От някои твои изказвания разбирам,че понякога целта ти е главно да спиш с момичето.Ако ще искаш да имаш сериозна връзка с някое момиче може би първо трябва да я опознаеш и да видиш дали изобщо си пасвате,а не веднага да мислиш как ще спиш с нея.
Явно и нрава ти не се харесва на момичетата,но все пък ще се намери някое моми1е,което да те харесва,не се безпокой.И все пак-имаш доста изисквания,но трябва да прецениш какво можеш да и дадеш ти.Защото ти казваш,че искаш нормално момиче.Според мен едно нормално момиче няма да бъде навито само на секс и кафенца,а ще иска и нещо повече.(Поне аз така си мисля,може пък и да греша)
И стига с тия глупости с парите.Има ги и такива жени,но не всички са материалистки.Това е просто извинение,което използват хора,които не могат да си намерят момиче.Глупости пълни.Ти казваш,че нямаш кола и тн.,но не си пък и беден,така че не виждам от какво се оплакваш.Пак повтарям-ДА,има ги и такива,които само парите гледат,но има и два пъти повече момичета,които търсят нещо повече от това да им плащаш сметките по кафетата и да ги водиш по скъпи ресторанти.