по-малки от 91ви набор
![]()
ама гаджето ми не е от форума ..Първоначално написано от EroSennin
![]()
все тая .. някой за игра ?![]()
бе я всички да си разпишат никовете какви са, после ще направя една тема и примерно ще уговорим мачо да я направи важна (примерно). в първия ми пост ще ги включа всички конкуи никове и така..
моят е Duskwarrior
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
еми аз отивам на пазар, после ще мога, мисля, макар че съм изтрещел /и още съм баннат да пиша :Д/
оставяйте никове, за да потърся после, ако мога![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
крем, поканих те в моятаХ, уоша, ти?
Имам идея да направи турнирденя ми мина гадно така че след малко като вечерям ще влезна и ще ви го подам без вазелин
или вие на мен
^ Внимавай като се навеждаш![]()
winterborn съм язе
Абе това да можеш да пишеш нетрябва ли просто да потвърдиш регистрацията си ?
уоша, направил съм и съм те поканил
бате, как мое да има толко въпроси с лост и биология :Д
аз правя нова, стига да намеря хора ;п
да и вчера имаше много въпроси за "загубените"![]()
![]()
е нали знаеш кой е гледал 1 и 2ри сезон по нова![]()
Искате ли Турнир ?
абе ние асоциалите неизлизамеизлагаш се