- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- eскапел
здравейте, снощи се скъса презерватива, приятелят ми свърши в мен, ще си взема Ескапел,но мн се притеснявам понеже процентите на ефективност не са задоволителни и четох отговора на една дама,която е забременяла след Ескапел, мн ме е страх какво да правя, дали след ескапела да си взема и тест за бременност![]()
![]()
![]()
![]()
няма любов
Да вземи и тест вземи сега тест и го направи, след това пий Ескапел не зависимо какъв е резултата, и след Ескапела пак тестдано не си бременна !
98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си(sun) oбичайте сеее
Тестът за бременност е добра идея, но на първия ден от закъснението или на 14тия ден от гафа!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Взимай хапчето до като е време!!!! След като го изпиеш след 7-8 дена трябва да ти дойде като знак, че е подействало. Ако не ти дойде взимай тест за бременност. Успех и дано няма нищо...
да бе и 9999 теста да си направиш днес щом вчера те е "напълнил" нема да отчете вярно.
Пии хапа и след 14 дена теста
теста отчита 7 ДЕНА СЛЕД АКТА а не 14!(това ми го е казвал фармацефт за шуър чек)
И до ся кво се мота че не си го изпила..?!?!?!
Колкото по рано толкова по добре и вероятноста от гафа намлява!
офф най-добрата ми приятелка го изпи.на точната дата си и дойде и точно следмица след като и свърши имала некви капки.(предполага че е от ескапелето) ама ти поне го пиеш щот знаеш че има нещо ,а тя от страх-а тва до колкото разбрах си е бая опасноИначе не се притеснявай няма некви проблеми там квито пише на опаковктата"гадене..."само че наистина си вземи тест преди тва щоту ако по няква случайност има дете е тебе вече то ще го увредиш бая яката.... а що се отнася до презерватива за сега най-добри са спортекс!Дюрекс се късал...
какъв тест бе миличка като на мен снощи ми се скъса. пих тва гадно хапче пък да видимПървоначално написано от Joffynka
няма любов
просто не можах голямото междучасие да изтичкам до аптеката понеже ни сляха часовете. знам че е добре по-рано,аз някъде на 16 час го изпихПървоначално написано от Rofl4e
няма любов
Спокойно брей.. Да се надяваме всичко да е наред .. Все пак не си закъсняла , на 16-тия час е добре .. Пък и хапчето има висок % на сигурност така че .. Аз също съм го пила
![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
що за простотия!!!Първоначално написано от migancy
а по темата както по нагоре казаха си направи едно тестче след десетина дена и ще се успокоиш!
ами можеше снощи веднага след актаПървоначално написано от iLoveChocolate
мхм да човечке първо ескапела и след там 2 седмици си направи тест![]()
LIVERPOOL FOREVER !!!
Първоначално написано от iLoveChocolate
абе човек ти за всеки случей...щот и преди си пшравила секс някога когато и да е може нещо да е пропуснало ли незнам,трябваше тестче.ама аз се падам голям педантист и обичм да съм сигурна до край даже аз си правя периодично тестове да си знам...че....
Joffynka e понеже си ми идваше редовно и затова не съм си правила тестове,иначе последния си го правих преди 2 месеца някъде,че се бях уплашила,защото ми закъсня с неколко дена
няма любов