- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- About...
Ами, значи ето какъв е проблема. Ние с моя приятел сме заедно от почти 10 месеца. Връзката ни е страхотна, не само се обичаме, но и сме най-добри приятели. Единственото което куца е доверието помежду ни. Може би защото връзката ни започна с 2 изневери- една моя и една негова, но всичко е било поради алкохола. Сега го преодоляхме и аз уж се опитвам да му имам доверие. Той se сърди ако почна да го разпитвам и ако не му се доверявам.За това се старая. Обаче той напълно е обзет от мисълта че ще му изневеря, даже щяхме да се разделим защото докато той беше на сбирка с класа аз съм отишла на купон. Имам ограничение спрямо рождени дни и много приятели (които познавам от 4 години например) Не мога вече, ако говорим за това ще се скараме от ново а аз нямам сила за повече скандали.Искам всичко да е просто и леко.Както когато сме на same.Какво да правя ?
Това от личен опит ти го казвам : няма ли доверие , няма връзка.Опитай да говориш пак с него и ако не му дойде акъла в главата по-добре се разделете ..
най-добре умея да спрягам глагола моткам се във всичките му форми
Абсолютноп съм съгласна.... без доверие нищо не може да се постигне... вие в началото на връзката си сте изгубили доверието... трудно е по принцип да се възвърне доверие.. (но не е невъзможно)...постарайте се повече... и опитай да говориш пак с него ,обясни му как се чувстваш и че доверието наистина е важна част в една връзка ..Успех!Първоначално написано от xpower
какво разбирате под изневяра вие 2-матаако тои е целунал някоя а ти си се наебала с някои пръч има право да те следи човека и да ти държи сметка
![]()
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Че вие от самото начало сте се оклепали здраво! Чудно ми е защо сте все още заедно?!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Казваш, че още в началото сте започнали с изневери.....за каква връзка тогава говорите...? Но както и да е. Аз все пак вярвам, че понякога хората си взимат поука от грешките си и не ги повтарят.
Сега обаче, след като искаш да се оправят нещата трябва да седнеш и да се разбереш с него. Ако ти си готова да му вярваш, тогава той би трябвало да ти отвърне със същото....Ако не можете да се разберете....просто няма смисъл.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
^^ Като е веднъж може да се прости,защото алкохола не прощава никому и на всеки може да се случи да не е знаел какво прави на купон.Но наистина без доверие за никаква връзка неможе да се говори....ми поговори си с него и му обясни,че не ти е приятно да те ревнува и от най-добрите ти приятели.
Много отстъпки трябва...ии няма не ти се спори... или фовориш с него за последен път...или не и си се карате през ден...То сичко е започнало така много ясно, че ще се съмнявате един в друг...аз се чудя как сте издържали толкова...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Имай му и ти доверие. И двамата сте виновни. Защо не се опитате да забравите за случилото се? Все пак тогава не сте мислили трезво. А и какво значение има сега, нали сте си заедно? Радвайте се на връзката ви и не допускайте такава глупост да провали всичко!
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
май май така е станалоПървоначално написано от Aicken
![]()
![]()
![]()
а пък алкохола не прощава е оправдание за мене.. личен опит
От самото начало сте осрали пейзажа ..![]()
Поговорете,друг начин не виждам![]()
![]()
Връзката ви е страхотна, но си нямате доверие, тук става едно противоречие....Първоначално написано от lisankata2
![]()
![]()
Съветът ми е да погворите и да си изясните всичко
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Този е психопат.
Страхотно начало бе майна![]()
Иначе...абе след изневяра,че и 2 нищо не е същото.Дано ако поговорите да се оправите
Алкохола не е оправдание. Пък и как по дяволите ще имате супер връзка а доверието ви ще липсва?
Нещо не се връзва я обясни по хубаво ситуацията и тогава ще имаш качествени съвети.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Както някой беше казал:няма ли доверие,няма и връзка.
А колкото до алкохола-той на прощава никому.
Постарай се,ама мога да ти кажа,че аз се разделих със моя приятел точно защото ми изневери и изобщо не съжалявам,защото нямаше как до продължим ако аз му нямах доверие!![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Ако мислиш,че с разговори ще си оправите отношенията...Ок давай...Но за мен,алкохола не е оправдание за изневерите ви..Той ви е дал куража за да го направите...мое мнение
Ако ще пиете алкохол пийте го заедно:P
![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you