- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- conQUIZtador
Играете ли я?
Мнението ви за играта?
www.conQUIZtador.bg
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
все аз побеждавам, чак взе да ми писва![]()
![]()
The Spark
Харесва ми, но не я играя често.
Преди се бях зарибил много по нея, ама вече не я играя![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
Зарибяваща е, преди обаче играех по-често. А сега веднъж на няколко дни. Тази игричка е особено разпространена по училищата в часовете по информатика![]()
Щом имам време и няма много какво да правя я включчвам![]()
600 игри направих
по едно време сууупер якото се бях вкарала във филма.
Сънувах въпросите. Виждах картата на България с градовете, разделени, както са на игричката, като си затварях очите. Чувах как дъни часовникът на играта. Въпросите ги знаех като кафето сутрин.
Изобщо
тоталната филмация. По 3-4 часа цъках. Без спиране. И тате бях зарибила.
И един ден реших, че ми е писнало, и сега го играя, като дойде братовчедка ми(веднъж на няколкото си там месеца), и то 1-2 игри, и ми затъпява.
Винаги готова съм да пукна някой.
полезна игричка...но вече ми е безразлична![]()
Преди я играех доста често.... но вече не... омръзна ми..![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Преди я играех и бях научила интересни неща... сега вече не.
понякога играя; десо кажи :Д
ексо, прав си бтв. аз винаги като не съм сигурен флякам едно 1910 и средно уцелвам![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
от време на време играя
преди по-честичко
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Ех миналата година по-това време играх адски много, даже бях на първо или второ място за деня :С а сега нови въпроси и т.н. абе пак мога да играя, кога ще се запуме ?
еее, надцакване?
аз ги слагам към и 50, но зависи и от името все пак, имам някакви спомени от Географията и дискусиите...ама малки :Д
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
о не аз бях слаб, но на ден като правех 30тина игри и като бия в 1/2 от тях и т.н. и съм правел фул звезди затова![]()
Преди я играех, но не особено често.
Сега въобще.
Става за убиване на времето.
Суетата.Моят любим грях.
Ако е единично число слагам 4, и пак уцелвам.Първоначално написано от ScionOfStorm
Иначе я играя.
Аз винаги ги карам на 1969Първоначално написано от ProstoAz
![]()
В момента съм много зарибена![]()
Научих вече повечето наизуст![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Преди я играех, особено в часовете по информатика![]()
Обаче ми омръзна и не съм играла от около 4 месеца (:
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...