- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Нещо от Америка
Има ли някой, който живее в Америка и ще си идва скоро или има възможност да ми вземе тази защита за Iphone - http://cgi.ebay.com/NEW-FOR-IPHONE-3...3A2%7C294%3A50 и да ми я прати, а съответно ще му платя, колкото каже, ако трябва двойно?![]()
До колкото знам и това ще ти стане http://plesio.bg/kalafi-c-69977631/i...-p-236522.html
I'm not a little pervert..., I'm a big one!
\Първоначално написано от SofiaRegularCunt
/ Казаха ви гоо! =D> Иначе авторката ако иска да ми пусне едно ЛС и ще и кажа от къде да си вземе такива глупости от БГ.
Аз ко обиден ли трябва се чуствам?Първоначално написано от rauwkost
![]()
аз живея в Канада, но преполагам че и тук ги продават.. пиши ми на лс ако ти трябва помощ, няма да ми е проблем да ти го пратя ;] btw iphone touch и ipod touch APPLE са отвратителни... аз имам ипод и е някакъв пълен боклук ...
Като те дразни НЕ пиши......Първоначално написано от grenth
Т'ва пък к'во общо има с темата?Първоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
We won't take any shit and we're not about to leave
Just cause you don't like who and what we want to be
Who are you to say what's wrong what's right
If it's what it takes, we're ready to fight!
Е да де...ама тя просто иска нещо си там за ай-пода си...Първоначално написано от SofiaRegularCunt
На никой не му пука за мнението ти.Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Америка е велика и ще пребъде във вечността.
"Evil is powerless, if the good are unafraid."
- Ronald Reagan, 1981
Ами не, просто на всички в устата им е само Америка, там били най-качествените продукти, а всъщност в България ги има абсолютно същите, но всички мислят че тези от тука не са качествени. Никой май не се замисля, че всичките идват от едно и също място щом са на една фирма.Първоначално написано от grenth
![]()
Америка фалира, това е простата истина а това че 5 арийски фамили печатат долара и другите им лижат задниците и че гледате по филмите че са били богати и т.н. не е така, там също са бедни ама по-филмите дават все богаташи като парис :С те са много зле и скоро ще си признаят че фалират и тогава ще стане лошо за такива като тебПървоначално написано от democratos
![]()
...** ** ***** ... А на кой му пука за твоето?!Първоначално написано от democratos
Мога да кажа,че продуктите тука не са расли в градина ми са произведени с генетическо инжинерство и всички продуктни на вкус са като пластмаса.Have fun![]()