- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как не се намери гадже за мен?!?
Отново имам желание да изкоментирам нещо,ще се направя,че не съм видяла онова "под 18 години да не си дават мнението" и ще си довърша мисълта.
Прочетох всичко,което си писал,това просто го извадих,като част от нещата,които бяха на предната страница в един твой пост.Значи,онези трудните момичета те дразнят,че не пускат от първата вечер,не ти се занимава,гаднярски ги заебаваш и така свършва всичко.Обаче тея,готините,понеже са готини и неземно красиви,им тичаш подир гъза и се държиш добре.Държиш се като кретен с някое момиче с принципи,обаче тичаш след гъза на хубавицата и едва ли не й сваляш звезди.Ако пък намеря някоя готина и ако съм човечен почва да ме смята за смотан и си оставаме "приятели" и след няколко реплики от моя страна вече ме мрази и не иска да ме вижда повечеНе е казано,че едно нормално момиче(това с принципите) не би се подвело от импулс и да преспи на първата вечер с мъжа,с когото е излязло вечерта,но се случва някак по-рядко.Не е грешно и няма нищо ненормално,понякога толкова да си привлечен от човека насреща,че след 5 часа да си легнете заедно,просто някои момичета предпочитат да спазват някаква дистанция отначало и да опознаят човека.Пак ти казвам-хвърляш се на големите риби,които,ако не кихаш пари,те възприемат само за ходещ вибратор,използват те 2-3 пъти и продължават с търсенето на чичко паричко.Аз изобщо не знам защо искаш човек до себе си,като на теб ти е през к у р а(буквално).За едното чукане ти е и дотам.Щом искаш момиче,с което си пасвате не само в леглото,ами и ви е забавно,щом искаш да я опознаеш,не се дръж гаднярски,и недей да я зарязваш след като си я изчукал,ами продължете да се виждате.Излезте още веднъж-два пъти,пък ако не си паснете по характер,кой от където е.Правили сте секс,начесали сте си крастата,толкова.Забелязва м,че още не си превъзмогнал раздялата с бившата.Ясно ми е какво ти е-гнева,отвращаването от гнусните й номера,болката(защото мисля,че ти е изневерила,поправи ме,ако греша..защото ако съм права,вярвай ми,че знам какво какво е,наблюдавала съм мой много близък човек в същата ситуация,знам колко страдаше).Това,че предишната те е накарала да страдаш-просто не е била жената за теб.Преживей го.Веднъж завинаги реши какво искаш,казаха ти го вече веднъж.Не може хем искаш приятелка,хем да се държиш темерутски.Недей се спъва в миналото и да се занимаваш с минали истории(за бившата ти говоря).Ако тя е била неблагодарна кучка,не значи,че пък всички жени са такива и трябва да тръгнеш наред да им отмъщаваш,само заради една.А сега погледнах,та и това да те питам-какво значи за теб дефиницията "грозна"?Нали уж ги отблъскваше,какво стана?Разбрахме,че красивите са онея хубавичките като манекенки,които също работят здравата ...с уста,грозните обаче..?Не всяко момиче,търсещо нещо сериозно,е някаква грозотия(но може наистина да ти са се лепвали разни).Просто много момичета са били наранени и вече им е писнало.Представата ти обаче за красота толкова се е изкривилаа..Свикнал си,искаш,и гледаш да си в компанията на някакви дългокраки мадами,с прикачени коси,които едва ли не всеки ден ги виждаш по списания и във вестници.Една такава лъскава жена,на вид съвършена,те кара да гледаш на обикновените момичета,сякаш са някакви грозновати.Да,но мислиш ли,че тея перфектни момичета,сутрин,без грима,изглеждат също толкова ефектно?Мислиш ли,че те не серат,не похъркват и нямат запек?(
)Ама наистина,сериозно говоря.Те са напълно обикновени и ако застанат две жени срещу теб-обикновено момиче и от онея,много известните,току-що станали от сън,няма да различиш коя коя е.Опитваш се да си набираш известност,като си лягаш с тея жени.Не вярвам и удоволствие да изпитват от секса-на такива хубавки,както споменах и по-горе,лъскавия имидж се поддържа с много пари,а парите идват от ходещи банкомати,които обаче са стиснати и си дават парите само срещу определени услуги-за да успееш да събереш лесно пари,за прикачване на коса,уголемяване на гърдите и купуване на маркови дрехи,трябва бая бездънна кофа да станеш.