Начи за минали работи някой ме заклещи-кола съм имал като ученик,дори и Ямаха имах.Майната му на имането,вече съм на пълна издръжка на наште,защото уча висше.Не работя,нямам време нито желание.

Кефи ме да пия и си пия,нищо лошо.За какво ми е едно момиче освен за секс,как да и вярвам ако не съм спал с нея???Да вярвам на милите й очи и красива коса ли???Ей хора,не съм хлапе,доста ку*ки видях за тия години.Поне да съм спал с нея,да съм излизал с нея на разходки и т.н.,че да изръса нещо по-лично,няма да седна да си разправям проблемите на всяка и да ме разнасят.

Мисля,че проблема е не така в характера като в нервите ми-всичко се случва за една вечер обикновено или нещата остават в застой.Когато вземат да ми се дърпат ги зарязвам или ако след въпроса "Искаш ли да отидем унас?" отговора е "Не" или "Не сега" преминавам нататък.

Просто нямам нерви и търпение,с колко болка се разделих с последната няма да ги повтарям тия работи.

За колата си признайте,помня като имах кво возене беше и как се зарибяха,особено като взема да права простотии,тогава се подмокряха още в колата.

Нямам толкова много изисквания,не сте прави!
1)да е симпатична,не манекенка
2)да ни е забавно заедно
3)да не е курва и лъжкиня

Всичко женско на 2 крака с тия критерии и да е над 16 направо се женя за нея и вдигам голямата телевизионна сватба

Обаче какво става-малолетни кучки,филмарки и дебелани,такива ми се лепат и се надяват да съм тъп или пиян и да им се отвори парашута.Няма такива филми,забравих да кажа и ,че съм много лют и ги гласа много,физическо насилие никога обаче!