- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Предложиха ми 3ка.
опитай,супер,не се знае кога друг път ще ти се отдаде такава възможнос, пък и ти си малък и това си е постижение за тази възраст,ако рък и момичетата са хубави няма какво да говоря повече, само дано си сигурен,че ако правят често такива 3-ки нямат нещо венерическо
няма любов
Не вярвам да имаш кой знае къв опит пич и с тия двете ще се изложиш яко за тва по добре си клати само една![]()
Студентски живот,ах сладък живот..с изпити тежки и нощи горещи живее се всеки семестър...
виж кво е написало момчето по-гореПървоначално написано от GReddy_91
вече е направил сефтето
тъй че без да опита няма как да разбере дали се е справил или се е изложил.
песимисти
Животът е твърде кратък, за да изпускаш шансовете, които ти предлага. :р
"Ако има нещо, което презирам най-много, това е човек, чието мнение не съвпада точно с моето по всички въпроси."
Дж. Джеръм
Първия ми път беше с най-добрата ми приятелка и мога да кажа, че отношенията ни са повече от отлични.Ако имате желание, приятелството ми няма да се развали изобщо.Иначе според мен го направи.Не губиш нищо.Ако сте си гъстаци няма да ви се загуби приятелствотоДаже напротив, ще се сближите още повече. :>
ала бала
emmiii ako ne ti be6e nai-dobra priqtelka bi bilo adski qko i ne trqq se zamislq6 no pri tva uslovie.... pomisli si :}}
що някай на мен не ми бие оферта за тройкатова ще промени приятелството ви
![]()
Tova 6te e kato sbudnta me4ta za men! Ot mnogo vreme iskam da si namerq nqkoq macka da pravim sex i vse nikoq ne se naviva. Ako pita6 men priemi...moje puk da ti haresa. Vsqka edno momi4e nosi lesbiiskoto v sebe si, prosto nqkoi ne si go priznavat, a tvoita fr si go e priznala.![]()
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
+1Първоначално написано от wink
аз ти предлагамПървоначално написано от NaNa_SladuRana
![]()
Walk with me now, fly with me later...
чикото: абе кур ебач не е подбирач... не ги слушай другите глей да ти е на топло!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nicely saidddddddddПървоначално написано от wink
Пффф лууууут ли си![]()
я ги оправи и за мене
![]()
![]()
А пък и като им откажеш тогава забрави за приятелство
ся ти е паднало
Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг
от теб си зависи...![]()
![]()
![]()
Тук 90% процента от форумчо, на твое място щяха да скокнат голи голенички в чаршафчетата при такова предложение...![]()
![]()
![]()
Амм, зависи дали искаш пак да сте приятели след това - ако ти е само любопитно - недей, щото винаги можеш по-нататък да го направиш с две от многото стълбчета, там на магистралите с оскъдни дрешки...![]()
:P
![]()
![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/wateran
http://www.ross90.aha.bg/
http://zoom.bg/potter
- II - Ru - loves - Gu - II -
Ако после ше си останете приятели...![]()
Гей си бе![]()
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
хммм ти май си с неправилна сексуална ориентация... абе. Приятели винаги ще си намериш, все пак си на 16 ... ама такива шансове не се изпускат
Някъде видях , че някой беше казал " не са ти никакви приятелки" .. Не съм сигласна с това мнение .. Това , че им бушуват хормоните , не значи че тези момичета не държат на него.. Иначе за мен най-хубавия секс е секс с добър приятел .. Пробвай .. Не изпускай шанса си !
![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
amiiii ti si znae6 no spored men ako go napravi6 posle otno6eniqta vi nqma da sa su6tite, no puk ot dr strana tq moje da ti ima doverie i za tova da iska da probva s teb moje bi e lubopitno iska da vidi kakvo e izjivqvaneto da pravi6 3-ka i poneje ti si i na nai-dobriqt priqtel e re6ila da se oburne kum teb tiinovete dnes go pravqt mn 4esto![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
abe ne sum mn suglasna s po-gornoto mnenie 4e priqteli vinagi 6te si nameri6 za6toto istinskite priqteli sa mn mn ama mn golqma rqdkost a seks moje da si nameri6 vinagi dori i da si plati6 za nego tva e a za priqtelstvoto ne vinagi ima6 istinski hora sre6to sebe si se pak ti si re6ava6 ne vinagi priqtelstvoto se razpada sled seks
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!