- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Къде се намират тези 10 у-ща?
Или поне само едно ми кажете... моля, отговорете по-бързо, че срока е 30-ти, а и аз на всичкото отгоре не съм от София, а от Пловдив...
И аз го гледах това днес и до колкото разбрах от прочетеното - десетте училища май са в София...![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Първоначално написано от GabisiTa
Да, но София е разтегливо понятие. Искам да науча името на поне едно у-ще.
Да..да...Отново София тая дупка вече я намразих тотално...Все едно всички са там..хора другаде НЕ СЪЩЕСТВУВАТ!!!!И отново няма равен старт....Всичко и всички ли са в това нещо наречено"СТОЛИЦА"...Несправ дливоооо**
![]()
![]()
![]()
To infinity and beyond.
+1 привилегииПървоначално написано от cool_doll
![]()
Cruel Intentions
+100000000000Първоначално написано от cool_doll
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Че е несправедливо,така е.Но пък не могат да се организират и за всички градове.Дори и да бяха 2-3 града,пак щеше да има недоволни.И след като всичко живо идва в София и тя е столица следва,че не е дупка.Да..да...Отново София тая дупка вече я намразих тотално... Все едно всички са там..хора другаде НЕ СЪЩЕСТВУВАТ!!!!И отново няма равен старт....Всичко и всички ли са в това нещо наречено"СТОЛИЦА"...Несправ дливоооо**
омг, много ме заинтригува с това, ще опитам да разбера училищата, със сигурност не е мойто за жалост, но сигурно в тези "по-елитните" като 1ва и 2ра аег, 1 ва нег и други. А може и да са в някои гимназии с моден дизайн или нещо подобно
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Еми,да те идват точно поради тази причина,защото всичко се организира ТАМ и ако наистина искаш да се реализираш нормално трябва да си там,докато ако в повече градове имаше тази възможност нямаше да бъде така!!!Първоначално написано от moon_flower
![]()
![]()
To infinity and beyond.