.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43

Тема: Съвети?

Фен
    Град
    Рая
    Всичко е свършено откажи се, щом си се държала гадно

4upi дам може да си прав но аз не съм се държала толкова гадно просто не показвах голям интерес въпреки 4е имах по -сдържана съм и дори сега когато сме разделени не бих му правила проблеми ако е с други .дам мерси за това 4е пишеш наистина оценявам мнението ти защото ми харесва това 4е си искрен.Благодаря

Град
    ОБИЧАМ СИМОНА
    Цитирай Първоначално написано от ash133
    4upi дам може да си прав но аз не съм се държала толкова гадно просто не показвах голям интерес въпреки 4е имах по -сдържана съм и дори сега когато сме разделени не бих му правила проблеми ако е с други .дам мерси за това 4е пишеш наистина оценявам мнението ти защото ми харесва това 4е си искрен.Благодаря
    сегашната ми приятелка прави същото в момента.. не проявява достатъчен интерес според мене... дразня се супер мн и даже на моменти ме наранява по този начин... но я обичам прекалено много и се си казвам че ще ми мине ама да видим...

Град
    sliven

сегашната ми приятелка прави същото в момента.. не проявява

добре де зашто не и кажеш че това те дразни разберете че трчбва да се говори за тия неща ако искате да задържите половинките си.

Град
    sliven
    ASH133 за напред ще знаеш че това е грешния начин за една връзка и занапред показваи повече уважение на човека с които си.И все пак дано се оправите макар че е малко верочтно ако тои е като мен

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Обади му се, предложи му да излезете и му кажи това, което каза на нас А, както казаха по-горе, ако има надежда да се съберете(което ти го пожелавам ) тогава давай, ако ли пък не продължи напред
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

много благодаря за всички ви за съветите наистина стискаите палци това би било най-хубавото нещо за мен да се съберем ако стане ще поправя вси4ко.Благодаря ви

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    Щом казваш че ти пише смс тогава няма за какво да се притесняваш ако те е срам да го поканиш,то кажи му го като закачка.На него ще му стане найстина приятно.Но не мисля че трябва да започнеш да му говориш аз се промених и т..н.Нещата ще си дойдат сами на мястото.Успех

Град
    sliven
    офф как да си сложа аватар на вас излиза ли ви че имам снимка????

4upi,брат подкрепям те във всичко казано до тук.Все едно аз съм го казал Но си прав само за общия случай,тук смятам че не е така.

ash133, мойта от 2 месеца насам се държи по същия начин..но аз си я трая все още

Град
    sliven
    za koe imash predvid brat

Град
    sliven
    mi to e i do horata az primerno ne neznam sega moje bi bih pogovoril s neq ako mi se pravi na oborotna 6te q zareja ama pak kazvam vsi4ko si e otnositelno za sebe si

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората

Re: Съвети?

Ти искаш, а той дали иска?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...

Re: Съвети?

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Ти искаш, а той дали иска?
    Това е въпросът!Излезте и говорете,иначе няя да стане!
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Я мис аси е на линия - добро утро колежке

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Добро да е,колега! Да днеска се събудих във добро настроение и си викам "Айда малко да попиша във Теен проблем!" А пиши ми в скайп ако имаш време
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

missionimpossible кое е по-различното тук а на въпроса дали той иска точно това ме плаши,че незнам и това че не направи нищо досега ме притеснява,какво да мисля

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от ash133
    missionimpossible кое е по-различното тук а на въпроса дали той иска точно това ме плаши,че незнам и това че не направи нищо досега ме притеснява,какво да мисля
    Затова вземи нещата в свои ръце, вместо да се тормозиш с въпроси, на които нито ти,нито ние знаем отговора
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си