- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да направя?
Тук започва.. http://www.teenproblem.net/f/viewtop...er=asc&start=0
Така де, та въпросното момче намери импулс-а на приятелката ми и така си размениха скайповете.Аз също взех неговия, но не можехме да се засечем в скайп, защото той е 1-ва смяна, а аз - 2-ра, а и не e от моя град..живее на 20км. от мен.Затова взех номера му от приятелката ми и му писах смс.И така всеки ден си пишем или си говорим,но те - не.Смисъл нито си пишат смс-и,нито си звънят,нито нищо.Той е адски мил с мен и ми каза,че съм готина фр..Но си мисля,че може да се случи нещо повече.Скоро би трябвало да дойде в моя град и обеща да се видим..Но и двете с приятелката ми го харесваме и се разбрахме да излезем тримата като приятели първо да се опознаем повече и така. Но една др. приятелка ме съветва да излезем само двамата с него и можело да се получи нещо..Каза, че ако не го направя най-вероятно тя ще ми го вземе..Но все пак благодарение на нея си пиша с него ии не знам..Не искам да я предам, тя ми е супер добра приятелка, ще е гадно от моя страна.. Та какво да правя? Да излезем само двамата и да я предам,но да имам възможността да се получи нещо между нас или да излезем тримата и да не я загубя като фр, но да загубя него..![]()
Hilf mir Fliegen
Абе излезте 3мата защото не знаем как ще реагира приятелката ти след като разбере, че сте били само 2мата. Опитай се да си по доминиращата от 2те ви. Пък после и кажи, че той е харесал теб и тя да не се бърка, няма какво да направи в този случай...
Дължиш и го доколкото разбрах от нея имаш номера му :P
Оговаряш се с него като доиде в твоя град и излизате първо само двамата след това и звъниш на нея и казваш къде сте и я 4акате и натам както се развият събитията![]()
селска историика...![]()
еми гледай си кефа щото всеки си гони неговите интереси,излез си сама с него или първо 3-мата и после сама и си се кефи да не ти пука![]()
Зов стон, отворено писмо към себе си,написано за днес,
но с букви от онези дни,
на нов фон, изтрива всички стари белези,
замества ги с чисти подредени в стремежа ни.
DNB
Виж сега по принцип всеки си гледа неговия кеф, НО старай се никога да не предаваш приятелки заради мъж!!! Ако и го направиш този номер, 100% ще я загубиш. А пък младежа той не е твой, че да го губиш...
Аз смятам, че е най-добре да си излезете тримата и тогава да видиш дали има смисъл да правиш каквото и да било. Пък и щом на теб ти пише на нея не значи не е случайноАйде успех!
Направете 3-ка
Е, крадла. Не стига, че ти е дала телефона и скайпа му, а пък искаш и да й го откраднеш хах
помисли си колко кофти ще й е на приятелката ти като разбера,че излизаш с него зад гърба й...просто се постави за миг на нейно място.Ако ти хареса -ок,действай,ако не замисли се-заслужава ли си да разваляш едно добро приятелство заради момче и дали ти самата го желаеш![]()
Хах,в действителност наистина не мога да и го открадна, защото той не е неин. Всъщност скайпа си ми го даде той в импулс, а приятелката ми даде номера муПървоначално написано от bubblebabe
"Крадла" - айде в детската градина..![]()
![]()
Hilf mir Fliegen