.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28
    Супер фен

Не издържам вече . . .

Вече 12 дена ходим с приятеля ми.Абе не е доста време,но вече ми писва ... Той е много ревнив,постоянно ходи след мен,постоянно ме разпитва с кого съм излизала.Днес дори закъсня с 15 минути за неговия час,само за да ме изпрати до вкъщи,понеже си мислеше,че ще ходя някъде другаде с "някой" ... Просто не ме оставя да дишам.А аз по принцип не си падам по дългите връзки,особено някоя като тази.И сериозно обмислям въпроса дали да не скъсам с него.Но ме притеснява това,че той е луди влюбен в мен,а аз просто го харесвам . . . И като го зарежа ще е съсипан сигурно,но пък все някога щеше да дойде този момент.
    Незнам какво да правя-някакви съвети ?

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Как му позволяваш толкова много,бе момиче? Ако бях на твоето място щеше да му се стъжни просто...

Мега фен Аватара на Hilary_
    Имаш две опциики душко...едната е да го резнеш...а другатада седнеш и да поговориш с него обяснявайки му как стоят нещата...

Град
    `In Hell`
    По-добре първо му обясни как стоят нещата и му дай шанс може да се окаже сериозно момче ..

Супер фен
    Дам и аз си мислех да седнем да си поговорим...
    Просто вече не издържам постоянно да бъда с него,да немога да се зарибявам с други момчета и т.н. ...

Град
    Сливен
    Цитирай Първоначално написано от Converse333
    Просто вече не издържам постоянно да бъда с него,да немога да се зарибявам с други момчета и т.н. ...
    Охоо,тя си има гадже иска да се зарибява с други момчета несериозна работа По темата седни и поговори с него и му обясни как стоят нещата.
    Get what you can and never get back

Град
    `In Hell`
    Е зарибявай се но внимавай защото можеш да съжеляваш после .. за това мисли преди да направиш нещо.От мислене глава не боли

А за момчето - обясни му че те задушава и че ще се чустваш по-добре ако не е толкова ревнив

Говориш с него, а ако не се променят нещата го режеш.
    Stay up all night with the stars *

Цитирай Първоначално написано от selens
    Е зарибявай се но внимавай защото можеш да съжеляваш после .. за това мисли преди да направиш нещо.От мислене глава не боли

А за момчето - обясни му че те задушава и че ще се чустваш по-добре ако не е толкова ревнив
    +1

Според мен пък явно си е в правото да ревнува момчето...самата ти искаш да се зарибяваш с други.Явно има сериозни намерения към теб,влюбен е,по-добре го отрежи отсега вместо после като се привърже към теб още повече да му разбиеш сърцето.

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    хах... скрий се някъде... и вземи отрежи момчето да не съжалява после... детска ти работа

Много е неприятно някой да те задушава и да не ти дава свобода - Поговорете за това! .. а пък ако не се разберете го късай.

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Съсечи го с мотиката
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Мега фен
    абе, и да го зарежеш, ще го преживее. едва ли е толкова влюбен, по- скоро има твърде силно собственическо чувство. като за начало поговори с него, въпреки че едва ли ще се промени... ако наистина не го стори, режеш го и готово.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Град
    столицата
    Абе обичал те,тиявно не познаваш момчетата...
    Цитирай Първоначално написано от qsmin
    бях 2 месеца в изпания.
    Ако познавате някого, който не харесва Чък
    Норис, няма да го познавате за дълго.

Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.

Мега фен Аватара на Rofl4e
    първо поговори с него.. ако не разбере от дума.. остави го.. и МУ ОБЯСНИ ТОЧНО И ЯСНО ЗАЩО ГО ОСТАВЯШ.. И АКО МИСЛИ ДА СЕ ПРОМЕНИ .. ЗНАЕ ТИ НОМЕРА.. ЗНАЕ И КЪДЕ ЖИВЕЕШ!

Аз имах същия проблем... разреших го по този начин.. в момента даже и не ме питат с кой съм ходила на кафе в колко и къде.. .. не ми правят и проблем за дискотките..

Но това не значи че ако той се промени ти трябва да започнеш да правиш каквото си искаш да излизаш да се целуваш натискаш с др момчета и т.н. .. просто трябва да си имате доверие.. и внимавай да го изгуби че тогава става лошо и никога вече няма да го има..

Град
    Стара Загора
    хахахаха много си проста! по-добре не мъчи момчето да се занимава с такава като тебе и го зарязвай веднага, да може да си живее живота, да не се занимава с глупости...
    Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!

Град
    ОБИЧАМ СИМОНА
    Цитирай Първоначално написано от vlubeno_momi4e***
    Много е неприятно някой да те задушава и да не ти дава свобода - Поговорете за това! .. а пък ако не се разберете го късай.
    много е неприятно като виждаш как приятеля/приятелката ти се зарибява с други

Град
    София
    Късайте доде е време - колкото повече се бавите, толкова по-зле...

той добре прави като те преследва бе момиче. кво е тва да се зарибяваш с други като сте "гаджета"? сама казваш, че не искаш дълги връзки кво било.. за кво въобще му губиш времето? като не можеш да бъдеш вярна, ходи си по мъже и не си хващай гадже. аз ако разбера кво правиш ( а това рано или късно ще стане и при вас ) на момента ти бия шута. пълни глупости.

Вие хубаво критикувате авторката, че е недозряла и несероизна, ама и приятелят й е някакъв психар.

Махни го, защото
    1. е много психиран
    2. наистина не сте един за друг, само ще го нараняваш, той пък само ще ти досажда...

На късане все пак бъди добра с него и му кажи причините, поради които го махаш /че ревнува много, че е досаден тип, че е филмиран, че задушава, etc/

Това ще го направиш, за да си вземе някаква поука. Срамота ще е да го резнеш и да не го посъветваш приятелски какво да (не) прави оттук нататък.

Това го казвам, защото ти не желаеш да си с него, доколкото разбрах.
    По принцип тоя разговор би бил добър "за изясняване", но доколкото разбрах, ти искаш да го махаш, а не да се опиташ да оправиш нещата.
    Ами махни го, да. По-добре, отколкото да се мъчите и двамата. Но не му спестяай разговора. Нека се научи. =] Сиреч, от добро го направи ^^
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Според мен трябва да се разделите. Ти самата казваш, че искаш да се зарибяваш с други момчета и че не си падаш по сериозните връзки, а момчето явно доста е хлътнало и се надява на нещо сериозно. Няма смисъл да се тормозиш ти, а и да му даваш на него празни надежди, че нещо по-така ще се получи... Скъсайте, но му кажи причините - кажи му, че ти си по-свободолюбива личност, че не искаш сериозни неща, а виждаш, че почва да се привързва към тебе и не искаш да го нараниш и така...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    По балкана някъде..
    Мирише на курва...
    ACϟDC

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от Kostadin_682
    хах... скрий се някъде... и вземи отрежи момчето да не съжалява после... детска ти работа
    +++
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от selens
    По-добре първо му обясни как стоят нещата и му дай шанс може да се окаже сериозно момче ..
    Така е.Макар че тя самата казва, че не иска сериозна връзка.За това си мисля, че и тази връзка рано или късно ще приключи, а щом момчето е толкова влюбено от сега . .тъпичко е ако тя си играе с чувствата му един вид.Или ако продължава да е с него, пък знае, че ще го остави така и така скоро време.По-добре не ходи с никой, като се решиш, че си сядаш на дупенцето и търсиш нещо сериозно с живота тогава вече си търси приятел.Сори, не искам да те обиждам, но си е така. .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си