Ще чукна 21 вече и все така си седя без гадже.Къде е проблема е въпроса,изглеждам добре,не претендирам да се манекен и не се определям като модерен,защото съм бивш спортист и не съм слабо момченце с бретенче.Както и да го погледнеш мъж съм си,не хлапе.

Това харесва ли ви жени(17-27годишните от вас имам предвид да кажем)?
Как се държа,дали това е проблем-представете си една компания,нейното ядро,ами аз съм някъде вътре,аз съм човекът с уискито в ръка,който пие чаша след чаша и си поръчва още,приказвам си с хората,може би съм леко нагъл и гаден,но определено съм забавен.
Снощи момичетата в компанията цяла вечер ми се кефеха на бисерите и ми казаха на няколко пъти,че не съм нормален(не като обида,а в резултат на бисерите).Момичетата бяха много красиви,виждам ги за 1-ви път обаче.

После в дискотеката почнаха да се натискат с 2-те момчета с най-много пари от нас,да обаче аз не съм богат колкото тях.Стана ми тъпо,защото си мисля,че именно парите са проблема,защото тия момчета бяха много по-грозни от мен...

Приемаме че,тук парите са проблема,поправете ме ако греша!

2-ри случай,излизах с един приятел преди 1 година и негова приятелка.Сближих се много с тях,с момичето се сближихме-танци,кръчми,дискотеки,тог ва не знам какво ми стана ама почнах да се държа гадно и да бъда нервен(семейни причини),после се скарахме и не успях да я вкарам в леглото дори.

Излизах с една с много освободено поведение,но нейната приятелка ми пречеше и ме мразеше,получавах странни оферти за кафета 3-мата и т.н.,не се вързах,щото бях зает с работа и не виждах перспектива,после нямаше да отидем у нас,нито на следващия ден.

Друг случай-с едни от университета бях на кръчма,те седяха на масата или танцуваха с олигофрените.Задържах се там с някакво момиче,беше и приятно,благодари ми за вечерта и се прибра,аз останах още за да пия и да се кефа на другите момичета.Затворих кръчмата и се прибрах сам.

Всички изброени момичета са на 19-21 години.

Една 16 годишна се мъкнеше след мен,обаче тя е много зле,посмещите е и ме цака за пари,иска само да я черпя и т.н. и ако и угаждам почва да прави фасони,отрязах я няколко пъти,но тя продължава да тича след мен,няма шансове обаче.

И сега къде е проблема?Характера ми е странен,определено мъжки,признавам,че съм леко гаден и нагъл,но това се харесва на жените.Проблема е,че или се страхуват от мен(тия които имат някакъж морал),или ми се кефат(почти всички),или нямам достатъчно пари,нямам и кола(тука губя най-лъскавите красавици).

Живея сам в апартамент,в центъра на голям град,иска ми се да си намеря стабилна приятелка за кафенце,кръчми и редовен секс(това звучи като обява в онези долни вестници ) Черпя,но не съм милионер,абе от всякъде един нормален пич съм,поддържам се.

Кажете какво да правя и къде да го намеря това гадже,защото ми писна да бъда сам,можи би проблем е това,че живота ми е много динамичен,пътувам,уча и т.н.
Приемаме,че търся нормално момиче,да не е нагла и гадна,да е симпатична не грозилище,да не е грандоманка

Просто нямам подход за нормалните момичета,а и рядко намирам такива...Помагайте тийнове