- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Браузърът ви?
Кой е браузърът, който използвате. Любопитно ми е.
Аз съм със Safari 4.0
Мозилата много бъгава стана и за това минах на Опера...
"Въпрос на вкус", казал Шаро и си налапал кура!
Карай да върви, пък каквото ще да става...
Мозила![]()
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
kade e google chrome :O
с лисичката съм ама ми се струва някък обикновена и бъгава и супер бавана с сравнение с новия експлоер и сафарито
Мозила.
nicolepcd
Mozilla Firefox Corp.
Baby, I am addicted 2 you .. : )
Понякога седя така и се чудя...ти кво по-бързо искаш???Да товари,да бъгава е,но ако ти ми покажеш 1 програма в интернет,която е напълно завършена и перфектна...шапка ти свалям!За всяка програма могат да се кажат лоши неща...ФАКТ!Но при положение,че изтъкваш колко е бавна - кажи ни моля те кое и е бавното...че като цъкна на даден линк и ми го отваря след 0.01 секунда илиии че на теб може би ти е 1 сек???Първоначално написано от AnD1i
Не те разбирам![]()
Много по-тежка е от старите версии. Има необикновени бъгове, които при другите браузъри не съм забелязал да ги прави...
еи ти скачащо момченце на въженце не се обаждай щото с личен опит съм сръвнявъл сафарито и мозилата :PПървоначално написано от tqnko
Е, ама чакайте малко сега. Едно е бързина на отваряне на страниците, друго е тежеста, която влияе на процесора.
Относно вашия спор маго само да кажа, че Safari държи класацията за най-бърз интернет браузър. Цитирам сп.Компютър бр.3 2009 и вк.Компютри последния. Реших да го пробвам и наистина останах много доволен. Ако искайте вярвайте по онтошение на отварянето другите ряпа да ядат. Само че съм забелязал един проблем. След известно време сърфиране започва да ми чъгърта диска. Странно...
lynx и firefox (adblock + NoScript хранителни добавки)![]()
Developerите като мен ползват IE.
Меките китки като вас пък ползват FF.
Абе Диаблото ти и ти май си се наговорил с Kurvata98. Имам чувството, че нищо не разбираш, а само пишеш тъпи коментари. Като този в темата за Виста. Поправиме, ако бъркам.![]()
![]()
![]()