.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Къде се намират тези 10 у-ща?

Или поне само едно ми кажете... моля, отговорете по-бързо, че срока е 30-ти, а и аз на всичкото отгоре не съм от София, а от Пловдив...

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    И аз го гледах това днес и до колкото разбрах от прочетеното - десетте училища май са в София...
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Цитирай Първоначално написано от GabisiTa
    И аз го гледах това днес и до колкото разбрах от прочетеното - десетте училища май са в София...
    Да, но София е разтегливо понятие. Искам да науча името на поне едно у-ще.

Пиши до списанието и ги питай.

Мега фен Аватара на Infinity
    Да..да...Отново София тая дупка вече я намразих тотално... Все едно всички са там..хора другаде НЕ СЪЩЕСТВУВАТ!!!!И отново няма равен старт....Всичко и всички ли са в това нещо наречено"СТОЛИЦА"...Несправ дливоооо**
    To infinity and beyond.

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от cool_doll
    Да..да...Отново София тая дупка вече я намразих тотално... Все едно всички са там..хора другаде НЕ СЪЩЕСТВУВАТ!!!!И отново няма равен старт....Всичко и всички ли са в това нещо наречено"СТОЛИЦА"...Несправ дливоооо**
    +1 привилегии

Cruel Intentions

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    Цитирай Първоначално написано от cool_doll
    +100000000000
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Че е несправедливо,така е.Но пък не могат да се организират и за всички градове.Дори и да бяха 2-3 града,пак щеше да има недоволни.И след като всичко живо идва в София и тя е столица следва,че не е дупка.

Супер фен Аватара на gabi_94
    омг, много ме заинтригува с това, ще опитам да разбера училищата, със сигурност не е мойто за жалост, но сигурно в тези "по-елитните" като 1ва и 2ра аег, 1 ва нег и други. А може и да са в някои гимназии с моден дизайн или нещо подобно
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Мега фен Аватара на Infinity
    Цитирай Първоначално написано от moon_flower
    Че е несправедливо,така е.Но пък не могат да се организират и за всички градове.Дори и да бяха 2-3 града,пак щеше да има недоволни.И след като всичко живо идва в София и тя е столица следва,че не е дупка.
    Еми,да те идват точно поради тази причина,защото всичко се организира ТАМ и ако наистина искаш да се реализираш нормално трябва да си там,докато ако в повече градове имаше тази възможност нямаше да бъде така!!!
    To infinity and beyond.

Мега фен Аватара на koshtramba
    Просто всичката селяния е в София, тва не го ли разбрахте?
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си