Първоначално написано от
Alabalaportokala
Сега ще ти кажа с какво момиче съм имал работа. Девствена, възпитана от баба си, която логично е живяла през социализма, учи, учи учи и само учи, рядко излиза, но пък за сметка на това беше изключително силен характер, трудна и въобще не се даваше лесно. Самоувереността може въобще да не ти е от полза. За да стигнеш до сърцето на такова момиче трябва да използваш самата нея за тази цел. Първо..., като всяко момиче и тя си има идеал за момче. Трябва да отговаряш на този идеал, второто това е доверието, дори 99,9% доверие не са достатъчни трето, но не на последно място по важност е светогледа и. Това е човек който не излиза мн мн = > е с доста по беден светоглед. Трябва да и се покаже нещо което не е виждала досега. Пример - не е ходила на изискан ресторант = > се води там, не се е возила в кола или каквото и да е => направи няколко кръгчета. И четвърто - това е търпението и толерантноста, но до там че да не се качва на главата. Отне ми поне 3 месеца докато това момиче се навие да излезне с мене на кафе и още 5 месеца докато се влюби. Общо взето си я бях поставил за връх който искам да изкача. Но когато тя се влюби нямахме физическа възможност да се видим за да я вкарам в леглото. Когато имахме, вече не ми се занимаваше с нея, а тя беше още влюбена и до колкото разбрах от нейни аверки е изпаднала в депересия и си е развалила учението. Това е по заинтересованите.