Сам го казваш-нямаш подход към нормалните момичета.Едната,със съжаление споделяш,че не си успял да вкараш в леглото,другата пък ти благодарила за вечерта,а ти си бил останал да се "кефиш на другите момичета". Ебах му майката,ти така ли приемаш едно момиче?Айде не момиче,а жена.Като сексуален обект?Ако приеме да правите секс-супер,ако не-следващата.Какво е това отношение?Как очакваш изобщо така да си хванеш свястна,умна,добра и красива приятелка?Защото съм убедена,че не искаш хубаво гадже,което обаче лесно отваря крачката и те лъже постоянно.Права съм,нали?Ако характера ти е "типично мъжки"...това ли е то да си мъж?Да се напиваш като леке,да гледаш всяка хубава мадама със зяпнала уста и да пускаш разни шеги,с леко заядлив характер(въпреки,че повечето жени именно това обичат-да се държат с тях като с боклуци)?Още от преди година някъде бях ти чела някои постове-имаше огромно самочувствие,уж караше скъпа кола,не знам си какво,и накрая гледам тема,в която се оплакваш от мизерния си и самотен живот.Не мисля да те човъркам за стари истории.Мисълта ми е,че оттогава не си се променил кой знае колко,да не кажа никак.Самочувствието ти отново е до небето.Добре,имаш хубаво тяло,чаровен си,имаш апартамент,но по дяволите,трябва ли да парадираш с това?Остави другите да похвалят тялото ти,финансовите възможности.Когато си хванеш приятелка(ама такава,че да си я обичаш и тя да те обича),ще си ходите по заведенийца,ще правите секс,ще заживеете заедно по някое време,предполагам..Всичко си идва постепенно.Ясно е,че като си хванеш жена,а не дете на 14,тя ще си иска,защото има нужда от секс,пък и я привличаш.Нормални отношения са си това,не разбирам какво се притесняваш.Но със сигурност това не е стабилна приятелка.Виждам къде се целиш,виждам какво искаш да постигнеш."Лъскавите красавици",както сам казваш,може да са много хубави,но колкото са хубави,толкова са и глупави.Единствено искат дрънкулки и парцали,и за да постигнат целите си,работят здравата...с уста и разтваряне на краката.Намери си някое мило момиче,с което си пасвате по интереси,и не държи все ти да плащаш сметките,и да й купуваш разни неща.Когато намериш момичето за теб,освен да вършите обичайните неща,каквито правят младите двойки(излизания по кафета,кръчми,и естествено,щом са двойка,значи и секс ще правят..нали това ти беше притеснението?),ще видиш,че дори и мълчанието с любимия човек,ти носи удволетворение.Спри да се наливаш с алкохол и да обвиняваш света как не ти се лепят разни надути мадами,ами погледни нещата реално и потърси грешката в себе си.Не осъзнаеш ли навреме грешките си,и не ги поправиш,после цял живот все някой ще ти е виновен.