.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Момиче от класът

Има едно момиче от класът където въобще не очаквах да ме хареса,но веднъж просто се преместих до неяи,и почнахме да си пишем глупости на едно листче и на следващия ден се закачаше с мен прегръщаше ме,и аз я харесвам много и не искам да ставам лепка и се притесних днеска ме е яд че не и обърнах никакво внимание и много се мразя.
    Незнам беше с други момичета с тях нямам проблем но можеха да и кажат нещо и да прецакат нещата.

Незнам какво да правя може и да ми си сърди и не искам да си мисли че нея харесвам как да оправя нещата

Мерси

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Не разбрах много какъв ти е проблема... И все пак говори си повече с нея, търси компанията й, ако видиш, че и е приятно с теб може да и признаеш, че я харесваш
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Когато я видиш и кажи нещо мило че изглежда страхотно или нещо подобно, Занапред й обръщай повече внимание и й покажи че я харесваш или направо и го кажи . Успех

Мега фен
    ^ да, бе, викни и сватбари
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Еех.. ама какви сте сладки значи!
    Няма лошо... накарай я да те иска, леко недостъпен, но и й показвай, че я забелязваш, гледаш...говори с нея

em moje6 da q pregra6ta6 v 4as no si govori pove4e s neq/no gledai prez 4asa,4e da ne i se natrapi6 prez mejdu4asiqta/moje6 da q izpra6ta6 sled daskalo donqkade i da si iska6 pregradka za 4ao/eh momi4etata ot moq klas im pisna we/

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от cherubic
    Еех.. ама какви сте сладки значи!
    Няма лошо... накарай я да те иска, леко недостъпен, но и й показвай, че я забелязваш, гледаш...говори с нея
    дам! Сладури!!! Ами закачай я,но не непрекъснато... хвани и ръката ,прегърни я-целуни я Успех!

п.п. Кой клас сте ?

Цитирай Първоначално написано от manutdforever
    Ем можеш да я прегръщаш в час, но си говори повече с нея, но гледай през часа, че да не и се натрапиш през чеждучаситя, можеш да я изпращаш след даскало донякъде и да си искаш прегръдката за чао..
    ПП. Кой клас си??
    ElinoOor

Много благодаря са съветите ще и обръщам повече внимание.

Абе човече отговори на въпросите бе: КОЙ КЛАС СИ???
    ElinoOor

Голям фен Аватара на Aicken
    ко речИ ?
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

8 клас съм защо?

Град
    у болницата
    Цитирай Първоначално написано от Ramon
    8 клас съм защо?
    за да кажат,че сте още по-големи сладури

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от Ramon
    8 клас съм защо?
    отиди утре при нея,покани я да излезете някъде след дск..разходете се,обясни й,защо не си отишал при нея вчера и така..
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на teenems
    Цитирай Първоначално написано от GabisiTa
    Не разбрах много какъв ти е проблема... И все пак говори си повече с нея, търси компанията й, ако видиш, че и е приятно с теб може да и признаеш, че я харесваш
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Иди си приказвай с нея и се зарибявайте и не се притеснявай.Ти ако от сега почнеш...

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората

Re: Момиче от класът

Като начало си извади самочувствието от там където си си го заврял. След това се социализирай малко с момичетата. Прегръдката не означава непременно че те харесва, но често е косвено доказателство. Щом не искаш да си лепка - не бъди. Лесно е.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Охх супер много се радвам е така като видя двойка!
    Иначе щом момичето те интересува бъди повече време около нея,и не само във час да си пишете бележки,излизайте заедно извън училище,разхождайте ес,говорете си така ще се сближите повече.А после ... то после е лесно!Айде успех от мене!
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си