- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Масло за нокти - Икаров
Искам да ви попитам, използвали ли сте това масло? След колко време долу-горе се забелязва резултата?![]()
Аз го ползвам. Много съм доволна. При мен имаше резултат след втората седмица някъде. Но това си е много инидивидуално според мен. Моите нокти станаха много здрави, дори от една-две седмици не съм се мазала. xD
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
и аз го имам и наистина поага неога да кажа след време ,но си заслужава![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Я някой да пусне снимка как изглежда, цени ..? Кога се мажете с него? Без лак или върху лак..?
Аз имам много здрави нокти, никога не съм използвала такива масла и успявам да поддържам хубава дължина, но ми стана интересно. Винаги може повече![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Първоначално написано от SunSmile
Ето така изглежда - в шишенце е като лак, с четчица, но е по-течно, все пак е масло. Аз си го купих за 2лв. от аптека. Нанася се върху ноктите и по кожичките и се масажира, попива по-бавно - за около 15-20 минути.
Ползвам го от скоро и забелязвам резултата![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Я кажете това дали помага срещу пожълтяване на ноктите? Аз никога не ходя без лак, и никога не слагам по-малко от 2 пласта, и от това ноктите ми са придобили леко жълт оттенък, който ме дразни. И ако това не помага някой знае ли нещо, с което да го махна?![]()
Аз използвам на Evri против пожълтяването и наистина помага
Нанася се под лака и съхне много бързо.Безцветен е и струва около 2лв мисля.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Слагай си заздравител или някакъв прозрачен лак преди цвета, който искаш да нанесеш и няма да пожълтяват.Първоначално написано от Undying
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Срещу пожълтяването ти препоръчвам Перфект - заздравителя против цепене (цепене, неравности и пожълтяване). Аз съм много доволна от негоПървоначално написано от Undying
![]()
Аз ползвам заздравителя на Пърфект за цепещи се нокти от около година.Ноктите ми бяха ужасни, постоянно се цепеха и лющеха.От както го използвам ноктите ми са супер, но незнам защо в последните 1-2 седмици пак започнаха да се цепят и лющят.Винаги го използвам - първо нанасям 1 или 2 пласта от него и после се лакирам.Пак започнаха и незнам какво да ги правя - подкъсих ги и мислех да седя без лак известно време, но не съм свикнала ми изглеждат грозни без.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
мисля да си взема случайно ме подканихаспоменаха ми че било много хубаво а аз нз
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
Аз имам на Perfect Calcium Gel, той е за втвърдяване, незнам дали е и против пожълтяване, хубав е, но предишния, който имах на Perfect 3 в 1 сякаш повече ми харесваше...
Ама аз и да си призная често забравям да го сложа преди лака, което води до нлева ефикасност на самия заздравител...
Ама да не развалям темичката, благодаря ви за отговорите. Ще си вземам пак 3 в 1 явно...
Маслото на Икаров е много хубаво! Преди си гризях ноктите,а въпреки че спрях преди година още не приличаха на нищо.2-3 седмици с това масло и се преродих направо! Не се цепят,здрави са, растат много по бързо..Супер е![]()
When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪
оо взимам го това масло на Икаров![]()
![]()
![]()