.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: Въпрос..

Въпрос..

Сега и аз да попитам нещо, сметнах че това е най подходящата тема!Не ме бива в обесненията ама ще пробвам! Едно време преди да си купя клавиатура нова, тоест на старата имаше бутон който като го натиснеш снимаш десктопа ли се води незнам на pc-to, та на новата клавиатура нямам такъв бутон искам да питам има ли някаква опция с която пак да мога да си снимам..?Айде благодаря ви много!

Излгеждаш много скована.

print screen...

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Мисля че тази програма, ще ти свърши работа
    http://zamunda.net/details.php?id=163597&hit=1
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Що да съм скована ?

Цитирай Първоначално написано от XceSS
    Мисля че тази програма, ще ти свърши работа
    http://zamunda.net/details.php?id=163597&hit=1
    Благодаря

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    теглиш това: http://www.gadwin.com/download/ps_setup.exe

след като инсталираш, стартираш програмата и избираш оттук бутона за снимане и това е май..

Цитирай Първоначално написано от DimovB
    теглиш това: http://www.gadwin.com/download/ps_setup.exe

след като инсталираш, стартираш програмата и избираш оттук бутона за снимане и това е май..
    Много Благодаря

Това ми беше асоциацията, като видях снимката. Скованост, вдървеност... (ХА)

Не е възможно да нямаш "Prt Sc SysRq" на клавиатурата! Или аз съм неинформиран....

Цитирай Първоначално написано от StayFly
    Не е възможно да нямаш "Prt Sc SysRq" на клавиатурата! Или аз съм неинформиран....
    Ема възможно е защото нямам..

Цитирай Първоначално написано от FockidyFockFock
    Това ми беше асоциацията, като видях снимката. Скованост, вдървеност... (ХА)
    Всеки с мнението си

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    И аз нямам.Аз съм с програмата Gadwin PrintScreen много е приятна.
    Преди години когато си взех клавиатурата попитах в един форум как да правя принт скрийн и всички ми казваха за "специалното" копче,но и аз нямам....тогава как ме нападнаха...абе аз казвам,че нямам те ми викат,че съм тъпа и имам...абе хора нали клавиатурата е пред мен,няма.Тъй,че съчуствам ти. =)

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Цитирай Първоначално написано от BoCupycake
    Тъй,че съчуствам ти. =)
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

hottie
    Guest

Re: Въпрос..

Цитирай Първоначално написано от adkis
    Сега и аз да попитам нещо, сметнах че това е най подходящата тема!Не ме бива в обесненията ама ще пробвам! Едно време преди да си купя клавиатура нова, тоест на старата имаше бутон който като го натиснеш снимаш десктопа ли се води незнам на pc-to, та на новата клавиатура нямам такъв бутон искам да питам има ли някаква опция с която пак да мога да си снимам..?Айде благодаря ви много!

т.1 hottie

Senior Member Голям фен Аватара на relax4o
    Я ги снимайте тея клавиатури да поразгледаме и ние Може и да го намерим :P
    "Въпрос на вкус", казал Шаро и си налапал кура!
    Карай да върви, пък каквото ще да става...

adkis викай ме аз ще идвам с фотоапаратчето бе
    хаха

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!!!ВЛЕЗ В ИСТОРИЯТА!!!

Ето ви снимки ако го намерите копчето евала

http://prikachi.com/images.php?files/780919T.jpg

http://prikachi.com/images.php?files/780923q.jpg

Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия
    Калвиатурата е "Turbo Mars", какво си говорим повече... (сефте ги чувам и надявам се за последен път...)

Де факто копчето "Print" би трябвало да върши същата история? В най-лошият вариант Alt+Print? Ctrl+Alt+Print?

Де факто, ако Print бачка що годе нормално, може да го настроиш с какъвто и да е output - например след натискане на "Print" да grep-ва определена информация(целият екран например, активният прозорец и т.н.) и да праща информацията към която и да е точка(фаил, клипборд, COM порт, LPT порт, и т.н.). Това си е до настройки на OS-а. Това че нямаш PrtSс/SysRq на клавиатурата и производителя си налага стандарти, не ознчава че ти не можеш да го сломиш. Можеш да накарш системата с delete+F1 да ти прави скрийншот ако искаш...(без да инсталираш програми...).

Естествено забравих, че повечето хора които ползват компютри нямат и най-ниското ниво на компютърна грамотност за софуера който ползват...

Купувайте си нормални клавиатури тогава Струват 3 до 5 лева на едро. Стандартни са и не им липсват копчета. Проблеми няма да имате... и можете спокойно да я чупите, блъскате или да убиете някой с нея - евтинийка...
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

Цитирай Първоначално написано от CucAgMuH
    Калвиатурата е "Turbo Mars", какво си говорим повече... (сефте ги чувам и надявам се за последен път...)

Де факто копчето "Print" би трябвало да върши същата история? В най-лошият вариант Alt+Print? Ctrl+Alt+Print?

Де факто, ако Print бачка що годе нормално, може да го настроиш с какъвто и да е output - например след натискане на "Print" да grep-ва определена информация(целият екран например, активният прозорец и т.н.) и да праща информацията към която и да е точка(фаил, клипборд, COM порт, LPT порт, и т.н.). Това си е до настройки на OS-а. Това че нямаш PrtSс/SysRq на клавиатурата и производителя си налага стандарти, не ознчава че ти не можеш да го сломиш. Можеш да накарш системата с delete+F1 да ти прави скрийншот ако искаш...(без да инсталираш програми...).

Естествено забравих, че повечето хора които ползват компютри нямат и най-ниското ниво на компютърна грамотност за софуера който ползват...

Купувайте си нормални клавиатури тогава Струват 3 до 5 лева на едро. Стандартни са и не им липсват копчета. Проблеми няма да имате... и можете спокойно да я чупите, блъскате или да убиете някой с нея - евтинийка...
    Не мисля че това по горе което каза е от наи ниско ниво на компютърната грамотност..но все пак Благодаря..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си