- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Често ли боледувате?
А и средно колко градуса ви е температурата като сте здрави? А като сте болни?
Аз съм същинско змийче, средно като съм здрав имам максимум 35,8, но като съм болен съм стигал и до 41,6. Боледувам само пролетно време.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OKF7g5XD5iU[/youtube]
почти не боледувам.. рядко мога да вдигна 38градуса.. иначе по принцип си ми е 36,5
ами боледувам най-много 2 пъти в година по 5 дни![]()
Ооо тази зима почти всеки месец. Не знам кой го беше решил 2 дена преди да цъфна да се тръшна болна. Но пък не беше толко злеИначе попринцип адски рядко боледувам.
Stay up all night with the stars *
аз като малък мноого често боледувах и дигах супер висока температура;почти не ходех на детска градина
даже тогава един път припаднах в детската градина с 41 градуса температура... там някъде![]()
а сега мноого рядко боледувам
особено тая година... 2 седмици ме болеше гърлото и това беше
иначе незнам колко ми е температурата като съм здрав
сигурно към 37![]()
Не боледувам често. Боледувам рядко, но качествено. Като се тръшна, ставане - нямам. Като съм здрава около 36,5. Когато съм болна най-много съм стигала до 41 градуса.
Envoi moi ! ;]
аз по принцип не боледувам много често ама тука априлската ваканция много яко се бях разболяла.. с висока температура, кашлях и бях прегракнала много яко.. направо беше някакъв адцялата ваканция болна ;[[ ...
за мое щастие не боледувам често
не повече от 39 градуса съм вдигала
нормалната ми температура-около 36 градуса
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Не боледувам често,но сега пролетта с тези цъфтежи на растенията и тия тополи дето им хвъркат пухчетата не смея да изляза....
миии да чукна на дърво не боледувам често, но когато боледувам е за по седмица две ..![]()
бе тоя шибан вятър не спира
и по цял ден си ходя болен...
Средно 36.7-8 а като се разболея към 39-40 стига. Иначе боледувам 1-2 пъти в годината.![]()
Като по-малка боледувах много често.Сега е сравнително по-рядко
Най-много температура съм вдигала до 38.
А, когато съм здрава-не знам![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
ми рядко боледувам... но когато съм болна темтературата ми е 39 градуса..а когато съм здрава е 35![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
Нормалната ми температура е 37,1 градуса. Боледувам веднъж на 2 години, като за болест визирам хрема, кашлица. Грипове, вируси и други не ме ловят лесно, даже хич, да чукам на дърво.
Don't tell me what I can or can't do !
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Не боледувам често. Последното ми разболяване беше преди повече от година![]()
Средната ми температура е 36 някъде, а най-много съм вдигала над 39.. не знам колко точно. Но не съм стигала до 40![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Когато бъх по-малък през 2 седмици бях болен.И сега съм доста болнав,но не като преди
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Когато бях малка боледувах почти всеки месец.
Сега вече много рядко и то съм се разминавала с леки настинки. От години не съм боледувала сериозно (за което се радвам).
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Ами горе-долу около 1-2 пъти на година по някоя настинка с леки симптоми! Радвам се, че не съм от болнавите!![]()
Боледувам веднъж на 3 години,а нормалната ми температура е 36,5 градуса.![]()
Почти не боледувам.От миналата пролет не съм вдигала температура.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love