- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Предложиха ми 3ка.
Значи аз съм момче и съм на 16 години...Най-добрата ми приятелка и нейна много добра приятелка искат да правят 3ка с мен...Но на мен ми е малко странно,защото момичето което смятах че ми е уж приятелка се оказа,че ме харесва,но и в същото време искам да го направя със тях...И реших да споделя с вас,как бихте реагирали и какво бихте ме посъветвали вие..![]()
ако искаш да си запазиш приятелството с нея недей![]()
www.dessy-sparki.piczo.com <--- tui e saitcheto mi ako iskate vlezte i go vijte i napishete komentarche :P:P:P
Щом са ти предложили такова неща, значи никакви приятели не сте - хормони бушуват, едно друго... ти си знаеш ))
Не знам,но определено ако ги отбичиш ще им е кофти!!![]()
To infinity and beyond.
Да бе как не... защо да им е кофти няма да му е само хубаво на него значи! А бе аз ти казвам действай заедби тия ма тя ми е приятелка , глупости , ето аз др година по това време сигурно ще съм в София висше приятелите ми няма да дойдат по мен ! Все пак ти си решаваш. такова предложение не се прави всеки ден !Първоначално написано от cool_doll
![]()
![]()
![]()
според мен-недеи ...после ше ви е някво такова тъпо катоО знаите че сте спали![]()
![]()
![]()
Глупости , що да им е тъпо ??? Те му предлагат не той , занчи го искат !Първоначално написано от elki4ka
![]()
сигуен ли си че не те ебават?!?!?![]()
Xaxa брат не ме интересува, дали те ебават още ли седиш пред монитора , бягаи ги надениПървоначално написано от jenichka
![]()
![]()
Аз ще съм ти личен наставник и трениор на скамейката
Айде успех
![]()
![]()
вместо теми да пишеш тук, бегай в аптеката за латексови изделия, братле
и се запаси с повечко, че тия може да са голям пожар като се съберат двете![]()
I'll take your brain to another dimension
Давай.. недей да питаш.. на мен ми е като мечта да го направя това с две момичета.. апък на теб точно това са ти предложили.. приемай по-бързичко докато все още е топла обявата.. : ))
Незнам защо изобщо се занимаваш да питаш .. естествено че да ... отдай се дукато все още можеш, после ако изпуснеш ще съжеляваш ...![]()
Защо изобщо питаш .. ? 6 holes one stick .. :P
98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си(sun) oбичайте сеее
zna4i imam si seriozna priqtelka ve4e godina i poluvina nqkolko puti sam go pavil s nai dobrata mi priqtelka s koqto sme kato brat i sestra daje samata tq iska6e az da sam i purviqt i da ti kaja 4esno nqma ni6to mejdu nas (pone ot moq strana) stra6no mn q uvajavam i stra6no mn ne6taa si spodelqme taka 4e ne se pritesnqvai za priqtelstvoto vi :P i ne se 4udi a deistvai![]()
Аз си свърших работата вече:P Уникално преживяване..пожелавам ви го на всички
![]()
Аз ако ти предложа ще се съгласиш ли ? Бахти кво лесно го казвашПървоначално написано от Rofl4e
![]()
ахах кво във всяка тема ма цитираш бе момче?!?!Първоначално написано от jambo_bs
![]()
Аз дали се бих съгласила НЕ!Та дори и ти да участваш в нея![]()
![]()
Стига лъга ся пред другите.Да не разказвам за неделя вечертаПървоначално написано от Rofl4e
![]()
just do it
Нищо не внушава такова презрение към успеха, както мисълта за това, с какви средства е постигнат.
http://www.teenproblem.net/teenid/dark0s
emi 4estito aide deto se vika sefteto e govoto ( za 3-kata stava vapross) pojelavam ti skoro pak??Първоначално написано от mtveSlick