- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гаджето ми прави нещу странно,какво означава според вас.!?
То не е кой знае колко странно ,но ми се струва просто необичайно.Става въпрос за това че много често жената ми стиска някой пръст бил той палец,показалец, и тн.При това ми го стиска доста силно,но като я попитам защо го прави и ми отвръща "просто така" но се съмнявам че е така защото си я познавам и си е потаина , и другото което е ,чудя се дали това не значи нещо на езикът на тялото дали не иска да ми каже,подскаже или намекне нещо по този начин.Нз вие изкажете мнението си плс(жени).10х предварително.!![]()
Heart of steel,Arms of steel,Mind of steel....MAN OF STEEL (mY moTo)
<-----<<<< ME
аз бих го свързал с тва че очаква да се изрежа като животно![]()
еми пробвай и ти да стиснеш нейния ама по силно да видим кво ще прави тогава![]()
Нека аз кажа, нека аз... ще вика, и ще се гърчи от болкаПървоначално написано от Henn
![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Кажи и че ти е много любопитно какво означава това и я накарай да ти каже.Според мен никой тук няма да отгатне какво е.![]()
значи че трябва да смениш гаджето щото на тази и хлопа дъската
на мен една ми направи белег на бицепса,просто я кефело,че е твърд и си забиваше ноктите в ръката ми.
Това според мен са някакви извратени истории,не знам какво точно значи,но не си падам по тия работи.Друга както се целуваме ми захапваше езика нарочно...психо брат,ей тва е
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Мръсник си голям,значи...Първоначално написано от Kostadin_682
![]()
Че то тва с езика много хора го правят.значи че трябва да смениш гаджето щото на тази и хлопа дъската
на мен една ми направи белег на бицепса,просто я кефело,че е твърд и си забиваше ноктите в ръката ми.
Това според мен са някакви извратени истории,не знам какво точно значи,но не си падам по тия работи.Друга както се целуваме ми захапваше езика нарочно...психо брат,ей тва е![]()
Ей,от месеци не съм те скивала, какво става с теб?Първоначално написано от vamp
![]()
можеби избира кой пръст да и намушиш там където не се мушат пръсти![]()
![]()
Говори с нея, ние не можем да знаем..![]()
Питай я дали харесва камшици,палки и полицейски шапки .. и ще ти стане ясноПървоначално написано от JekoV
![]()
Щом се вкопчва в теб това сигурно означава, че има някакъв проблем и има нужда от помощ или от защита, която вижда в твоите очи. Ти сигурно си нейната най-голяма опора.
Това е според мен, но най добре говори с нея по сериозно.![]()
http://n0nam3.mybrute.com ==> Ако някой смее нека се пробва да ми победи човечето :П
Еми питах я мн пъти и никакъв отговор.А питам тук шото ддз нали сте жени вие най-добре си знаете номерата и глупостите :Д:Д с извинение (wasntme) и реших че и вие сте го правили и така...Първоначално написано от moon_flower
Heart of steel,Arms of steel,Mind of steel....MAN OF STEEL (mY moTo)
<-----<<<< ME
Не мисля че има някаква символика в това, въпреки че коментарът на ViciouSs изглежда логичен.
Аз пък обичам да лежат върху мен и няма никаква символика.![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Първоначално написано от smileforyou12
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И аз за същото се сетих
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
...Първоначално написано от myNameIsImmortal
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Добре го каза...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Обича пръсти.
Сигурно Иска да ти стиска така куро,ама и ако там стиска така здраво,по добре не и давай човек![]()
Аз го правя несъзнателно,когато ме е страх или нещо ме тормози
Може да е мазохистка
или е това или просто й хлопа дъскатаПървоначално написано от ViciouSs
![]()
Садистка искаш да кажешПървоначално написано от yahhooo
мазохист е човек, който харесва болката, а не, който харесва да я причинява..