- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как не се намери гадже за мен?!?
Waw ! Значи беше ти приятно , обаче нито и взе телефона , нито нищо ,, ами остана да се наливаш до сутринта и да гледаш другитеПървоначално написано от vamp
.. В теб си е проблема , мислиш се за голям гъзар , че си постоянно по дискотеки и се забиваш с различни , пък после искам сериозна приятелка , е как ще имаш като обкръжението ти е станало само от напили се мацки в дискотеката !
Коя би те търпяла всяка вечер така >? То вярно и аз имам брат 'чукнал' вече 21 , преди 3 месеца и то е същия и той си няма приятелка
Ми жалка история сте , седнете си малко на задниците и мислете като мъже , дръжте се като такива и после търсето момиче!
myNameIsImmortal - колкото повече твой мнения и теми чета , толкова по - глупав ми се струваш ! Разбира се , че ще гледа парите ,, Ти какво очакваш ? Той е станал мъж бе , вместо да ходи само по дискотеки и кръчми да си намери начин да изкарва пари! Давам се като личен пример , ми никога няма да градя връзка с 21 годишен 'хлапак' , който си прави купоните по всяко време и се води 'женкар' /поне за мен/ поне съдя по това което е писал и на всичкото от горе да няма и пари да ме издържа ! МОля Ви се говорим , че ако искаш сериозна приятелка , трябва да имаш пари не за да й купуваш дрънкулни , ами защото ти е задължение ! Да можеш да плащаш наема , тока , водата , дрехите който тя харесва .. Ако това не можеш да й осигуриш в замяна на глупавия ти начин на живот то какво друго остава . Нямаш нищо ! Освен хумора си и водките ! Това ти казвам аз - за автора ..
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.