Цитирай Първоначално написано от vamp
Друг случай-с едни от университета бях на кръчма,те седяха на масата или танцуваха с олигофрените.Задържах се там с някакво момиче,беше и приятно,благодари ми за вечерта и се прибра,аз останах още за да пия и да се кефа на другите момичета.Затворих кръчмата и се прибрах сам.
Waw ! Значи беше ти приятно , обаче нито и взе телефона , нито нищо ,, ами остана да се наливаш до сутринта и да гледаш другите .. В теб си е проблема , мислиш се за голям гъзар , че си постоянно по дискотеки и се забиваш с различни , пък после искам сериозна приятелка , е как ще имаш като обкръжението ти е станало само от напили се мацки в дискотеката ! Коя би те търпяла всяка вечер така >? То вярно и аз имам брат 'чукнал' вече 21 , преди 3 месеца и то е същия и той си няма приятелка Ми жалка история сте , седнете си малко на задниците и мислете като мъже , дръжте се като такива и после търсето момиче!

myNameIsImmortal - колкото повече твой мнения и теми чета , толкова по - глупав ми се струваш ! Разбира се , че ще гледа парите ,, Ти какво очакваш ? Той е станал мъж бе , вместо да ходи само по дискотеки и кръчми да си намери начин да изкарва пари! Давам се като личен пример , ми никога няма да градя връзка с 21 годишен 'хлапак' , който си прави купоните по всяко време и се води 'женкар' /поне за мен/ поне съдя по това което е писал и на всичкото от горе да няма и пари да ме издържа ! МОля Ви се говорим , че ако искаш сериозна приятелка , трябва да имаш пари не за да й купуваш дрънкулни , ами защото ти е задължение ! Да можеш да плащаш наема , тока , водата , дрехите който тя харесва .. Ако това не можеш да й осигуриш в замяна на глупавия ти начин на живот то какво друго остава . Нямаш нищо ! Освен хумора си и водките ! Това ти казвам аз - за автора ..