.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D

Как да разбера какъв тип ми е кожата?

Значи въпросът ми може да ви се стори много тъп, но все пак ще го задам:

Значи когато си купувам кремове и други продукти за кожа винаги пише, че е за мазна кожа..нормална и т.н... А аз немога да си го определя каква е Та знете ли някакви тактики как мога да разбера дали ми е мазна, защото върху етикета пише за мазна кожа и не искам да рискувам като не съм сигурен дали ми е такава.. И знаете ли как мога да си направя нещо като опит за да разбера какъв вид ми е кожата?

Редактирано от ProstoAz
    7 точка от правилника!

Примерно тестче (а с помощта на гуугъл можеш да намериш още много такива) - http://www.dr-petroff.com/__7.html

В един от броевете на Космополитън имаше такъв тест - докосваш си челото до една хартийка и в зависимост от количеството на точиците, останали по хартийката има една скала и се определя.

А аз се чудя щом ти самият не знаеш каква ти е кожата, то следователно нямаш проблеми с нея- не е суха и не ти опъва, не виждаш да е мазна, акне явно нямаш... Тогава за какво ще си вземаш специален крем? Вземи си крем за нормална кожа.

Град
    ами според теста имам нормална дори суха кожа, но съм на 14 и доста страдам от черни точки и акне и мисля че попринцип мазната кожа има такива проблеми.. може ли да ми кажете дали и при сухата и нормалната кожа черните точки са проблем ?

Град
    Варна
    Mastta При суха кожа е рядкост получаването на комедони, но естествено не е задължително на цялото ти лице , кожата ти да е суха. Може само Т-зоната ти да е омазнена.
    Envoi moi ! ;]

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    10 - 14 т. Комбинирана / Нормална

Това е моята.
    Иначе акнето се лекува със спирт, но бъди внимателн/а и слагай по малко, защото се образуват черни точки.

Мега фен Аватара на koshtramba
    Брат, глей са... !!!

Взимаш си нещо, което супер мн изсушава кожата. Мажеш се/Миеш се с него. И оттук има 3 варианта : ако кожата ти остане нормална, значи кожата ти е мазна.Ако кожата ти се изсуши има 2 варианта : да ти е била нормална или суха.Начина да провериш е като се намажеш с мазен крем.Ако възвърне нормалния си вид значи е била суха.Ако леко започне да мазнее, значи ти е била нормална (( Ако се обринеш ти е чувствителна. ))
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Град
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba
    Брат, глей са... !!!

Взимаш си нещо, което супер мн изсушава кожата. Мажеш се/Миеш се с него. И оттук има 3 варианта : ако кожата ти остане нормална, значи кожата ти е мазна.Ако кожата ти се изсуши има 2 варианта : да ти е била нормална или суха.Начина да провериш е като се намажеш с мазен крем.Ако възвърне нормалния си вид значи е била суха.Ако леко започне да мазнее, значи ти е била нормална (( Ако се обринеш ти е чувствителна. ))
    а ако изям това на аватара ти ще омазнея ли

Мега фен Аватара на koshtramba
    Не, ще ти се махнат всички пигменти петънца, черни точки и пъпчици.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си