- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Съвети?
Всичко е свършенооткажи се, щом си се държала гадно
![]()
4upi дам може да си прав но аз не съм се държала толкова гадно просто не показвах голям интерес въпреки 4е имах по -сдържана съм и дори сега когато сме разделени не бих му правила проблеми ако е с други .дам мерси за това 4е пишеш наистина оценявам мнението ти защото ми харесва това 4е си искрен.Благодаря![]()
сегашната ми приятелка прави същото в момента.. не проявява достатъчен интерес според мене... дразня се супер мн и даже на моменти ме наранява по този начин... но я обичам прекалено много и се си казвам че ще ми мине ама да видим...Първоначално написано от ash133
добре де зашто не и кажеш че това те дразни разберете че трчбва да се говори за тия неща ако искате да задържите половинките си.
ASH133 за напред ще знаеш че това е грешния начин за една връзка и занапред показваи повече уважение на човека с които си.И все пак дано се оправите макар че е малко верочтно ако тои е като мен![]()
Обади му се, предложи му да излезете и му кажи това, което каза на насА, както казаха по-горе, ако има надежда да се съберете(което ти го пожелавам
) тогава давай, ако ли пък не продължи напред
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
много благодаря за всички ви за съветите наистина стискаите палци това би било най-хубавото нещо за мен да се съберем ако стане ще поправя вси4ко.Благодаря ви![]()
Щом казваш че ти пише смс тогава няма за какво да се притесняваш ако те е срам да го поканиш,то кажи му го като закачка.На него ще му стане найстина приятно.Но не мисля че трябва да започнеш да му говориш аз се промених и т..н.Нещата ще си дойдат сами на мястото.Успех
офф как да си сложа аватар на вас излиза ли ви че имам снимка????
4upi,брат подкрепям те във всичко казано до тук.Все едно аз съм го казалНо си прав само за общия случай,тук смятам че не е така.
ash133, мойта от 2 месеца насам се държи по същия начин..но аз си я трая все още![]()
za koe imash predvid brat
mi to e i do horata az primerno ne neznam sega moje bi bih pogovoril s neq ako mi se pravi na oborotna 6te q zareja ama pak kazvam vsi4ko si e otnositelno za sebe si
Ти искаш, а той дали иска?![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Това е въпросът!Излезте и говорете,иначе няя да стане!Първоначално написано от valdesbg
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Я мис аси е на линия - добро утро колежке![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Добро да е,колега!Да днеска се събудих във добро настроение и си викам "Айда малко да попиша във Теен проблем!"
А пиши ми в скайп ако имаш време
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
missionimpossible кое е по-различното тука на въпроса дали той иска точно това ме плаши,че незнам и това че не направи нищо досега ме притеснява,какво да мисля
![]()
Затова вземи нещата в свои ръце, вместо да се тормозиш с въпроси, на които нито ти,нито ние знаем отговораПървоначално написано от ash133
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!