.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

НЕ знам какво да си мисля!

Преди ваканцията, една приятелка ме запозна с нейн приятел,с който щяхме през ваканцията да пътуваме до др град.
    И той много ме хареса,аз не бях много сигурна в симпатиите си към него тогава.
    Взе ми телефона и преди пътуването ми беше звъннал айде да излезем,аз му казах че съм заета и направо през ваканцията ще се видим.
    Та дойде време за пътуването и се видяхме харесахме се,и едната вечер там купонче и двамата си се бяхме гушнали и ми беше много хубаво,но нищо повече от гушкане.
    На следващите дни беше като че ли доста охладнял към мен,не знам защо.
    И вече като се върнахме си писахме малко с него и се разбрахме да се видим.КАто се видяхме той се държеше напълно приятелски!!!
    Дори като вече си тръгваше нито ме гушна,нито нищо!!
    Реших пак да се уговорим да излезем и днеска се уговорихме и той дори Не дойде!!
    Нз какво да мисля,аз наистина го харесвам,а и по думите на приятелката ми и др хора и той ме е харесвал,ама нз дали още е така.
    Възможно ли е д ами се прави на недостъпен или нещо такова.
    Какво да направя??

Мега фен Аватара на Hilary_
    Много вероятно е...седни и съвсем откровено го питай дали иска да бъдете повече от това което сте в момента... иначе надали ще се накани...

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Според мен целта е била да те оплете малко и като види, че си се пуснала вече е решил повече не искам нищо и да се е отказал.Иначе пък може и просто да се прави на недостъпна госпожица и да чака ти да го сваляш едва ли не.
    Както и да е, щом не е дошъл днес не го търси докато той не ти пише или звънне сам.Можеш само един смс да му пратиш "Много си несериозен" и да оставиш нещата.Съдбата си знае какво да става. . каквото е писано ще се случи Не си го слагай много на сърцето

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    има два варянта:единия-да говориш с него,отностно чувствата му към теб и втория-да се правиш,че не ти пука и да не се занимаваш,да оставиш той да направи първата крачка
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Благодаря за съветите.Ще ми е интересно да чуя мъжко мнение
    Иначе в случая специално с този човек ,не мисля,че открития разговор е много подходящ.

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Много вероятно е...седни и съвсем откровено го питай дали иска да бъдете повече от това което сте в момента... иначе надали ще се накани...
    Съгласна съм
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от Amelly
    Благодаря за съветите.Ще ми е интересно да чуя мъжко мнение
    Иначе в случая специално с този човек ,не мисля,че открития разговор е много подходящ.
    Защо мислиш така?

Защото малко или много в тоява време го поопознах ии по-скоро мисля,че ако му го намекна ще е далеч по-добре,но как точно..?

Град
    Сливен/София
    Защото малко или много в тоява време го поопознах ии по-скоро мисля,че ако му го намекна ще е далеч по-добре,но как точно..?
    А аз мисля, че достатъчно дълго си мълчала или пък си намеквала, в крайна сметка всеки си има достойнство, не може да вървиш подире му постоянно - изяснявайте се и ако си играе само с теб по-добре от по-рано да си наясно, отколкото да те лъже сумати време...., а ти да се привързваш.....

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Според мен целта е била да те оплете малко и като види, че си се пуснала вече е решил повече не искам нищо и да се е отказал.Иначе пък може и просто да се прави на недостъпна госпожица и да чака ти да го сваляш едва ли не.
    Както и да е, щом не е дошъл днес не го търси докато той не ти пише или звънне сам.Можеш само един смс да му пратиш "Много си несериозен" и да оставиш нещата.Съдбата си знае какво да става. . каквото е писано ще се случи Не си го слагай много на сърцето
    точно така!
    ако не пишеш гореспоменатият смс,хич не го търси повече!
    защо ще се унижаваш за него!
    за сега се прави,че не ти пука,ако на него му трепне сърцете,поговорете си какво изпитвате един към друг!

Ам забравила съм да доуточня,
    мисля,че е възможно да е бил възпрепятсван да дойде,защото е техните са го наказали.
    Но поне едно обяснение ми дължеше и въпреки всичко много искам да имам нещо общо с него.
    А не знам за какво унижаване говорите,до сега не съм била унижавана или подобни неща,просто се държи приятелски все едно нищо не е било.

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Ам забравила съм да доуточня,
    мисля,че е възможно да е бил възпрепятсван да дойде,защото е техните са го наказали.
    Но поне едно обяснение ми дължеше и въпреки всичко много искам да имам нещо общо с него.
    А не знам за какво унижаване говорите,до сега не съм била унижавана или подобни неща,просто се държи приятелски все едно нищо не е било.
    Говоря за унижение от типа-да му ходиш зад гъза,да го търсиш само ти,него да му е все едно за теб,а ти да продължаваш да го търсиш.

може да се е опарил от едно сериозно момиче..може би е мислил че е само флирт и сега иска дасе одръпне .

Фен
    Град
    Рая
    По добре му го кажи .. действай направо успех

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Говори открито с него и се изяснете, а не да си играете на котка и мишка
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Мега фен
    не разбрахте ли, че сериозните разговори, когато все още няма връзка, а са на етап ''зарибявка'', само могат да стреснат човека и да го отдалечат?!
    не мисля, че се прави на недостъпен. ако го правеше, щеше да пуска поне някакви, макар и много тънки намеци, закачки и т.н. в случая най- вероятно е решил вече да не се занимава с теб. не знам защо, но мисля, че е най- добре да излезете за последен път. тогава му направи лек намек- ако отговори, значи имаш шанс, ако не- не се и надявай и го остави.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си