.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D

Garnier Pure 3 in 1

Чел съм всякакви отзиви за този продукт и скоро смятам да го пробвам. Искам да попитам тези, които им дейва с какъв вид кожа са. Защото аз смятам, че моята не е мазна, но пък това не ми пречи да имам черни точки..

И как точно го исползвате продукта

п.п. Порите са ми многоо дълбоки и не мисля, че 1 крем може да изчисти тези огромни мърсотии и ви питам на вас как ви действа - исчиства ги или ги спира да не се появяват?

Чувал съм, отзиви като това, че когато спреш да използваш този продукт положението ставало още по-лошо и мисля че е възможно, защото продуктът е изсушавало много лицето и така организма почва да отделя повече мазнини и като спреш организма продължава да си отделя мазнини и кожата ти става много мазна и проблемана.. При вас как е? забелязвали ли сте го това?

Голям фен
    Ами попринцип много изсушава и щом ти е суха незнам...трябва задължително да слагаш кремче след това...Аз го ползвам,когато ми е по омазнена кожата,а когато ми е суха ползвам други продукти.Отзаде пише как се използва
    Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!

Моята кожа също не е много мазна, нормална е! Използвам този продукт от много време и нямам проблеми с лицето, но си слагам и крем пак на Garnier Pure!

Град
    The Paradise

Re: Garnier Pure 3 in 1

Цитирай Първоначално написано от Mastta
    Чел съм всякакви отзиви за този продукт и скоро смятам да го пробвам. Искам да попитам тези, които им дейва с какъв вид кожа са. Защото аз смятам, че моята не е мазна, но пък това не ми пречи да имам черни точки..

И как точно го исползвате продукта

п.п. Порите са ми многоо дълбоки и не мисля, че 1 крем може да изчисти тези огромни мърсотии и ви питам на вас как ви действа - исчиства ги или ги спира да не се появяват?

Чувал съм, отзиви като това, че когато спреш да използваш този продукт положението ставало още по-лошо и мисля че е възможно, защото продуктът е изсушавало много лицето и така организма почва да отделя повече мазнини и като спреш организма продължава да си отделя мазнини и кожата ти става много мазна и проблемана.. При вас как е? забелязвали ли сте го това?
    много си прав, затова иди в някоя аптека или парфюмерия и си вземи лентички на нивеа за черни точки. или това или почистване при козметик
    Good girl gone bad

Кожата ми е нормална,нито мазна нито суха,,странна

на мен този гарниер 3 в 1 изобщо не ми харесва.. няма грам ефект ... даже само garnier pure e po hubav..
    аз сега в момента ползвам лореал pure,10 лв е и съм страшно доволна !

Ми като останалите продукти е ,, На мене за черните точки почти нищо не ми помага ,, Вече нямам пъпки или каквито и да е други проблеми с кожата , обаче черни точки още се намират .. Прехвален продукт е , като всичко останало де ,, ако си го купуваш не прекалявай с честата употреба и слагай крем задължително след това ..

П.С - Аз се оправих единствено от дерматолог ,,

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Град
    Wonderland
    кожата ми е нормална (клоняща към суха според козметичката )

ползвам Гарниер Пюр и при редовна употреба черните точки изчезват.

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Изсушава да, но пък аз след това използвам някакъв крем. Доволна съм много от този продукт, а и като цяло от Гарниер.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

С никой продукт немогат да се изчистят черните точки..това става единствено при козметик..Иначе Garnier pure 3 v 1 след премахването им не позволява повторна поява

Цитирай Първоначално написано от guinessgirl
    кожата ми е нормална (клоняща към суха според козметичката )

ползвам Гарниер Пюр и при редовна употреба черните точки изчезват.
    Да бе..и колко употребата трябва да е редовна че да изчезнат 1 година сигорно..Ползвам го от 2 месеца и повече и няма никакъв ефект откъм "премахването на черни точки" !

Град
    софия
    този продукт не съм го ползвала но мога да ти кажа някои които на мен ми действат много добре.. значи вечер се мия със niveа visage young- gela с микрогранулите; и след това със един друг гел който е с чаено дърво (antiacne Gel на фирмата Bille GD) не е много известна фирма но наскоро я открих на Произведено в България и съм много доволна.. за няколко дни започва да се вижда действието..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си